Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Oprez!!! balon se napuhnuo, Dalekovod zajedno s njim.
Situacija u svjetu se još ne popravlja
koji balon? na cijeni smo od početka 2006. godine. A od tada je protrgovano količina i količina po znatno višim cijenama. ist tako rezultati poslovanja su više nego dobri kao i perspektive u budućnosti.
Ljudi moji ovo treba preživjeti, i u cijeloj situaciji pokušat nešto i zaraditi.
p.s. Jeste možda primjetili da je kroz povjest svakom većem rastu prethodila jedna ovako velika transakcija.
Nije pravilo. Npr. blsc-r-a je ove imalo i veće dnevne transakcije ali cijena nije išla ni gore ni dolje.
p.s. Jeste možda primjetili da je kroz povjest svakom većem rastu prethodila jedna ovako velika transakcija.
[/quote]
Nije pravilo. Npr. blsc-r-a je ove imalo i veće dnevne transakcije ali cijena nije išla ni gore ni dolje.
Da, ali Belišće je druga priča…
[/quote]
[/quote]
Moja primjedba se odnosila na naš dalekovod i na povjest trgovanja samo njime
koji balon? na cijeni smo od početka 2006. godine. A od tada je protrgovano količina i količina po znatno višim cijenama. ist tako rezultati poslovanja su više nego dobri kao i perspektive u budućnosti.
Ljudi moji ovo treba preživjeti, i u cijeloj situaciji pokušat nešto i zaraditi.
[/quote]
Čuj u 2006 su i poslovni rezultati bili bolji. Pogledaj si zadnja izvješća… A cijene sirovina za potpisane ugovore u ipak nešto rasle…
[/quote]
[/quote]
Moja primjedba se odnosila na naš dalekovod i na povjest trgovanja samo njime
[/quote]
Alo o čem pričamo, promet jučer na dlkv nije bio spektakularan… Situacija u svijetu nije bajna, sirovine rastu, drugim rječima BALON-R-A
Prvo dvoje iz top 10 prodalo 3084 komada jučer i prekjučer, a gdje je ona transakcija od cca 15 milja od prekjučer (oko 19000 komada) ?
[huh]
I danas ćemo gore! Već je netko stavio nalog na 375. Eh propuštene prilike.
Prvo dvoje iz top 10 prodalo 3084 komada jučer i prekjučer, a gdje je ona transakcija od cca 15 milja od prekjučer (oko 19000 komada) ?
[huh]
Malo mi je čudno da se transakcija uopće ne vidi. Dali znamo transakcija za samo jedno lice ili više njih. I 19000 komada se trebalo vidjeti u prvih deset
OK, ljudovi, koja je granica po vama? 1000, 1200?