Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,59 | 31.781 | 8,841 | 3,54 | 3,60 | -1,10% |
Nema na čemu. Evo DLKV, kojem je fer cijena 650kn ( [angry]), na 850! E ljudi moji! Danas je dobar dan.
Mislim da ćemo vrlo uskoro biti na navedenoj fer cijeni. Ako ne prije onda sigurno kada iziđe Q2 izvještaj. [wink]
Znači slažete se da je navlakuša? Ja mislim da nije, ili nadam se da ne. DLKV pada danas, ali to čine i ostali. Ne vjerujem da će burza gore bez ove dionice. Ja se nadam cijeni od 1000+. Eto sad sam kupio po 830, 3. put danas.
Nema na čemu. Evo DLKV, kojem je fer cijena 650kn ( [angry]), na 850! E ljudi moji! Danas je dobar dan.
Mislim da ćemo vrlo uskoro biti na navedenoj fer cijeni. Ako ne prije onda sigurno kada iziđe Q2 izvještaj. [wink]
[/quote]
ivek123 je pisao da se vidimo ispod 750.cijena je sad 650?
Znači slažete se da je navlakuša? Ja mislim da nije, ili nadam se da ne. DLKV pada danas, ali to čine i ostali. Ne vjerujem da će burza gore bez ove dionice. Ja se nadam cijeni od 1000+. Eto sad sam kupio po 830, 3. put danas.
Ovaj UP na cijelom tržištu je navlakuša. Lijepo ste fondovima i znalcima priskrbili profit. A slijedeći tjedan bi mogao biti krš i lom vrlo lako.
Bez rizika nema profita. Ali evo DLKV opet ide gore. Ma, ja neću žaliti. Da sam kupio prije par dana sad bih bio puno bogatiji. A htio sam ali nisam imao hrabrosti. I I
[/quote]
Pa još nijedanput nisam vidio da si napisao nekaj dobro o ovoj dionici samo drukaš prema dole bez imalo obrazloženja. Tu nekaj smrdi.
Bez rizika nema profita. Ali evo DLKV opet ide gore. Ma, ja neću žaliti. Da sam kupio prije par dana sad bih bio puno bogatiji. A htio sam ali nisam imao hrabrosti. I I
Na malo dulji period ovo je odlična cijena. Ali ako mislis za koji mjesec uzeti lovu – zaboravi.
Mislim uzeti lovu na kraju 9. mjeseca, ili početkom 10. ak moram. Ali šta je tu je. Hrabar čovjek umire jednom, a kukavica 100 puta. Kad sam vidio ovaj uzlet odlučio sam da više neću čekati.
Kako su maherski trashali cijenu DLKV, tamo do 790, da se čini kao da ova dionica tone u propast, i onda dobro potegnuli, pa onda mi mali uletimo na visoke cijene, kao evo preokreta, pa opet spuste uz zaradu. Svaka čast, moram reći.
Pa tko ne bi iskoristio onu transakciju od 24 milje.
U Dalekovodu se ama baš ništa nije desilo da zasluženo ode na 900.
Klasična navlakuša.
[/quote]
Tebi vijest o isplati dividende nije informacija koja zaslužuje rast?
Iskreno, iznos i datum isplate se znao prije najmanje mjesec ako ne i dva. Pogledaj ovaj thread unatrag.
thomsone thomsone,iskrcao si danas i zaradio za gajbu pive pa bi opet ulazio jeftino,,,,cekaj malo da i mi zaradimo za bar 3 gajbe [tongue]
Čini se da nas je došla surova realnost. Euforija oko INE splašnjava, a tako i svi ostali…
sto je prerano si prodao…..pa bi opet jeftinije usao…..moje neces dobit ispod 1000 kn,,a za surovu realnost ima spremnog kesa..