Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Tebi vijest o isplati dividende nije informacija koja zaslužuje rast?
Ne! Takva crkavica nije niti vrijedna spomena. Više bi cijenio da su je zadržali i rekli da će uložiti u razvoj.
Zalosno je da se prepucavamo oko ovoga i onda ijelimo jedinice onimak oji suprotno misle. Usao sam u DLKV po visokim cijenama (10.mjesec prosle godine!), ali sam svjestan da ide to jos debelo dolje! Zato cu docekati (sad me pljujte) svoju zeljenu razinu i onda imati poprilicno nizak ulaz1 Preporucam to i vama! Fraza NOVAC JE MOC! sada je aktualna vise nego ikada! Cuvajte svoju lovu jos neko vrijeme.
Zalosno je da se prepucavamo oko ovoga i onda ijelimo jedinice onimak oji suprotno misle. Usao sam u DLKV po visokim cijenama (10.mjesec prosle godine!), ali sam svjestan da ide to jos debelo dolje! Zato cu docekati (sad me pljujte) svoju zeljenu razinu i onda imati poprilicno nizak ulaz1 Preporucam to i vama! Fraza NOVAC JE MOC! sada je aktualna vise nego ikada! Cuvajte svoju lovu jos neko vrijeme.
ja se ne secam da li sam kome udjelio jedinicu ali mi je sad doslo da tebi udijelim zato sto imas isto razmisljanje ko i ja
pofuk
p.s. nisam te ocijeno jer ko sam ja da dijelim ocjene
Mislim da ćemo vrlo uskoro biti na navedenoj fer cijeni. Ako ne prije onda sigurno kada iziđe Q2 izvještaj. [wink]
[/quote]
Pa još nijedanput nisam vidio da si napisao nekaj dobro o ovoj dionici samo drukaš prema dole bez imalo obrazloženja. Tu nekaj smrdi.
[/quote]
prerano su se iskrcali pa nastavak drukanja….. [bye]
[thumbsup] bas me zanima ko ce se iskrcavat ponedjeljak..ti vidim jesi danas…ja zamalo..
Bogami, ja se nisam iskrcao. Kad nisam u prvom ili drugom mjesecu, ne planiram ni sada!!!! A budi siguran da ga na 200kn neces docekati!
Bogami, ja se nisam iskrcao. Kad nisam u prvom ili drugom mjesecu, ne planiram ni sada!!!! A budi siguran da ga na 200kn neces docekati!
Mislim da podcjenuješ glupost nekih učesnika na TK, mislim da s napunjenim gaćama u situciji vrlo niske likvidnisti sigurno ima takvih koji bi i po 200 dali DLKV.
Ukljucujem se u pracenje ove teme tek sada….
Mozda i udem uskoro u odabrano drustvo…
Ugodna vikend…
Pa mi gospodo ne padamo? Da pače, evo nas na višim razinama od petka. Hmm
Pa mi gospodo ne padamo? Da pače, evo nas na višim razinama od petka. Hmm
Strpi se malo,…sad ćeš past…. [cool]
to za 200 kn…drukeri zovu….dezurni….sad ce odbijanac kupe se nalozi po 822 u sekundi…..