DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:43
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

po mom viđenju situacije danas ne da se zakuhalo nego je vec malo pocemo i kipiti 😀

po mom viđenju situacije danas ne da se zakuhalo nego je vec malo pocemo i kipiti 😀

neko maknuo poklopac na kraju?! [lol]

A tek kada ivek123 ponovno uđe…

Već kad spominješ Iveka….ja dosta dugo nisam naišao na njegov post…! Je on još uvijek tu ili???
[/quote]

Mislim da sam njegov post vidio zadnji put prije par dana kada je krenuo CROBEX nizbrdo, ali na komentarima trgovanja i onda su ga dočekali rajčicama i to bi bilo to. Šteta. Rado sam čitao njegove komentare. Jest da je pri kraju malo pretjerao, ali je debelo bio u pravu.

Kad je skupština

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Mislim da sam njegov post vidio zadnji put prije par dana kada je krenuo CROBEX nizbrdo, ali na komentarima trgovanja i onda su ga dočekali rajčicama i to bi bilo to. Šteta. Rado sam čitao njegove komentare. Jest da je pri kraju malo pretjerao, ali je debelo bio u pravu.

tu je on sigurno. ali je u dionicama pa pise pod drugim nickom [lol]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Do 2015. HEP će u gradnju elektrana uložiti 2,1 milijardu eura. Potrošnja struje u Hrvatskoj raste znatno brže nego u Europskoj uniji, oko tri posto godišnje

"Do 2010. u HEP-u planiraju i kroz zajednička ulaganja s Austrijancima i Dalekovodom izgraditi obnovljive izvore energije snage od 100 do 150 megavata.
Uz te investicije u nove proizvodne objekte, a možda im se sljedećih godina, ako se postigne politički konsenzus, priključi i jedna nuklearka, namjeravaju izgraditi i veliki dalekovod od Ernestinova do mađarskog Pecsa"

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Ovdje bi moglo biti zanimljivo kad Polančec predstavi novu energetsku strategiju. [thumbsup]

business.hr

S obzirom na fundamentalnu analizu Dalekovodova dionica izgleda atraktivno u usporedbi s ciljanom cijenom od 1680 kuna izračunatoj prema DCF metodi.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a2ac64f8-0aa2-4f65-a90b-96660e1cf522&readcomment=1#comment

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Vezano za članak sa portala buisiness.hr DLKV ne da će vrlo brzo doseći ciljanu cijenu od 1.680,00 kn. , već će otići debelo preko 2.000,00 kn., zašto!?,

Kao što non-stop smanjuju ciljanu vrijednost HT-a sa 430-450 kn. na 330 po posljednjim analizama, a još će je smanjivati, tako pak na drugu stranu će DLKV sa novim poslovima i potrebama u energetskom sektoru povećavati, sa 1.680,00 kn. pa na više, …

Kada se to bude i dešavalo ja ću iskoristiti priliku da repostam ovaj post, tek tako reda radi,…

business.hr

S obzirom na fundamentalnu analizu Dalekovodova dionica izgleda atraktivno u usporedbi s ciljanom cijenom od 1680 kuna izračunatoj prema DCF metodi.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a2ac64f8-0aa2-4f65-a90b-96660e1cf522&readcomment=1#comment

Bilo bi lijepo da bude što prije 🙂

you think your special you do, i can see it in your eyes

business.hr

Dakle, još smo 50% ispod ciljane cijene po discounted cash flow metodi.
Ipak su se počeli računati ovi poslovi dobiveni u zadnjih deset dana.
PBZ sa broja 7 i dalje skuplja.
Oni znaju kako se računa DCF metoda
[thumbsup]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=32463&Itemid=2 to znaci da u ovome nadolazecem tjednu ceka VJEST oko aluminija i nadam se i da ce biti pozitiva

New Report

Close