Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Neloše počelo, ali neznam kak će završit..
Odlično počelo… ali nije bilo podrške fondova… šteta…
Nakon što je ljepo krenulo cca +6%, trenutni pad slikovito govori o investitorima…na jedan nagli trzaj prema doli, stampedo za njima… a onda zastoj tek su onda uočili da ih niko ne "goni"…sad biće počivaju… dok ih neko ne potjera… [lol]
Na samom kraju potjerali su ovi jači i bogami zauzeli dobru poziciju (cjenu) za sutašnji start… [thumbsup]
Na samom kraju potjerali su ovi jači i bogami zauzeli dobru poziciju (cjenu) za sutašnji start… [thumbsup]
Baš i nije neka dobra cijena s obzirom na izvješe… da je to 750… onda bi mogli pričati o tome… ali ovako… jadna cijena…
Baš i nije neka dobra cijena s obzirom na izvješe… da je to 750… onda bi mogli pričati o tome… ali ovako… jadna cijena…
[/quote]
da moglo bi se tako reci ali vidite u kakvom je burza stanju……
ah nista ,preostaje nam da se molimo i drzimo fige da krene na bolje
pofuk
izvješce mi stvarno ni tolko lose izgledalo da bi bila ovakva cijena ali kako druge dionice nisu reagirale tako je i ova postupila
prijatna vece
[/quote]
da moglo bi se tako reci ali vidite u kakvom je burza stanju……
ah nista ,preostaje nam da se molimo i drzimo fige da krene na bolje
pofuk
izvješce mi stvarno ni tolko lose izgledalo da bi bila ovakva cijena ali kako druge dionice nisu reagirale tako je i ova postupila
prijatna vece
[/quote]
Istina, ali kad uspoređujem izvješće od ingre gdje je u trećem kvartalu zabilježen veliki pad dobiti, a cijena je solidno potegla… zbilja mi nije jasno… dlkv je objavio odlično izvješće za treći kvartal (ali i za cijelu godinu) a cijena jedva da se pomakla s mjesta… burza trenutno uopće ne vrednuje financijska izvješća…
početnik-5
… burza trenutno uopće ne vrednuje financijska izvješća…
to se odavno zna…a šta se tiče cjene takva je zbog stanja na Tk a po meni nije loše +5% u danu ali ni prometi na ZSE su nikakvi, znači pravo trgovanje još nije počelo…tvoji snovi o "potezanju" na 750 su nemogući jer je max. limit juče bio 571,9 a danas 602,64, jedino da odobre i da nema granica…
početnik-5
… burza trenutno uopće ne vrednuje financijska izvješća…
to se odavno zna…a šta se tiče cjene takva je zbog stanja na Tk a po meni nije loše +5% u danu ali ni prometi na ZSE su nikakvi, znači pravo trgovanje još nije počelo…tvoji snovi o "potezanju" na 750 su nemogući jer je max. limit juče bio 571,9 a danas 602,64, jedino da odobre i da nema granica…
To je prosjek rasta od +5%, stvarni porast je bio 2,5%… znam za limite…
evo…
DALEKOVOD D.D. – DLKV-R-A
Izaberi dionicu:
Osvježi stranicu
Kupnje:
Cijena Količina
573,00 21
570,01 50
568,00 30
565,10 37
563,00 22
560,01 60
560,00 4
556,00 14
555,02 50
555,01 40
Prodaje:
Količina Cijena
81 577,98
18 578,68
3 579,00
52 580,00
12 582,99
37 583,00
11 585,00
15 586,00
45 593,00
123 598,00
izgleda da ce i danas biti uspavano ovo stvarno ne razumijem
Ako hočeš da raste onda prodaj, tak je barem kod mene uvjek….