Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Evo, riješio sam se pola portfelja DLKV, a ostatak čuvam za bolje dane. Ovo je vrijeme za jake živce, nema šta.
Evo, riješio sam se pola portfelja DLKV, a ostatak čuvam za bolje dane. Ovo je vrijeme za jake živce, nema šta.
prodo??????????????????????????????
[/quote]
Eto, nisam više dioničar DLKV, sve je otišlo. Odlazim s ovog foruma, bilo mi je drago, držite se, trgujte, zarađujte.
[/quote]
Eto, nisam više dioničar DLKV, sve je otišlo. Odlazim s ovog foruma, bilo mi je drago, držite se, trgujte, zarađujte.
Zašto nisi još malo čekao, bar da odeš sa malo manjim gubitkom… Svi smo mi na gubitku… ali u nadi je spas…
ne predaj se … a sta da ti kazem da sam ja dooobbaarrr paket HDEL kupio od 1800-2000kn a vidi me sad … veselim se ko malo djete rastu od 20% sa 350 na 450kn ???????
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Svima koji su izašli iz DLKV-a želim puno sreće i zarade s drugim dionicama i želim im da im bude jako žao što su napustili ovu dionicu.
podržavam kolegu skylaba i znam da je bila frka
ja nisam spavao zadnjih 7 dana i znam točno kako mu je
nadam se da ce se ipak još stici uključiti u naš truli kapitalizam
dotle mu želim svako dobro
pozdrav
mislim da ipak dalekovod nema puno veze s ovom krizom i da vrijedi daaaaaaalekoooo više