DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 22:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tebi vijest o isplati dividende nije informacija koja zaslužuje rast?

Ne! Takva crkavica nije niti vrijedna spomena. Više bi cijenio da su je zadržali i rekli da će uložiti u razvoj.

Zalosno je da se prepucavamo oko ovoga i onda ijelimo jedinice onimak oji suprotno misle. Usao sam u DLKV po visokim cijenama (10.mjesec prosle godine!), ali sam svjestan da ide to jos debelo dolje! Zato cu docekati (sad me pljujte) svoju zeljenu razinu i onda imati poprilicno nizak ulaz1 Preporucam to i vama! Fraza NOVAC JE MOC! sada je aktualna vise nego ikada! Cuvajte svoju lovu jos neko vrijeme.

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Zalosno je da se prepucavamo oko ovoga i onda ijelimo jedinice onimak oji suprotno misle. Usao sam u DLKV po visokim cijenama (10.mjesec prosle godine!), ali sam svjestan da ide to jos debelo dolje! Zato cu docekati (sad me pljujte) svoju zeljenu razinu i onda imati poprilicno nizak ulaz1 Preporucam to i vama! Fraza NOVAC JE MOC! sada je aktualna vise nego ikada! Cuvajte svoju lovu jos neko vrijeme.

ja se ne secam da li sam kome udjelio jedinicu ali mi je sad doslo da tebi udijelim zato sto imas isto razmisljanje ko i ja
pofuk
p.s. nisam te ocijeno jer ko sam ja da dijelim ocjene

Nema na čemu. Evo DLKV, kojem je fer cijena 650kn ( [angry]), na 850! E ljudi moji! Danas je dobar dan.

Mislim da ćemo vrlo uskoro biti na navedenoj fer cijeni. Ako ne prije onda sigurno kada iziđe Q2 izvještaj. [wink]
[/quote]

Pa još nijedanput nisam vidio da si napisao nekaj dobro o ovoj dionici samo drukaš prema dole bez imalo obrazloženja. Tu nekaj smrdi.
[/quote]
prerano su se iskrcali pa nastavak drukanja….. [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

da cuvajte lovu jer ce bit dlkv po 200 kn
[thumbsup] bas me zanima ko ce se iskrcavat ponedjeljak..ti vidim jesi danas…ja zamalo..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Bogami, ja se nisam iskrcao. Kad nisam u prvom ili drugom mjesecu, ne planiram ni sada!!!! A budi siguran da ga na 200kn neces docekati!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Bogami, ja se nisam iskrcao. Kad nisam u prvom ili drugom mjesecu, ne planiram ni sada!!!! A budi siguran da ga na 200kn neces docekati!

Mislim da podcjenuješ glupost nekih učesnika na TK, mislim da s napunjenim gaćama u situciji vrlo niske likvidnisti sigurno ima takvih koji bi i po 200 dali DLKV.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ukljucujem se u pracenje ove teme tek sada….
Mozda i udem uskoro u odabrano drustvo…
Ugodna vikend…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Pa mi gospodo ne padamo? Da pače, evo nas na višim razinama od petka. Hmm

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Pa mi gospodo ne padamo? Da pače, evo nas na višim razinama od petka. Hmm

Strpi se malo,…sad ćeš past…. [cool]

Sve je stvar psihe.....

Uf, dupla poruka…. [cool]

Sve je stvar psihe.....

to za 200 kn…drukeri zovu….dezurni….sad ce odbijanac kupe se nalozi po 822 u sekundi…..

New Report

Close