Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,60 | 14.512 | 4,036 | 3,60 | 3,64 | -1,10% |
Mislim da ga danas stvarno deremo po dnu…
Da je barem dno. Imam osjećaj da ćemo još malo dole (da se barem varam).
evo ja sam se polako nakupovo dalekovoda i sad cekam cca 3 mjeseca da se popne do nekih 1200 kn – po mojoj procjeni.. ak ide dole ja sam uvjek raspolozen za kupnju – ionako je skoro sve u cash-r-a u i samo cekam povoljne prilike… (da spomenem i koei i tehniku… pozdrav)
To su nasi mocni radnici koji prodaju i to je nazalost jako jako lose za dionicu jer ce se mrcvarit poput HT-a
Oni su fino zaradili na toj dionici i ako je prodaju i po 600 kn. Samo neka ruše cjenu dole da mi dokupimo i mi zaradimo kao i oni..
evo ja sam se polako nakupovo dalekovoda i sad cekam cca 3 mjeseca da se popne do nekih 1200 kn – po mojoj procjeni.. ak ide dole ja sam uvjek raspolozen za kupnju – ionako je skoro sve u cash-r-a u i samo cekam povoljne prilike… (da spomenem i koei i tehniku… pozdrav)
Tak sam ja kupio po 1.365,00 i čekao 3 mjeseca. Pa po 1.184,99. Pa po 994,00. E više neću. Ova dionica mi je zagorčala život.
Boga mi i ja nadokupio (smanjio prosijek) [smiley]
S ovom dionicom nešto nije redu: od 06.06 izgubila je gotovo 25% vrijednosti. Samo je 4 puta rasla od tada, uvijek mizerno. Ali ti kupi, i neka zaradiš, ali je ovo najgora moja kupnja ikad.