Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,74 | 2.057 | 550 | 3,72 | 3,74 | 0,00% |
dobra kompanija ali skupa, skupa dionica
bubba zaneti, to ti je growth kompanija……….
U ponedjeljak čini mi se otvaranje natječaja za opremanje druge cijevi Sv.Roka i Male Kapele! Držmo fige!
U ponedjeljak čini mi se otvaranje natječaja za opremanje druge cijevi Sv.Roka i Male Kapele! Držmo fige!
Joj majko mila, tko bi mogao dobiti taj posao?!?!? [lol]
09.07.2008.
Ukupno: 60,37
4.8.2008
Ukupno: 51,31
u zadnjih mjesec dana situacija na ovoj dionici se bitno promjenila. Prih 3 se istreslo za preko 200000 tisuća dionica. Srećom za sada našli su kupce pa smo donekle spašeni .Mislim da ova agonija još nije gotova jer će se radnici i dalje izlaziti barem u nekom djelu. Svakako kome je ostalo malo municije ovo je dobra prilika za ući prije nego se radnici definitivno ne povuću sa prodaje…
O čemu ti to točno pa zar nevidiš da je TOP 10 izgubio 10% dionica što znači da su ti spasonosni kupci upravo Ti i Ja osim ako nisi u TOP 10!?!?
Ovo mi ne zvuči na zdrav potez jer koliko vidim najveći iskrcatelji nisu fondovi ili sl. pa da možemo pretpostavit da su reinvestirali u INU pa će se kasnije vratit ali opet se možda i varam!
Je**ben su ti ovo vremena kad neznaš tko pije a tko plaća ubiti znam ja ko plaća mi mali dioničari!
To što BMK i KLT imaju preko 200000 dionica manje ne znači da su one prodane. Jednostavno radnici koji su bili udružili dionice na x rok više ne žele biti udruženi nego žele raspolagati svojim dionicama što sad i čine, znači oni svoje dionice imaju svaki na svom računu i nitko ih nema toliko da budu u top 10 ali sad mogu prodavati kad god žele. Ne mislite valjda da su svi izvukli dionice da bi ih odmah prodali, jednostavno ljudi žele raspolagati s onim što je njihovo.
O čemu ti to točno pa zar nevidiš da je TOP 10 izgubio 10% dionica što znači da su ti spasonosni kupci upravo Ti i Ja osim ako nisi u TOP 10!?!?
Hvala vam kolega, ovaj ljutiti i precizni odgovor me dobro nasmijalo!
Do kada bi tebala dividenda sjest na račune?
03.09.
Je**ben su ti ovo vremena kad neznaš tko pije a tko plaća ubiti znam ja ko plaća mi mali dioničari!
Naprotiv, tek sada postaje zanimljivo jer više ne postoji kontrolni paket. Ili je sjelo šljakerima na individualne račune ili je kupio netko (ili više njih) koji se još ne vide u top 10. Za koji dan bi trebalo biti jasnije.
Osobno u cijeloj priči vidim samo plus i smanjenu mogućnost manipulacije.
Naprotiv, tek sada postaje zanimljivo jer više ne postoji kontrolni paket. Ili je sjelo šljakerima na individualne račune ili je kupio netko (ili više njih) koji se još ne vide u top 10. Za koji dan bi trebalo biti jasnije.
Osobno u cijeloj priči vidim samo plus i smanjenu mogućnost manipulacije.
[/quote]
Svako vidi samo ono što želi vidjeti.