DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 23:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

uzasan 1350, jbg lovu iz fondova sam izvukao u 11 mj 2007. kad su bili na vrhuncu, dlkv se tada cinio kao zicer zbog tvornice lakih metala, a kad sam vidio da pocinje padat sa 1800 na 1700 pa na 1600 ,… 1400 i 1300 su se cinili kao super ponuda
pogledajte teletext htv str 115
[thumbsup]

Tko zna koliko će od tih planiranih 10 milijardi eura dobiti dlkv… ako to bude 20% to je oko 15 milijardi kuna… nema zime za LUKU & COMPANY…opet će imati para za hajduk…

ako mislite da dlkv vrijedi 500-600 kn pogledajte pa zbrojite malo poslove i podjelite po broju dionice
http://www.dalekovod.com/

ako mislite da dlkv vrijedi 500-600 kn pogledajte pa zbrojite malo poslove i podjelite po broju dionice
http://www.dalekovod.com/

Ma svi znamo da dlkv vrijedi puno više od 600 kn… ali trenutno je situacija takva kava je… i gornji limit nam je 800 kn do kraja godine… znam da je to jako malo u odnosu na ath 19** ali mi ćemo se jako brzo vratiti na zaslužene razine… druge godine u ovo doba će sigurno biti drugačija pjesma… [thumbsup]

Novosti
(16.10.2008.)
Dalekovod dobio posao rekonstrukcije na Zračnoj luci Dubrovnik

(03.10.2008.)
Dalekovod dobio novi posao Republici Crnoj Gori

(10.09.2008.)
Dalekovodu posao vrijedan 376 milijuna kuna

(10.09.2008.)
Spaladium Arena pred završetkom

(03.09.2008.)
Dalekovod uplatio cjelokupan iznos za isplatu dividende

Današnja blokada na 663,97… pa tko želi prodati evo mu izvrsne prilike…

Sutra otvorenje Mosta Mura i autoceste do granice s Mađarskom
ZAGREB, 21. listopada 2008.

Sutra se otvara dionica autoceste između Goričana i granice s Mađarskom te novi most Mura između Hrvatske i Mađarske, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

U produžetku mosta Mura, s mađarske strane je kilometar nove ceste, koja zajedno s mostom Mura i novoizgrađenih 1,4 kilometra s hrvatske strane, spaja autocestu Budimpešta – Letenye i Zagreb – Goričan.

Završetkom izgradnje punog profila na dionicama autoceste A6 Rijeka-Zagreb, posljednje dionice autoceste A4 Zagreb-Goričan i autoceste M7 Budimpešta-Letenye, završena je izgradnja autoceste Budimpešta-Zagreb-Rijeka na paneuropskom prometnom koridoru Vb u dužini od 496,2 kilometra. Od toga je u Mađarskoj 232,5 kilometara, a u Hrvatskoj 263,7 kilometara, kaže se u priopćenju.

Radovi na 1,4 km dugoj dionici od Goričana do graničnog mosta Mura vrijedni su 50 milijuna kuna. Izvođači radova su Cesta Varaždin i Zagorje Tehnobeton iz Varaždina, a radove opremanja izvodio je Dalekovod iz Zagreba. Dionicu je projektirao Inženjerski projektni zavod iz Zagreba, a nadzor radova obavio je Centar za organizaciju građenja iz Zagreba.

(Hina)

Danas baš i nismo potegnuli prema očekivanjima… uništili nas američki futuresi…

U americi preokret trenda… vidjet ćemo sutra što će biti kod nas… možda sam samo promašio blokadu za jedan dan… [lol]

U americi preokret trenda… vidjet ćemo sutra što će biti kod nas… možda sam samo promašio blokadu za jedan dan… [lol]

Kolega ako možete malo pojasniti, bio bih vam izuzetno zahvalan [lol] [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

Kolega ako možete malo pojasniti, bio bih vam izuzetno zahvalan [lol] [thumbsup]
[/quote]

U trenutku pisanja teksta je DJI sa nekih -3% porastao na +0,04% a S&P je porastao sa -3% na -0,50%… ali su poslije opet pali… [cry]

http://www.poslovni.hr/96141.aspx

tu se vise ne zna tko koga

Postanite Eu-robovi

sto se mene tice neka TLM propadne do kraja pa neka onda pocnu razmisljat o preuzimanju

čisto iz znatiželje me zanima Vaše mišljenje o sljedećoj situaciji s obzirom da znamo da je Dalekovod kupio dionice Hajduka…
Npr. kako će Hajdukovi rezultati i hoće li imati utjecaja na Dalekovodove dionice?
Npr. Sad u nedjelju Hajduk pobjedi->pon dionica raste?
Sad u nedjelju Hajduk izgubi->pon dionica pada?
Sad u nedjelju Hajduk remizira->pon dionica ostaje na istoj razini?

Ne vezano na trendove globalnog tržišta i burze…dakle samo rezultati Hajduka…šta mislite oće utjecat na Dalekvodove dionice ili ne?

evo….meni interesantno pitanje pa postavih…
hvala na odgovorima…

New Report

Close