Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
cudim se da jos niste skuzili da posao tj. poslovanje kompanije , zadnjih 3mj nema apsoluno nikakve veze sa cijenom dionice …
85% ulagaca na ZSE su ljudi koji nemaju nikakve veze sa investiranjem i ulaganjem . nego su ovce …
neka mi netko dokaze ikakvu direknu vezu izmedju pada Americkih burzi sa ZSE (tj stanjem u HR) bit ce moj zivotni guru …
ima veceru gdje zeli
Kad je panika eeeeee panika je svugdje i ovo sto se sada desava to je 1 u 100 godina, jer TK mora postojat i nesmije propast,rjetki su oni koji nisu u debelom minusu,ali ima i oni koji su prosle godine prodali na ATH i jos se nisu ukljucili na TK, primjer je moj KUM koji je imao dionica na sarajevskoj berzi, BOSNALJEK—prodo po 89 maraka a sada je 18 maraka,HIDROGRADNJU——-prodo na 35 maraka a sada je 7 maraka,ENERGOPETROL—prodo na 145 maraka a sada je 31 marka,ENERGOINVEST—–prodo na 45 maraka a sada je 9 maraka i BH-telekom——-prodo na 85 maraka a sada je 27 maraka.Kad je sve to prodo stavijo je lovu na orocenje, i meni kaže kume moj idu dogodine izbori u AMERICI i nece biti nimalo ljepo, i ja ga poslusam i sve prodam sa sarajevske berze, i pretvorim marke u kune, i kupim dosta paketa HT-a i dobro zaradim, i ja mu kazem kume moj zaradijo sam dobro na HT-u, a on kaze ija sam i prodo sam i ostavijo lovu, a ja njemu kazem eeee bleso jedan uzmi dalekovod jer ce uzet aluminij i bice cjena 2500, a on meni kume moj cujemo se za dogodine u svezi TK, i danas me nazvo i kaze da je podigo lovu svu sa banke i kamate dobre uzeo, i sad ode ponovo na sarajevsku berzu kupovat iste te dionice na kojima je zaradijo 400% ,a ja mu kazem SVAKA TI CAST I DIZEM TI KAPU DOK SAM ZIV.A sve ovo vrjeme je proveo bez kompjutera.
[/quote]
ako sam dobro shvatio,onaj tko se odluči za ulaganje u dionice treba sve povjeriti KUMU [thumbsup]
evo ja odoh odmah odnijeti i portfelj i novce pa nek se on snalazi kako zna,znači sarajevska ? [thumbsup]
kum je strasan , svaka cast .. i ja sam prodao hdel 1950 , koei 1210 , dlkv 1600 a sta mi vrijedi kada sam preuranio sa kupnjom (hdel 1100- 800) (dlkv 1200-1000) pa sam opet banana …
a makedonju da i ne spominjem … samo me tamo spasilo sto sam tamo iz nekog "straha" izlazio kad bih bio +60 do 100% tako da mi je ostalo nesto kesa tamo tako da sam tamo na 0
Bilo bi vrlo lijepo ako bi stvari bile kako "kum" kaže. Frajer je krenuo ponovno ulagat dakle moglo bi se iz toga zaključit da smo takli dno. 🙂
Bojim se da je to daleko od istine.
dno ????? we will see …..
mozda neke rijetke dionice , ali ima ih jos nekolicina tj dosta za koje mislim da ce dobro padati ponesene stanjem na trzisu…
Dalekovod dobio deal od 7 milja EUR.
http://www.poslovni.hr/94573.aspx
Bakulaz drž mi se, vidimo se danas akoBogda.
trebaju početi otkazivati poslove,možda krene gore ?(sve treba probati)
[/quote]
RECEPT OD NEKI DAN
sta mislite koliko bi dlkv vrijedio da nema ovih sra… sa amerima? 2.500 – 3000???
Vrijedi koliko tržište kaže da vrijedi.
Dalekovod kupio dionice Hajduka! http://www.glasdalmacije.hr/?show=0&article=12533
A kad sam ja prije mjesec dana to najavljivao dobivao sam jedinice. Svakavih ljudi ima, Boze moj! [lol] [lol] [lol]
Živili!
Uzas…….
Svaka cast na pomoc sportu!!!
ali ipak mislim da je DLKV na 600 puno bolja kupnja….
Zivjela uprava….
Dalekovod kupio dionice Hajduka! http://www.glasdalmacije.hr/?show=0&article=12533
A kad sam ja prije mjesec dana to najavljivao dobivao sam jedinice. Svakavih ljudi ima, Boze moj! [lol] [lol] [lol]
Živili!
Ovo je rezi i bjezi signal
[lol]