Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Saladin:
"izbacit cinčaonicu jer ona je prodana"
Molio bih malo pojašnjenje za ovo, jer koliko vidim stvari su upravo suprotne.
http://www.dalekovod.hr/dalekovod-grupa.html
Ne samo da cinčaonica nije prodana, nego će se graditi još jedna.
http://www.transfer-biro.hr/10436.aspx
šteta podijelit info na forumu, vi sve znate najbolje pa , sretno
šteta podijelit info na forumu, vi sve znate najbolje pa , sretno
jel ovo o cinčaoni ozbiljno? kome, pošto i zašto? govorimo o ovoj u Dugom Selu ili u Doboju?
Pa ova u Dogom Selu je gotovo nova, a u Doboju su krenuli s modernizacijom? Pomalo nelogično da bi prodali bilo koju.
Hvala!
a ima nekaj u onome prije što si napisal…
DLKV mi se nekak cini sigurniji od ATPL jer nikad neznas što more nosi…
O cinčaoni je ozbiljno, situacija financijska je koma pa su morali prodat ono što se može najlakše frknut ..iako imaju namjeru to vratit. Ali eto opet su stignli novi poslovi …. ali neću o tome na forumu.
jel ovo o cinčaoni ozbiljno? kome, pošto i zašto? govorimo o ovoj u Dugom Selu ili u Doboju?
Pa ova u Dogom Selu je gotovo nova, a u Doboju su krenuli s modernizacijom? Pomalo nelogično da bi prodali bilo koju.
Hvala!
[/quote]
dugo selo
Dividendu Atlantske Plovidbe sam trebao dobiti do 18.08, a isplaćena mi je 27.07. Jako dobro. Dividendu Dalekovoda čekam do 04.09., i još je nema. Da li to nešto govori o tvrtci, odlučite sami.
Dividendu Atlantske Plovidbe sam trebao dobiti do 18.08, a isplaćena mi je 27.07. Jako dobro. Dividendu Dalekovoda čekam do 04.09., i još je nema. Da li to nešto govori o tvrtci, odlučite sami.
05.09.2008 bit ce isplacena a orocenje na mjesec dana je za kave ovi u upravi da uzmu za kave
…istek roka je 30 dana od nastanka tražbine…,a taj rok ističe sutra…,ako me moje stare kosti i bakičin mozak još služi…znači najkasnije u četvrtak dividendica mora pasti… [rolleyes]
…istek roka je 30 dana od nastanka tražbine…,a taj rok ističe sutra…,ako me moje stare kosti i bakičin mozak još služi…znači najkasnije u četvrtak dividendica mora pasti… [rolleyes]
Iako si bakica mozak te ioš uvijek jako dobro služi. [thumbsup]
Hvala!
[/quote]
cuj a i struja zna nekad biti zahebana stvar
pofuk
O cinčaoni je ozbiljno, situacija financijska je koma pa su morali prodat ono što se može najlakše frknut ..iako imaju namjeru to vratit. Ali eto opet su stignli novi poslovi …. ali neću o tome na forumu.
Luka Miličić u intervju "Nacionalu" od 03.06.08.
"… vlasnici smo nekoliko tvornica:Cinčaonice u Dugom Selu, Tvornice dalekovodnih stupova i konstrukcija u Doboju, Tvornice otkivala UNIDAL u Vinkovcima, i Tvornice istegnutih metala u Topuskom…"
(u cijelosti ga možete još uvijek pročitati na stranici Dalekovoda)
Uvaženi kolega, kako već nećete sa nama na forumu da podijele info da je cinčaonica prodana, molio
bih Vas da se barem javite gosp.Miličiću, jer koliko vidim ni on o tome ništa ne zna. Siguran sam da
bi Luki takva info puno značila.