DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,60
14.512
4,036
3,60
3,64
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Oprez!!! balon se napuhnuo, Dalekovod zajedno s njim.
Situacija u svjetu se još ne popravlja

koji balon? na cijeni smo od početka 2006. godine. A od tada je protrgovano količina i količina po znatno višim cijenama. ist tako rezultati poslovanja su više nego dobri kao i perspektive u budućnosti.
Ljudi moji ovo treba preživjeti, i u cijeloj situaciji pokušat nešto i zaraditi.
p.s. Jeste možda primjetili da je kroz povjest svakom većem rastu prethodila jedna ovako velika transakcija.

Nije pravilo. Npr. blsc-r-a je ove imalo i veće dnevne transakcije ali cijena nije išla ni gore ni dolje.

p.s. Jeste možda primjetili da je kroz povjest svakom većem rastu prethodila jedna ovako velika transakcija.
[/quote]

Nije pravilo. Npr. blsc-r-a je ove imalo i veće dnevne transakcije ali cijena nije išla ni gore ni dolje.

Da, ali Belišće je druga priča…

[/quote]

[/quote]

Moja primjedba se odnosila na naš dalekovod i na povjest trgovanja samo njime

koji balon? na cijeni smo od početka 2006. godine. A od tada je protrgovano količina i količina po znatno višim cijenama. ist tako rezultati poslovanja su više nego dobri kao i perspektive u budućnosti.
Ljudi moji ovo treba preživjeti, i u cijeloj situaciji pokušat nešto i zaraditi.
[/quote]

Čuj u 2006 su i poslovni rezultati bili bolji. Pogledaj si zadnja izvješća… A cijene sirovina za potpisane ugovore u ipak nešto rasle…

[/quote]

[/quote]

Moja primjedba se odnosila na naš dalekovod i na povjest trgovanja samo njime
[/quote]

Alo o čem pričamo, promet jučer na dlkv nije bio spektakularan… Situacija u svijetu nije bajna, sirovine rastu, drugim rječima BALON-R-A

Prvo dvoje iz top 10 prodalo 3084 komada jučer i prekjučer, a gdje je ona transakcija od cca 15 milja od prekjučer (oko 19000 komada) ?

[huh]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

I danas ćemo gore! Već je netko stavio nalog na 375. Eh propuštene prilike.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Prvo dvoje iz top 10 prodalo 3084 komada jučer i prekjučer, a gdje je ona transakcija od cca 15 milja od prekjučer (oko 19000 komada) ?

[huh]

Malo mi je čudno da se transakcija uopće ne vidi. Dali znamo transakcija za samo jedno lice ili više njih. I 19000 komada se trebalo vidjeti u prvih deset

OK, ljudovi, koja je granica po vama? 1000, 1200?

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

ode moj vlak s perona 800,tako mi i treba kad ne slušam instinkt

Na bidu skriveni od 510 kom na 884kn.
Spremno čeka na paničare.
[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

New Report

Close