Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
ma sasha boli me briga, ja sam često u dlkv i meni se ne sviđa firma, tko voli neka izvoli, pretpostavljam da nikad nisi upoznao lidere dlkv-a niti sistem funkcioniranja te firme … da jesi sumnjam da bi imao dionice dlkv-a ,,,,,
jedina iznimka je Luka M, ostali su sačuvaj bože, ali Luka može otić sutra … šta onda
ma sasha boli me briga, ja sam često u dlkv i meni se ne sviđa firma, tko voli neka izvoli, pretpostavljam da nikad nisi upoznao lidere dlkv-a niti sistem funkcioniranja te firme … da jesi sumnjam da bi imao dionice dlkv-a ,,,,,
jedina iznimka je Luka M, ostali su sačuvaj bože, ali Luka može otić sutra … šta onda
jeftini druk…,zakasnio si s kupnjom a? kasno je za drukanje te vrste….
Ko zna možda i dalekovod ode s burze di je lavgar da nam objasni,evo možda saladin nešto zna? [thumbsup]
http://www.vjesnik.hr/html/2008/09/02/Clanak.asp?r=unu&c=1
Izvođači radova su Dalekovod-Konstruktor-Hidroelektra, a nadzire ih IGH.
O, ho koliko mi je poznato do sada se u ovome poslu nismo spominjali.
http://www.vjesnik.hr/html/2008/09/02/Clanak.asp?r=unu&c=1
Izvođači radova su Dalekovod-Konstruktor-Hidroelektra, a nadzire ih IGH.
O, ho koliko mi je poznato do sada se u ovome poslu nismo spominjali.
ispao Viadukt?
jeftini druk…,zakasnio si s kupnjom a? kasno je za drukanje te vrste….
[/quote]
ja bi ti dao 200%
pretpostavljam da nikad nisi upoznao lidere dlkv-a niti sistem funkcioniranja te firme …
Stvari nikada nisu onakve kakvima se čine. Ovi pajaci koje spominješ nemaju nikakvu realnu moć niti snagu. Konci se vuku iza kulisa, imena za koja nisi niti čuo a i da čuješ ne bi ti ništa puno značilo. Čudni su putevi Gospodnji i nemoj vjerojvati svemu što vidiš. [cool]
dividenda 🙂 svašta
[/quote]
Štatije SALADINE ??????????????????????????????????????????????????????????
[/quote]
sori ja mislio da si pobjego u keš, htio sam samo reć da je dividenda izgledna koliko i dinamovo osvajanje lige prvaka