Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
1. KLT I PARTNERI D.O.O. 405.061 17,66 Osnovni račun
2. BMK I PARTNERI D.O.O. 402.577 17,55 Osnovni račun
3. CTG D.O.O. 358.674 15,64 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 67.644 2,95 Skrb. račun
5. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 44.071 1,92 Skrb. račun
6. PBZ D.D. 25.933 1,13 Skrb. račun
7. DALEKOVOD D.D. 25.239 1,10 Osnovni račun
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 21.666 0,94 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 19.249 0,84 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 14.126 0,62 Skrb. račun
Ukupno: 60,35
DALEKOVOD D.D./REDOVNA DLKV-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
2. BMK I PARTNERI D.O.O. 402.522 17,55 Osnovni račun -55 komada
6. PBZ D.D. 26.195 1,14 Skrb. Račun +262 komada
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 20.010 0,87 Skrb. Račun +761 komad
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 14.126 0,62 Skrb. Račun
Ukupno: 60,39
2. BMK I PARTNERI D.O.O. 402.577 17,55 Osnovni račun
6. PBZ D.D. 25.933 1,13 Skrb. račun
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 19.249 0,84 Skrb. račun
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 14.126 0,62 Skrb. račun
Ukupno: 60,35
DALEKOVOD D.D./REDOVNA DLKV-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
2. BMK I PARTNERI D.O.O. 402.522 17,55 Osnovni račun -55 komada
6. PBZ D.D. 26.195 1,14 Skrb. Račun +262 komada
9. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 20.010 0,87 Skrb. Račun +761 komad
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 14.126 0,62 Skrb. Račun
Ukupno: 60,39
ovdje imamo jednu lipu i jednu manje lipšu vijest. Ona dobra je da kupnja ne posustaje i veliki kupuju dokle ona loša vijest je da su radnici dalekovoda otkrili burzu i sada krenuli na : navali narode…
Pa kad si tako ogorčen prodaj svoj DLKV i idi negdje drugdje, sretno ti bilo a nas koji ga imamo pusti na miru jer nemoramo gledati tvoju žuć. Zbogom.
[/quote]
Ima žući ali pokušavam i argumentirati i pojasniti, bar sebi ovu situaciju. Ako postovi moraju biti samo navijački onda ok. A DLKV ne mogu prodati, ne još, jer sam puno izgubio i očekujem, nadam se minimiziranju tih gubitaka.
[/quote]
Odv sveg srca ti želim ne minimalizirati gubitak nego i dobru zaradu. To bi nam svima pasalo [thumbsup]
ali to je meni već dugoročno gledanje jer ne mogu toliko čekati. Ako netko može novac uložiti na godinu dana, samo dajte. Za ostale …
Dnevni pomaci nisu uopće bitni. Niti na jednoj dionici. DLKV je likvidna dionica, fondovi su u gabuli i danas je bilo velikih pretovara. Vjerojatno su manji fondovi prodavali većima. DLKV je osjetno pao kao i solidan broj ostalih dionica. Nothing wrong there. Trenutno je sentiment takav u cijelom svijetu. Gospodarske vijesti nisu i NEĆE JOŠ NEKO VRIJEME biti dobre na svijetskim razinama.
Iz dlkv polako izlaze radničke dionice + dio fondovskih zbog likvidnosti kao što sam rekao. To će još potrajati neko vrijeme. S druge strane primjetno je da ima kupnje i da je u tijeku akumulacija od strane onih koji imaju novce u ovom trenutku.
Da li će DLKV još dolje? Ja vjerujem da hoće. Možda ne 20% ili 30% ali hoće. Svakim danom sve veći broj dionica prelazi u čvrste ruke. Upravo sada se ostvaruje profit laganom kaskadnom kupnjom. jer nitko nema pojma gdje je dno i kada će se trend okrenuti. Meni ovo izgleda kao faza akumulacije koja će još potrajati. Ne treba puno očekivati niti od Q2 izvješća ove godine.
Međutim ovo je definitivno potentna dionica sa pedigreom koja će donijeti nagradu samo što treba tu nagradu i zaslužiti a to je strpljenje.
Ako ti je godinu dana puno vremena i ne možeš toliko čekati onda si na žalost na krivom mjestu. Tržišta kapitala će sigurno još tonuti onda će doći do stabilizacije i akumulacije a tek onda se trend može okrenuti. To će trajati.
