DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 02:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma sasha boli me briga, ja sam često u dlkv i meni se ne sviđa firma, tko voli neka izvoli, pretpostavljam da nikad nisi upoznao lidere dlkv-a niti sistem funkcioniranja te firme … da jesi sumnjam da bi imao dionice dlkv-a ,,,,,

jedina iznimka je Luka M, ostali su sačuvaj bože, ali Luka može otić sutra … šta onda

Cookie Monster

ma sasha boli me briga, ja sam često u dlkv i meni se ne sviđa firma, tko voli neka izvoli, pretpostavljam da nikad nisi upoznao lidere dlkv-a niti sistem funkcioniranja te firme … da jesi sumnjam da bi imao dionice dlkv-a ,,,,,

jedina iznimka je Luka M, ostali su sačuvaj bože, ali Luka može otić sutra … šta onda

jeftini druk…,zakasnio si s kupnjom a? kasno je za drukanje te vrste….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ko zna možda i dalekovod ode s burze di je lavgar da nam objasni,evo možda saladin nešto zna? [thumbsup]

http://www.vjesnik.hr/html/2008/09/02/Clanak.asp?r=unu&c=1

Izvođači radova su Dalekovod-Konstruktor-Hidroelektra, a nadzire ih IGH.

O, ho koliko mi je poznato do sada se u ovome poslu nismo spominjali.

http://www.vjesnik.hr/html/2008/09/02/Clanak.asp?r=unu&c=1

Izvođači radova su Dalekovod-Konstruktor-Hidroelektra, a nadzire ih IGH.

O, ho koliko mi je poznato do sada se u ovome poslu nismo spominjali.

ispao Viadukt?

jeftini druk…,zakasnio si s kupnjom a? kasno je za drukanje te vrste….
[/quote]

ja bi ti dao 200%

Cookie Monster

pretpostavljam da nikad nisi upoznao lidere dlkv-a niti sistem funkcioniranja te firme

Stvari nikada nisu onakve kakvima se čine. Ovi pajaci koje spominješ nemaju nikakvu realnu moć niti snagu. Konci se vuku iza kulisa, imena za koja nisi niti čuo a i da čuješ ne bi ti ništa puno značilo. Čudni su putevi Gospodnji i nemoj vjerojvati svemu što vidiš. [cool]

jel skuzio tko jel sjela dividenda??

dividenda 🙂 svašta

Cookie Monster

dividenda 🙂 svašta
[/quote]
Štatije SALADINE ??????????????????????????????????????????????????????????

Nažalost kasni 1 dan. S U T R A!!!!!

dividenda 🙂 svašta
[/quote]
Štatije SALADINE ??????????????????????????????????????????????????????????
[/quote]

sori ja mislio da si pobjego u keš, htio sam samo reć da je dividenda izgledna koliko i dinamovo osvajanje lige prvaka

Cookie Monster

New Report

Close