Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Milja kuna se netko iskrcava na skiriveni na bidu , u minuti
Država im ništa ne plaća, kooperanti nervozni, zgrada na Ljubljaskoj nema dozvolu, a ni imovinsko pravni nisu rješeni do kraja, + para za gradnju nemaju, …. uglavnom naš dragi premijer i ministar Šuker su nam sjebali gospodarstvo, … a tu najviše pate firme poput DLKV-a, tako da dok god ne dođe financijaska injekcija nema nekih značajnijih pomaka kod DLKV-a i sličnh njemu …. a pošto DLKV objedinjuje mnoge, zato su i dobili tri puta zlatnu kunu, nema napretka nikom u tom sektoru. Dionica može gore, ali ajd ti radi vani ako nemaš para,
daj ne sviraj, ak nisi suvlasnik odi na Ad-plastik i tam pisi takva sranja, poslova imaju ugovorenih ko niko u HR, a računica veli ak budu imali samo 5% marže, dobit bude za 2008 prek 100 milja kn, što bude znacilo cc. 30% bolje neg u 2007
[cool]
[/quote]
tupav si u najboljem slučaju … samo da bi se plaća isplatila potrebno je mjesečno 25 milja kn, + ostali troškovi koji su kod dlkv-a ogromni, + troškovi onih koji im daju posao a oni su također veliki itd itd …
nisam dioničar ali sam svakodnevno sa glavnim ljudima dlkv-a pa za razliku od tebe znam nešto više … , vidi se da imaš grm u glavi
nisam dioničar ali sam svakodnevno sa glavnim ljudima dlkv-a pa za razliku od tebe znam nešto više … , vidi se da imaš grm u glavi
Meni se sve nekako čini da te ti "glavni" ljudi baš ne vole. A i nekako sumnjam da se ti isti glavni ljudi druže sa ljudima koji imaju vremena pisati po forumima. [wink]
Vjeruj mi neki od tih glavnih ljudi nisu ništa posebniji niti pametniji od nekog Ante Gotovca, uostalom nije bitni jel mene vole ili ne, ja ne pljujem po Dalekovodu, dapače firma ima veliki potencijal ali uz pola ljudi manje, uz značajne rezove troškova i uz stručno kadar. U Dalekovodu za vrijeme gadnje cesta zaposlilo se po prijateljskoj liniji puno nestručnih ljudi … išlo se to tako da ako je tata u HAC-u sin je u Dalekovodu itd…, Dlkv ima posla u evropi i svijetu ali zarada je puno manja nego kod naših poštenih političara, zato kad se kod nas promjeni vlast ili dođe do racionalnog rasporeda novčanih sredstava DLKV neće moć poslovat sa profitom. I ti je sve što želim reć, a galamit kako je sve divno i kako dionica vrijedi 2000kn je glupost. Vrijednost DLKV-a je jednu milijardu kuna (odnosno, DLKV projekta, inženjeringa, TIM-a itd.. izbacit cinčaonicu jer ona je prodana), podijelite to sa brojem dionica i uklakulirajte budućnost pa se odlučite želite li kupovati ili prodavati ili držat. pozdrav i NHF
Saladin:
"izbacit cinčaonicu jer ona je prodana"
Molio bih malo pojašnjenje za ovo, jer koliko vidim stvari su upravo suprotne.
http://www.dalekovod.hr/dalekovod-grupa.html
Ne samo da cinčaonica nije prodana, nego će se graditi još jedna.
http://www.transfer-biro.hr/10436.aspx
Saladin:
"izbacit cinčaonicu jer ona je prodana"
Molio bih malo pojašnjenje za ovo, jer koliko vidim stvari su upravo suprotne.
http://www.dalekovod.hr/dalekovod-grupa.html
Ne samo da cinčaonica nije prodana, nego će se graditi još jedna.
http://www.transfer-biro.hr/10436.aspx
cincaona je prodana lizing kuci pa nazad uzeta na lizing.
