Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
nedaju mirovnici ispod 810
Suti, ureci ces nam dionicu! [proud]
Dalekovod d.d. – uplaćen cjelokupan iznos za isplatu dividende
kao mala djeca, ja moram kakiti, i ja, i ja, i ja sam se pokakio…pa hajdemo sad malo još nekoliko stranica o tome…
[tongue]
bogme ćemo danas ispod 800 kako je krenulo. zaludu i isplata dividende i dobri poslovi, to kod nas očito nema utjecaja na cijenu!
Imam osjecaj da se nesto dobro sprema jer zadnji tjedan dana neko je ocito gladan DALEKOVODA a cjena je prihvatljiva
Imam osjecaj da se nesto dobro sprema jer zadnji tjedan dana neko je ocito gladan DALEKOVODA a cjena je prihvatljiva
Kad su jednom davno pitali slavnog napadača beogradske Zvezde Milka Đurovskog, „Je l te, Milko, kako vi to tako precizno zabijate te golove?“, ovaj je ozbiljno rekao „Pa ne znam ni sam, eto, valjda imam taj osjećaj za filing…“ 🙂
Kad su jednom davno pitali slavnog napadača beogradske Zvezde Milka Đurovskog, „Je l te, Milko, kako vi to tako precizno zabijate te golove?“, ovaj je ozbiljno rekao „Pa ne znam ni sam, eto, valjda imam taj osjećaj za filing…“ 🙂
[/quote]
pa ja ipak mislim da gazda dalekovoda nije biznismen koji na pitanje a cime se vi bavite odgovata poslovima biznisa
pofuk
[/quote]
pa ja ipak mislim da gazda dalekovoda nije biznismen koji na pitanje a cime se vi bavite odgovata poslovima biznisa
pofuk
[/quote]
reply je isao na racun osjecaja=filinga
BTW gazda imam hebeni feeling! tj podje na wc dodje s 300-400milj kn ugovorom 🙂
[/quote]
Pa bio je posve u pravu, filling iliti punjenje…