DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 23:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dalekovodu posao obnove Zračne luke Dubrovnik

Ponuda zagrebačkog Dalekovoda odabrana je za najpovoljniju za javne radove na rekonstrukciji pristanišne zgrade B u Zračnoj luci Dubrovnik, objavljeno je danas iz Dalekovoda.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dalekovodu-posao-obnove-zracne-luke-dubrovnik,27875.html

ja sam je uzimao po 1400 i ne namjeravam je prodat za manje od 1500 pa vi sad kazite sta hocete

Nebitno je tko sta kaze, samo cu ti reci kako imas krivu logiku tj. prije bi pare vratio da prodas ako cijena nastavi padati i dokupit VECI broj dionica negdje na lokalnom dnu te zaraditi npr. 15% . Pa tako 2-3 x .
Racunaj i vidi. Ja sam tim sistemom vrlo blizu nule.
Ne trpi gubitak !

Dalekovodu posao obnove Zračne luke Dubrovnik

Ponuda zagrebačkog Dalekovoda odabrana je za najpovoljniju za javne radove na rekonstrukciji pristanišne zgrade B u Zračnoj luci Dubrovnik, objavljeno je danas iz Dalekovoda.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/dalekovodu-posao-obnove-zracne-luke-dubrovnik,27875.html

Super, ali što nam to vrijedi… vidiš da se trži po 600 kn..

Cijela europa i američki futuresi u plusu pa ćemo možda sutra i mi malo jače potegnuti…
Strpljen spašen…

Reci shogune kako brodari?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

DANAS U "POSLOVNOM"

Dalekovod ima četiri milijarde kuna ugovorenih poslova

Hrvatska kompanija dogovara nove projekte i u Južnoafričkoj Republici

Kompanija Dalekovod odabrana je kao najbolji ponuđač za javne radove na rekonstrukciji pristanišne zgrade B u Zračnoj luci Dubrovnik. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 83 milijuna kuna, a rok za završetak je godinu dana od potpisivanja ugovora.

Dvogodišnji prihod Ovaj projekt tako je postao jedan od velikih vrijednih poslova kojima je za ovu kompaniju praktički ugovoren dvogodišnji prihod, a riječ je o ugovorima koji ukupno iznose više od 4 milijardi kuna. Predsjednik uprave Dalekovoda Luka Miličić potvrđuje Poslovnom dnevniku da se Dalekovod zato ne boji krize. Otkriva da će najviše poslova raditi za energetski sektor, cestrogradnju i željeznice. Miličić tvrdi da je financiranje infrastrukture posljednje čega bi se država i banke odrekle jer je “to pretpostavka za razvoj i rast te nešto bez čega se ne može".

"…Najavljuje očekivanja Dalekovoda u idućem razdoblju po pitanju novih poslova na inozemnom tržištu, gdje su lani ostavarili 30 posto prihoda. Ti poslovi se prije svega odnose na montažu optičkog kabela na Kosovu, u Albaniji i Švedskoj. Kaže da se tvrtka pretkvalificirala i za poslove u elektroprivredama Švedske i Južnoafričke Republike i u studenom ih očekuje posjet delegacija iz tih zemalja…"
"…Važan je posao i koji dogovaraju sa Željeznicama Federacije BiH…"
"…Od važnijih investicja Miličić izdvaja izgradnju nove tvornice Cinidal za vruće pocinčavanje u Doboju, vrijednu 10 milijuna eura, a razmatra se pokretanje još jedne cinčaonice u Hrvatskoj."

DANAS U "POSLOVNOM"

Dalekovod ima četiri milijarde kuna ugovorenih poslova

Hrvatska kompanija dogovara nove projekte i u Južnoafričkoj Republici

Kompanija Dalekovod odabrana je kao najbolji ponuđač za javne radove na rekonstrukciji pristanišne zgrade B u Zračnoj luci Dubrovnik. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 83 milijuna kuna, a rok za završetak je godinu dana od potpisivanja ugovora.

Dvogodišnji prihod Ovaj projekt tako je postao jedan od velikih vrijednih poslova kojima je za ovu kompaniju praktički ugovoren dvogodišnji prihod, a riječ je o ugovorima koji ukupno iznose više od 4 milijardi kuna. Predsjednik uprave Dalekovoda Luka Miličić potvrđuje Poslovnom dnevniku da se Dalekovod zato ne boji krize. Otkriva da će najviše poslova raditi za energetski sektor, cestrogradnju i željeznice. Miličić tvrdi da je financiranje infrastrukture posljednje čega bi se država i banke odrekle jer je “to pretpostavka za razvoj i rast te nešto bez čega se ne može".

"…Najavljuje očekivanja Dalekovoda u idućem razdoblju po pitanju novih poslova na inozemnom tržištu, gdje su lani ostavarili 30 posto prihoda. Ti poslovi se prije svega odnose na montažu optičkog kabela na Kosovu, u Albaniji i Švedskoj. Kaže da se tvrtka pretkvalificirala i za poslove u elektroprivredama Švedske i Južnoafričke Republike i u studenom ih očekuje posjet delegacija iz tih zemalja…"
"…Važan je posao i koji dogovaraju sa Željeznicama Federacije BiH…"
"…Od važnijih investicja Miličić izdvaja izgradnju nove tvornice Cinidal za vruće pocinčavanje u Doboju, vrijednu 10 milijuna eura, a razmatra se pokretanje još jedne cinčaonice u Hrvatskoj."

Da su normalna vremena to bi bio signal za snažni ulazak u dionicu… sad nam slijede polagani rast… ako opet ne bude neka kriza…
Trenutno da ima ugovorene poslove za 40 miljardi… bi možda značajnije utjecalo na dionicu… ovo nas može dovesto do 700 kn… ali teško više… bar kratkoročno… [cry]

Nažalost neidemo mi s mjesta još koji mjesec.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0ab9b978-02e6-4d05-b681-dc13953914df

ne bi se ja brinuo previse oko toga , citao sam neke starije forume kad su se frajeri prepucavali oko toga da nece kupit atpl po neki 50 kn kada njeni radnici dobivaju tu dionicu po 40 kn na kredu…
dlkv koce fondovi i banke koje imaju veliki udio u njemu a sad su u situaciji da moraju pod svaku cjenu prodavat jer je narod navalio na cash koji je drzao u njima
pogledaj malo clanke koje pisu o dlkv…
strpljen-spasen

xfile..kolki ti je ulaz [proud]

ne bi se ja brinuo previse oko toga , citao sam neke starije forume kad su se frajeri prepucavali oko toga da nece kupit atpl po neki 50 kn kada njeni radnici dobivaju tu dionicu po 40 kn na kredu…
dlkv koce fondovi i banke koje imaju veliki udio u njemu a sad su u situaciji da moraju pod svaku cjenu prodavat jer je narod navalio na cash koji je drzao u njima
pogledaj malo clanke koje pisu o dlkv…
strpljen-spasen

Ja se ne brinem… [cool]

uzasan 1350, jbg lovu iz fondova sam izvukao u 11 mj 2007. kad su bili na vrhuncu, dlkv se tada cinio kao zicer zbog tvornice lakih metala, a kad sam vidio da pocinje padat sa 1800 na 1700 pa na 1600 ,… 1400 i 1300 su se cinili kao super ponuda
pogledajte teletext htv str 115
[thumbsup]

New Report

Close