Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Ja jučer kupio 80 po 752, i naravno, idući dan pada na veliko! Ali mislim da nisam pogriješio, bar 830 se može lako ostvariti a za dalje, o-ho-ho, vidjet ćemo!
rijeći ti se pozlatile!!!!!!ne bojim se firme ko firme,al stanja u državi,gospodarstvu!!!!!!!!!!!!prosjek mi je 12xx,sve me sram i pomislit,al da nebi mi još 30tak%%% dole!!!!!a ta granica je već probijena!!!
Napokon se bliži kraj i ovoj sapunici. Nadajmo se sretnom završetku.
Ima 2 godine vazda cekaju nesto –izvjestaj komisije—- pa ovaj premijer federacije se oko aluminija nepita ama baš ništa vec se pitaju TATE stranaka a to su… HDZ,HDZ1990,SDA,SBIH a njih 4 se nnemogu dogovpriti ni gdje ce kavu popiti a ne nesto KRUPNIJE, ali mislim da ce se napokon to rjesiti ako gosp.ministar.HEĆO to nebude kocijo a hoce jer on uvjek ima nesto za KAZAT.
Ima 2 godine vazda cekaju nesto –izvjestaj komisije—- pa ovaj premijer federacije se oko aluminija nepita ama baš ništa vec se pitaju TATE stranaka a to su… HDZ,HDZ1990,SDA,SBIH a njih 4 se nnemogu dogovpriti ni gdje ce kavu popiti a ne nesto KRUPNIJE, ali mislim da ce se napokon to rjesiti ako gosp.ministar.HEĆO to nebude kocijo a hoce jer on uvjek ima nesto za KAZAT.
[/quote]
Mijo, pa zar nisi rekao da je stvar gotova za 2 tjedna???? A da, par dana nakon toga si i prodao dionicu, a vrijednost na trzistu ostala ne promjenjena… Kuzim sta hoces reci! [lol] [lol]
A za dezurne jedinicare, opet se vracam na temu ‘Aduka http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=4735
Zivili!
Jel netko zna zašto su ovu dionicu rušili RBA i ZABA u korist PBZ ovih dana ?
Može i na PM
Hvala
[/quote]
Mijo, pa zar nisi rekao da je stvar gotova za 2 tjedna???? A da, par dana nakon toga si i prodao dionicu, a vrijednost na trzistu ostala ne promjenjena… Kuzim sta hoces reci! [lol] [lol]
A za dezurne jedinicare, opet se vracam na temu ‘Aduka http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=4735
Zivili!
[/quote]
Meni se cjena promjenila jer sam kupijo po 660 a prodo 815—805 a sad je 720–730 a trenutno sam uso u Atlansku po 1965 kuna a danas sam kupovo na sarajevskoj berzi a akobogda sutra cu na ZSE a sta cu kupovat javim ti sutra oko 12h ako bi bilo DLKV-R-A malo nize budem ga capijo hehehe
ima tko informaciju o poslovanju dalekovoda za 3 kvartal?
Da imam vec bi kupio ili prodao! [lol]
ima tko informaciju o poslovanju dalekovoda za 3 kvartal?
Iz polugodišnjeg izvješća za 2008. god.
7. Prihodi po djelatnostima / segmentima Prihodi po Poslovnoj cjelini Proizvodnja su u skladu sa očekivanim i planiranim rezultatom za promatrani period 2008 godine. Prihodi Poslovne cjeline Izgradnja su u skladu sa cikličkim trendom poslovanja i u skladu sa planom poslovanja. Inozemni poslovi PC Izgradnja u Norveškoj, Albaniji, Kazahstanu, Bosni i Hercegovini su u skladu sa zadanom dinamikom izvođenja radova. U drugom polugodištu se očekuje rast prihoda i dobiti.
Da li će ovako i biti, vidit ćemo uskoro.