Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
skylab, misliš da nas ova kriza svjestskih razmjera neće niti malo zahvatiti? nisam baš siguran [cry]
Pitanje je postavljeno u krivom vremenu, naime kriza nas je već debelo dotakla,a to ćeš lako vidjeti ako pogledaš godišnji graf bilo koje dionice sa zagrebačke burze, a inače što se tiče DLKV-R-A prije godinu dana je diirao vrijednost od 2000 kuna pa je sada smješno govoriti o 800 ili 750…….
Evo još posla……cca 7M eura….
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1800-08-DLKV_posao_Crna_Gora.doc
evo posla novoga i evo pada novoga
ovdje vise ne postoje dobre vijesti
ni za dlkv ni za ostatak tzv. berze
nisam ni sanjao da cu kupovati dalekovod ponovno na 700 ak kuna
POSAO U CRNOJ GORI
Dalekovodu i Siemensu posao opremanja EPCG-a
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB / PODGORICA – Zagrebački Dalekovod, realizirat će u Crnoj Gori projekt proširenja tri transformatora i gradnje kablovske veze, za potrebe cnogorske Elektroprivreda (EPCG), koji će biti financiran kreditom njemačke KfW banke.
Vrijednost ugovorenih radova je oko 13,5 milijuna eura, od čega je učešće Dalekovoda (ZSE:DLKV-R-A) sedam milijuna
boris, sada ne igraju rezultati niti ugovori, samo emocije,ali nema beda, kupuj fino i onda kad krene [thumbsup]
boris, sada ne igraju rezultati niti ugovori, samo emocije,ali nema beda, kupuj fino i onda kad krene [thumbsup]
Samo se nadam da je ovo čišćenje danas pokazatelj nekog trenda i da ćemo se uskoro stabilizirati iznad 800 kn
i ja sam to očekivao ali poslije dow-a i nasdaqa u crvenom nisam više siguran da će se to vrlo brzo desiti…
cudim se da jos niste skuzili da posao tj. poslovanje kompanije , zadnjih 3mj nema apsoluno nikakve veze sa cijenom dionice …
85% ulagaca na ZSE su ljudi koji nemaju nikakve veze sa investiranjem i ulaganjem . nego su ovce …
neka mi netko dokaze ikakvu direknu vezu izmedju pada Americkih burzi sa ZSE (tj stanjem u HR) bit ce moj zivotni guru …
ima veceru gdje zeli
Nema ništa od dlkv.
Koliko god poslova dobivao… [cry]
trebaju početi otkazivati poslove,možda krene gore ?(sve treba probati)
cudim se da jos niste skuzili da posao tj. poslovanje kompanije , zadnjih 3mj nema apsoluno nikakve veze sa cijenom dionice …
85% ulagaca na ZSE su ljudi koji nemaju nikakve veze sa investiranjem i ulaganjem . nego su ovce …
neka mi netko dokaze ikakvu direknu vezu izmedju pada Americkih burzi sa ZSE (tj stanjem u HR) bit ce moj zivotni guru …
ima veceru gdje zeli
Kad je panika eeeeee panika je svugdje i ovo sto se sada desava to je 1 u 100 godina, jer TK mora postojat i nesmije propast,rjetki su oni koji nisu u debelom minusu,ali ima i oni koji su prosle godine prodali na ATH i jos se nisu ukljucili na TK, primjer je moj KUM koji je imao dionica na sarajevskoj berzi, BOSNALJEK—prodo po 89 maraka a sada je 18 maraka,HIDROGRADNJU——-prodo na 35 maraka a sada je 7 maraka,ENERGOPETROL—prodo na 145 maraka a sada je 31 marka,ENERGOINVEST—–prodo na 45 maraka a sada je 9 maraka i BH-telekom——-prodo na 85 maraka a sada je 27 maraka.Kad je sve to prodo stavijo je lovu na orocenje, i meni kaže kume moj idu dogodine izbori u AMERICI i nece biti nimalo ljepo, i ja ga poslusam i sve prodam sa sarajevske berze, i pretvorim marke u kune, i kupim dosta paketa HT-a i dobro zaradim, i ja mu kazem kume moj zaradijo sam dobro na HT-u, a on kaze ija sam i prodo sam i ostavijo lovu, a ja njemu kazem eeee bleso jedan uzmi dalekovod jer ce uzet aluminij i bice cjena 2500, a on meni kume moj cujemo se za dogodine u svezi TK, i danas me nazvo i kaze da je podigo lovu svu sa banke i kamate dobre uzeo, i sad ode ponovo na sarajevsku berzu kupovat iste te dionice na kojima je zaradijo 400% ,a ja mu kazem SVAKA TI CAST I DIZEM TI KAPU DOK SAM ZIV.A sve ovo vrjeme je proveo bez kompjutera.
ima veceru gdje zeli
Ma sad si ti otkrio AMERIKU ….treba stvarno biti glup investitor da se može pohvaliti da je zadnje vrijeme na ZSE netko zaradio (osim INE i to oni koji su kupili na IPO-u ili prije 3/4 mjeseca po 2000kn) … recesija postoji u americi nešto manja u europi ali i naše su dionice u recesiji. Nažalost wall street je alfa i omega investiranja u svijetu i ja sam uvijeren da tamo (što se financija tiče) sve počinje ali i tamo sve završava….
Oporavak će biti dug, a dokle se mali investitori ne budu vratili u naše OIF nevidim tko bi drugi mogao dignuti naš Crobex na 4500 bodova i da se tamo održi…