DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,60
14.512
4,036
3,60
3,64
-1,10%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da ga danas stvarno deremo po dnu…

Nažalost možemo i hoćemo mi još niže …. [angry]

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Mislim da ga danas stvarno deremo po dnu…

Da je barem dno. Imam osjećaj da ćemo još malo dole (da se barem varam).

Šta ova dvojica izvode, bore se ko će jeftinije prodat? [sad]

bit će bolje................

evo ja sam se polako nakupovo dalekovoda i sad cekam cca 3 mjeseca da se popne do nekih 1200 kn – po mojoj procjeni.. ak ide dole ja sam uvjek raspolozen za kupnju – ionako je skoro sve u cash-r-a u i samo cekam povoljne prilike… (da spomenem i koei i tehniku… pozdrav)

To su nasi mocni radnici koji prodaju i to je nazalost jako jako lose za dionicu jer ce se mrcvarit poput HT-a

Oni su fino zaradili na toj dionici i ako je prodaju i po 600 kn. Samo neka ruše cjenu dole da mi dokupimo i mi zaradimo kao i oni..

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

evo ja sam se polako nakupovo dalekovoda i sad cekam cca 3 mjeseca da se popne do nekih 1200 kn – po mojoj procjeni.. ak ide dole ja sam uvjek raspolozen za kupnju – ionako je skoro sve u cash-r-a u i samo cekam povoljne prilike… (da spomenem i koei i tehniku… pozdrav)

Tak sam ja kupio po 1.365,00 i čekao 3 mjeseca. Pa po 1.184,99. Pa po 994,00. E više neću. Ova dionica mi je zagorčala život.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Inače sutra je skupština ali manje-više sve se već zna.

Boga mi i ja nadokupio (smanjio prosijek) [smiley]

S ovom dionicom nešto nije redu: od 06.06 izgubila je gotovo 25% vrijednosti. Samo je 4 puta rasla od tada, uvijek mizerno. Ali ti kupi, i neka zaradiš, ali je ovo najgora moja kupnja ikad.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

ali ga neko momacki istresa pa covjek nemoza da vjeruje

New Report

Close