Treba kupiti ono u što vjerujete i ostaviti "da se kiseli" koju godinu. Rezultat neće izostati.
CROBEX je danas istina malo porasao a DLVK je opet pao. I KOEI. To ne može biti obećavajuće. S druge strane, ATPL i JDPL su porasli. Da li mogu zaključiti da sadašnje cijene prirodnih resursa gode prijevoznicima, a štete proizvođačima i građevinarima? Mogu i hoću.
Ako nafta padne, značajno, i te tvrtke će gore. Ali tko će se na to kladiti? Topla zima bi mogla spustiti cijene goriva, ali to je meni već dugoročno gledanje jer ne mogu toliko čekati. Ako netko može novac uložiti na godinu dana, samo dajte. Za ostale …
neka neka,jos cemo u dokup….
ali to je meni već dugoročno gledanje jer ne mogu toliko čekati. Ako netko može novac uložiti na godinu dana, samo dajte. Za ostale …
Dnevni pomaci nisu uopće bitni. Niti na jednoj dionici. DLKV je likvidna dionica, fondovi su u gabuli i danas je bilo velikih pretovara. Vjerojatno su manji fondovi prodavali većima. DLKV je osjetno pao kao i solidan broj ostalih dionica. Nothing wrong there. Trenutno je sentiment takav u cijelom svijetu. Gospodarske vijesti nisu i NEĆE JOŠ NEKO VRIJEME biti dobre na svijetskim razinama.
Iz dlkv polako izlaze radničke dionice + dio fondovskih zbog likvidnosti kao što sam rekao. To će još potrajati neko vrijeme. S druge strane primjetno je da ima kupnje i da je u tijeku akumulacija od strane onih koji imaju novce u ovom trenutku.
Da li će DLKV još dolje? Ja vjerujem da hoće. Možda ne 20% ili 30% ali hoće. Svakim danom sve veći broj dionica prelazi u čvrste ruke. Upravo sada se ostvaruje profit laganom kaskadnom kupnjom. jer nitko nema pojma gdje je dno i kada će se trend okrenuti. Meni ovo izgleda kao faza akumulacije koja će još potrajati. Ne treba puno očekivati niti od Q2 izvješća ove godine.
Međutim ovo je definitivno potentna dionica sa pedigreom koja će donijeti nagradu samo što treba tu nagradu i zaslužiti a to je strpljenje.
Ako ti je godinu dana puno vremena i ne možeš toliko čekati onda si na žalost na krivom mjestu. Tržišta kapitala će sigurno još tonuti onda će doći do stabilizacije i akumulacije a tek onda se trend može okrenuti. To će trajati.
Treba kupiti ono u što vjerujete i ostaviti "da se kiseli" koju godinu. Rezultat neće izostati.
[/quote]
to se cijeni zato si i dobija 100% od mene
Sutra skupština pod točkom 8. rasprava o stjecanju vlastitih dionica [thumbsup] ako netko bude na skupštini neka napiše kaj je bilo
Lagano sam zgubio stpljenje s DLKV, 2 naloga od po 300 kom na prodaji. Veznam tko prodaje ni zašto ali ne želim vidjeti dobre prilike koje prolaze pokraj mene. Ima još dionica koje su pale s istim postotkom, idem u njih…
Lagano sam zgubio stpljenje s DLKV, 2 naloga od po 300 kom na prodaji. Veznam tko prodaje ni zašto ali ne želim vidjeti dobre prilike koje prolaze pokraj mene. Ima još dionica koje su pale s istim postotkom, idem u njih…
Ne razumijem da se netko iskrcava na tako niskim cijenama. Jedva čekam da vidim budućnost ove dionice jer graf trenutno izgleda bizarno, ili ćemo na dno ili strelovito gore.
Ne razumijem da se netko iskrcava na tako niskim cijenama. Jedva čekam da vidim budućnost ove dionice jer graf trenutno izgleda bizarno, ili ćemo na dno ili strelovito gore.
[/quote]
S obzirom da pocinje ljeto mislim da je lako moguce ovo prvo, ali vidit cemo, ja sam odlucio definitivno postat dugorocni na dalekovodu jer jednom ce se morat naplatit sve dobre vijesti