nedaju mirovnici ispod 810
Suti, ureci ces nam dionicu! [proud]
Dalekovod d.d. – uplaćen cjelokupan iznos za isplatu dividende
kao mala djeca, ja moram kakiti, i ja, i ja, i ja sam se pokakio…pa hajdemo sad malo još nekoliko stranica o tome…
[tongue]
bogme ćemo danas ispod 800 kako je krenulo. zaludu i isplata dividende i dobri poslovi, to kod nas očito nema utjecaja na cijenu!
Imam osjecaj da se nesto dobro sprema jer zadnji tjedan dana neko je ocito gladan DALEKOVODA a cjena je prihvatljiva
Imam osjecaj da se nesto dobro sprema jer zadnji tjedan dana neko je ocito gladan DALEKOVODA a cjena je prihvatljiva
Kad su jednom davno pitali slavnog napadača beogradske Zvezde Milka Đurovskog, „Je l te, Milko, kako vi to tako precizno zabijate te golove?“, ovaj je ozbiljno rekao „Pa ne znam ni sam, eto, valjda imam taj osjećaj za filing…“
Kad su jednom davno pitali slavnog napadača beogradske Zvezde Milka Đurovskog, „Je l te, Milko, kako vi to tako precizno zabijate te golove?“, ovaj je ozbiljno rekao „Pa ne znam ni sam, eto, valjda imam taj osjećaj za filing…“
[/quote]
pa ja ipak mislim da gazda dalekovoda nije biznismen koji na pitanje a cime se vi bavite odgovata poslovima biznisa
pofuk
[/quote]
pa ja ipak mislim da gazda dalekovoda nije biznismen koji na pitanje a cime se vi bavite odgovata poslovima biznisa
pofuk
[/quote]
reply je isao na racun osjecaja=filinga
BTW gazda imam hebeni feeling! tj podje na wc dodje s 300-400milj kn ugovorom
[/quote]
Pa bio je posve u pravu, filling iliti punjenje…