Evo kupio i ja malo dionica ove vaše firmice. Mislim da mi je ovo 1. put da ulazim u Dalekovod. Ušao sam uglavnom iz razloga što raste dolar, a predsjednik vam je reko da će večina prihoda iz inozemstva biti u 2. polugodištu, pa se nadam ekstra profitima.
2500kn dividende,na cca 250,000kn!!!!,na 250,000knpušiona cca 38%…..pa kaj je ovo????????ovo je sramota !!!!!!
2500kn dividende,na cca 250,000kn!!!!,na 250,000knpušiona cca 38%…..pa kaj je ovo????????ovo je sramota !!!!!!
uplaceno i na zaba.
zasto sam dobio jedinicu.jer sam rekao da je lova sjela na zabu???? [undecid]
[/quote]
A dok je raslo sa 1.000 kn na 1.700 pa smo zarađivali 70% onda nije bilo sramota? Dok drugi ljudi rade po 10 sati dnevno mi lako zaradili godišnje plaće – ne možemo sad reći da je sramota što gubimo. Takav je to posao, priviknite se kad ste već unutra.
evo samo za one nevjerne tome koji su govorili da neće biti nas vrijeme isplaćeno [kiss]
Dalekovod d.d. – uplaćen cjelokupan iznos za isplatu dividende
Nakon odluke Glavne skupštine održane 05.07.2008.godine i utvrđenja prava, dioničko društvo Dalekovod je dana 03.09.2008.godine uplatilo cjelokupan iznos od 28.697.448,45 kn koliko je potrebno za isplatu dividende dioničarima za 2007.godinu. Za razliku od prijašnjih godina, ove godine je Dalekovod ugovorio provođenje korporativne akcije isplate dividende sa Središnjom depozitarnom agencijom.
Ljudi su uvijek bili od riječi, nikad muljanja ni o poslovima ni o zaradi i sve kaj su rekli ostvarilo se. Nadam se da će tako biti i dalje.
http://www.poslovni.hr/91481.aspx
trebat ce netko i ovaj LNG terminal izgradit!!