DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo je previše zavladao pesimizam na temi DLKV….

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Malo je previše zavladao pesimizam na temi DLKV….

Ne zamjeri, ali tak je kak je. Iskustva su loša. A sad me eto opet grebe da je kupim na 805. To je inače znak da će ubrzo na 705.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Evo i ja se malo pridružio kolegama na dalekovodima.
Nadam se da ćemo se malo pokrenuti u ponedjeljak. [lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Evo i ja se malo pridružio kolegama na dalekovodima.
Nadam se da ćemo se malo pokrenuti u ponedjeljak. [lol]

Pa da ga istovaris eeeeeeeee mnogi to misle [lol]

Makar šta kolega,pa svi smo mi dugoročni investitori.
Do srijede. [lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

e stvarno sam mislijo uc i pripremoijo nalog od cc xxx komada ali brate mili nepada mi napamet pa ovi su neumorni

Dalekovod pada kad drugi rastu, a kad drugi padaju on tone. Ma nemoj molim te. Ogorčen sam maksimalno. Evo njega na 802. Čuvaj novac ili kupi ATPL [thumbsup]

Nakon što je zatvorila na 745,01 14.04.2008, dionica je za samo 5 dana probila 1000Kn. Sadašnja razina od 800 i kusur kuna je najniža ove godine. DLKV je na raskršću, i moguće je da brzo ode gore nudeći priliku za dobru zaradu. Ali strah je da će i niže.

Tadašnji oporavak DLKV je slijedio opći oporavak burze. Ali s izostankom općeg oporavka sada, ne vjerujem da će DLKV gore.

Riskantna dionica za kupiti sada, ali šanse za zaradu su primamljive.

CROBEX je danas istina malo porasao a DLVK je opet pao. I KOEI. To ne može biti obećavajuće. S druge strane, ATPL i JDPL su porasli. Da li mogu zaključiti da sadašnje cijene prirodnih resursa gode prijevoznicima, a štete proizvođačima i građevinarima? Mogu i hoću.

Ako nafta padne, značajno, i te tvrtke će gore. Ali tko će se na to kladiti? Topla zima bi mogla spustiti cijene goriva, ali to je meni već dugoročno gledanje jer ne mogu toliko čekati. Ako netko može novac uložiti na godinu dana, samo dajte. Za ostale …

Dalekovod pada kad drugi rastu, a kad drugi padaju on tone. Ma nemoj molim te. Ogorčen sam maksimalno. Evo njega na 802. Čuvaj novac ili kupi ATPL [thumbsup]

Pa kad si tako ogorčen prodaj svoj DLKV i idi negdje drugdje, sretno ti bilo a nas koji ga imamo pusti na miru jer nemoramo gledati tvoju žuć. Zbogom.

Pa kad si tako ogorčen prodaj svoj DLKV i idi negdje drugdje, sretno ti bilo a nas koji ga imamo pusti na miru jer nemoramo gledati tvoju žuć. Zbogom.
[/quote]

Ima žući ali pokušavam i argumentirati i pojasniti, bar sebi ovu situaciju. Ako postovi moraju biti samo navijački onda ok. A DLKV ne mogu prodati, ne još, jer sam puno izgubio i očekujem, nadam se minimiziranju tih gubitaka.

U zadnje vrijeme smo ugovorili dosta poslova sa Hrvatskim autocestama. Mislim da nam ni ovdje nisu šanse male, čak što više…
http://www.hac.hr/?task=nat&stask=det&kategorija=&id=00000002067

New Report

Close