Država im ništa ne plaća, kooperanti nervozni, zgrada na Ljubljaskoj nema dozvolu, a ni imovinsko pravni nisu rješeni do kraja, + para za gradnju nemaju, …. uglavnom naš dragi premijer i ministar Šuker su nam sjebali gospodarstvo, … a tu najviše pate firme poput DLKV-a, tako da dok god ne dođe financijaska injekcija nema nekih značajnijih pomaka kod DLKV-a i sličnh njemu …. a pošto DLKV objedinjuje mnoge, zato su i dobili tri puta zlatnu kunu, nema napretka nikom u tom sektoru. Dionica može gore, ali ajd ti radi vani ako nemaš para,
daj ne sviraj, ak nisi suvlasnik odi na Ad-plastik i tam pisi takva sranja, poslova imaju ugovorenih ko niko u HR, a računica veli ak budu imali samo 5% marže, dobit bude za 2008 prek 100 milja kn, što bude znacilo cc. 30% bolje neg u 2007
[cool]
[/quote]
tupav si u najboljem slučaju … samo da bi se plaća isplatila potrebno je mjesečno 25 milja kn, + ostali troškovi koji su kod dlkv-a ogromni, + troškovi onih koji im daju posao a oni su također veliki itd itd …
[/quote]
saladin je u pravu.ovi poslovi su mala beba za dlkv.prava vijest bi bila neki poso od par miljardi.
inace sam duboko u dlkv i uvijek mi je cinio 50% portfelja,a mislim ga i podebljati.po mome jedna od tri najbolje firme za ulaganje. [cool]
Vjeruj mi neki od tih glavnih ljudi nisu ništa posebniji niti pametniji od nekog Ante Gotovca, uostalom nije bitni jel mene vole ili ne, ja ne pljujem po Dalekovodu, dapače firma ima veliki potencijal ali uz pola ljudi manje, uz značajne rezove troškova i uz stručno kadar. U Dalekovodu za vrijeme gadnje cesta zaposlilo se po prijateljskoj liniji puno nestručnih ljudi … išlo se to tako da ako je tata u HAC-u sin je u Dalekovodu itd…, Dlkv ima posla u evropi i svijetu ali zarada je puno manja nego kod naših poštenih političara, zato kad se kod nas promjeni vlast ili dođe do racionalnog rasporeda novčanih sredstava DLKV neće moć poslovat sa profitom. I ti je sve što želim reć, a galamit kako je sve divno i kako dionica vrijedi 2000kn je glupost. Vrijednost DLKV-a je jednu milijardu kuna (odnosno, DLKV projekta, inženjeringa, TIM-a itd.. izbacit cinčaonicu jer ona je prodana), podijelite to sa brojem dionica i uklakulirajte budućnost pa se odlučite želite li kupovati ili prodavati ili držat. pozdrav i NHF
opet je saladin u pravu.prije cetiri pet godina su kupili auto i dali ga na koristenje niku puljicu,placali gorivo ,odrzavanje friziranje pa cak i putne troskove…
sudjelovali su u kupnji nogometasa…
financirali rukometni klub…
to nisu bila simbolicna sredstva nego se djelilo sakom i kapom.vjerujte to nije rekla kazala.osobno vrlo dobro poznam neke koji su davali donacij i neke koji su primali.
na srecu zadnju godinu dvije su malo poukli rucnu.
da ne govorim o sluzbenim automobilima koje ima na koristenje skoro svako u upravi ( privatno i sluzbeno ) te privilegije otkupa istih poslije tri godine po simbolicnoj cijeni.
pored svega sretn sam sta je milicic na celu kompanije,jer je uprkos svemu vrlo sposoban i veliki kapacitet.
nadam se da me necete nagraditi jedinicama,jer sta je,je.
ponovo naglasavam da sam dionicar i vjerujem u ovu firmu.
Prirodno je da onaj tko ne vjeruje u kompaniju nije njezin dioničar. Ono što nije prirodno je da je netko dioničar poduzeća u koje ne vjeruje. Ali ima nas svakakvih
Nije vam investiranje vjersko pitanje… [tongue]
Nije vam investiranje vjersko pitanje… [tongue]
Nego deimos kak euri i nafta? [tongue]