DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,60
14.512
4,036
3,60
3,64
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja sam danas još malo dokupio po 820-826 i presretan sam [thumbsup]

O čemu ti to točno pa zar nevidiš da je TOP 10 izgubio 10% dionica što znači da su ti spasonosni kupci upravo Ti i Ja osim ako nisi u TOP 10!?!?

Hvala vam kolega, ovaj ljutiti i precizni odgovor me dobro nasmijalo!
[/quote]
Pretpostavljam da si mislio na kolegu MKAOM-a !?

na 4300 sve prodajem...

Zanimljivo je kako svi mediji danas guraju vijest o poslu ERNT-a u BiH (doduse s razlicitom vrijednosti investicije ccca 10mil KN, ali nebitno), dok npr. Dalekovod prije mjesec dana uzme milijun eura na postavljanju reflektora na stadionu u Vinkovcima, a to nitko ne dozivljava kao kapitalnu informaciju. Prosli tjedan DLKV je isti posao napravio u Zadru, a ako me sjecanje ne vara isti izvodjac isti posao radi i u Kranjcevicevoj…pa vi sada zbrojte! Prosto je nevjerojatno kako neke male info dizu druge dionice, dok prema sadasnjoj atmosferi nas gore nebi lansiralo ni da preuzmemo Mittal! [angry]

Ali bi nas zato lansiralo da Mittal preuzima nas!!! [lol]

Zanimljivo je kako svi mediji danas guraju vijest o poslu ERNT-a u BiH (doduse s razlicitom vrijednosti investicije ccca 10mil KN, ali nebitno), dok npr. Dalekovod prije mjesec dana uzme milijun eura na postavljanju reflektora na stadionu u Vinkovcima, a to nitko ne dozivljava kao kapitalnu informaciju. Prosli tjedan DLKV je isti posao napravio u Zadru, a ako me sjecanje ne vara isti izvodjac isti posao radi i u Kranjcevicevoj…pa vi sada zbrojte! Prosto je nevjerojatno kako neke male info dizu druge dionice, dok prema sadasnjoj atmosferi nas gore nebi lansiralo ni da preuzmemo Mittal! [angry]

Uz sve te stadione sad rade i Croatiu Sesvete, pa objava da su jedini na natječaju za Sv.Rok i Malu Kapelu, pa dobri poslovni rezultati a ona laganini pad. Ja to nemrem shvatit da nitko u našoj državi ne vrednuje pokazatelje nego se ovisi o našim vrlim menađerima.

@Pacific

Trebali bi im poslati molbu da nas preuzmu! Ako su mogli kupiti cijelu Zenicu mogu i nas! [lol] [lol]

@krespo

Vidis, jos i stadion Croatije. Ali sve je to ocito nebitno kod Dalekovoda, dok kod kojekakvih salabajzerskih firmi objava od par milijuna kuna posla dize cijenu dionice. Dok je kod Dalekovoda (pored niza VELIKIH poslova), nepotrebno objalvjivati te male poslove. mislim da pod hitno marketing firme mora mijenjati takav stav, osim ako nisu tocne odredjene prognoze kako im je u interesu rusiti cijenu dionice. Kavko je trenutno stanje, sve sam skloniji da to i rade! Ali zato, dok Uprava mesetari i dokupljuje, to radim i ja! Zivio Dokup! Zivijoooooooooooooooo!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Ja sam danas još malo dokupio po 820-826 i presretan sam [thumbsup]

tkodjer djelim tvoju radost ja uzel isto malo po 824,01 kn da popravim prosijek [thumbsup]

pepe7

Možda previše očekujemo od dobrih vijesti koje ipak dolaze u jako loša vremena. Možda previše očekujemo od naše male burze.

Za suživot sa burzom trebaju titanium živci.

Uistinu je poražavajuče čekati ne zaradu nego povratak na uloženo. Kako stvari stoje meni npr predstoji malo duži period čekanja i tu se ništa ne može. Možda jesen zazlati poput prirode. 🙂

Tu ne cede malis, sed contra audentir ito.

O čemu ti to točno pa zar nevidiš da je TOP 10 izgubio 10% dionica što znači da su ti spasonosni kupci upravo Ti i Ja osim ako nisi u TOP 10!?!?

Hvala vam kolega, ovaj ljutiti i precizni odgovor me dobro nasmijalo!
[/quote]
Pretpostavljam da si mislio na kolegu MKAOM-a !?
[/quote]

Ne, nasmijalo me onih zadnjih par riječi, "osim ako nisi u TOP 10!?".

To ste dobro dodali, tako da nitko ne može reći da ste krivo rekli.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Da se podjetimo , opet ja oko dividende./ Šta mogu, kad mi je to danas jedina utjeha na ovom
sivom nebu hrvatskog tržišta kapitala. /

Dividenda stiže 03.09.2008.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Jess [thumbsup]

Izgleda da ova šutnja znaći da čekamo negdje u prikrajku i molmo se što bržem oporavku. [pray]
Ako ništa drugo bar će nas dividenda malo usrećiti za koji dan. [thumbsup]

http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=40613&Itemid=59

New Report

Close