DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,60
14.512
4,036
3,60
3,64
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

volio bi znati zašto se prodaja toliko nagomilava po 74x kuna a isti ti prodavatelji mogli su tjednima prodavati po 800kuna koliko su htjeli . Zapravo tko je taj koji blokira rast barem do 800kuna???

onaj koji ga čeka na 5xx,6xx….

volio bi znati zašto se prodaja toliko nagomilava po 74x kuna a isti ti prodavatelji mogli su tjednima prodavati po 800kuna koliko su htjeli . Zapravo tko je taj koji blokira rast barem do 800kuna???

onaj koji ga čeka na 5xx,6xx….
[/quote]
good one

Ja ga čekam i na 500 da ga kupim i na 1500 da ga prodam.

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

a ja ga čekam na 1200 i da ga onda čim prije zaboravim…

na 4300 sve prodajem...

a ja ga čekam na 1200 i da ga onda čim prije zaboravim…
[/quote]
Ma nemoj tako. Dobra je to dionica…..

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Sad će i dalekovod kupiti udio u Hajduku…he..he..

ksafaric, jel to našim novcem ili če Miličević dati svoj novac, lako je sa tuđim urcem gloginje tresti.

Tko čeka taj se načeka [cool]

ksafaric, jel to našim novcem ili če Miličević dati svoj novac, lako je sa tuđim urcem gloginje tresti.

Malo se zezam, ali je netko postavio link na temi Atlanska…Navodno da i Dalekovod i Atlanska ulaze u Ajduka…

Nije Miličević nego Miličić i to stoji za tuđi urac. To se svih nas dioničara tiče ulaganje u Obrovac ups sorry Hajduk. Neš ti isplative investicije. To tako ide kad DrIvo naređuje.

Nije Miličević nego Miličić i to stoji za tuđi urac. To se svih nas dioničara tiče ulaganje u Obrovac ups sorry Hajduk. Neš ti isplative investicije. To tako ide kad DrIvo naređuje.
[/quote]

Drivo i posao nadje! Par znakova na autocesti i hop nekoliko stotina milijuna kuna. Hebem ga ja, ako itko misli da to stvarno toliko vrijedi! [shocked]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

slažem se sa hrcom, drivo je ipak dobar prema dalekovodu
a ruka ruku itd…
a ako moramo nešto dati da bi dobili neka [yawn]

iako prezirem nogometaše a pogotovo "managere"
[angry]

New Report

Close