Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
po mom viđenju situacije danas ne da se zakuhalo nego je vec malo pocemo i kipiti 😀
neko maknuo poklopac na kraju?! [lol]
Već kad spominješ Iveka….ja dosta dugo nisam naišao na njegov post…! Je on još uvijek tu ili???
[/quote]
Mislim da sam njegov post vidio zadnji put prije par dana kada je krenuo CROBEX nizbrdo, ali na komentarima trgovanja i onda su ga dočekali rajčicama i to bi bilo to. Šteta. Rado sam čitao njegove komentare. Jest da je pri kraju malo pretjerao, ali je debelo bio u pravu.
Mislim da sam njegov post vidio zadnji put prije par dana kada je krenuo CROBEX nizbrdo, ali na komentarima trgovanja i onda su ga dočekali rajčicama i to bi bilo to. Šteta. Rado sam čitao njegove komentare. Jest da je pri kraju malo pretjerao, ali je debelo bio u pravu.
tu je on sigurno. ali je u dionicama pa pise pod drugim nickom [lol]
Do 2015. HEP će u gradnju elektrana uložiti 2,1 milijardu eura. Potrošnja struje u Hrvatskoj raste znatno brže nego u Europskoj uniji, oko tri posto godišnje
"Do 2010. u HEP-u planiraju i kroz zajednička ulaganja s Austrijancima i Dalekovodom izgraditi obnovljive izvore energije snage od 100 do 150 megavata.
Uz te investicije u nove proizvodne objekte, a možda im se sljedećih godina, ako se postigne politički konsenzus, priključi i jedna nuklearka, namjeravaju izgraditi i veliki dalekovod od Ernestinova do mađarskog Pecsa"
business.hr
S obzirom na fundamentalnu analizu Dalekovodova dionica izgleda atraktivno u usporedbi s ciljanom cijenom od 1680 kuna izračunatoj prema DCF metodi.
Vezano za članak sa portala buisiness.hr DLKV ne da će vrlo brzo doseći ciljanu cijenu od 1.680,00 kn. , već će otići debelo preko 2.000,00 kn., zašto!?,
Kao što non-stop smanjuju ciljanu vrijednost HT-a sa 430-450 kn. na 330 po posljednjim analizama, a još će je smanjivati, tako pak na drugu stranu će DLKV sa novim poslovima i potrebama u energetskom sektoru povećavati, sa 1.680,00 kn. pa na više, …
Kada se to bude i dešavalo ja ću iskoristiti priliku da repostam ovaj post, tek tako reda radi,…
business.hr
S obzirom na fundamentalnu analizu Dalekovodova dionica izgleda atraktivno u usporedbi s ciljanom cijenom od 1680 kuna izračunatoj prema DCF metodi.
Bilo bi lijepo da bude što prije 🙂
business.hr
Dakle, još smo 50% ispod ciljane cijene po discounted cash flow metodi.
Ipak su se počeli računati ovi poslovi dobiveni u zadnjih deset dana.
PBZ sa broja 7 i dalje skuplja.
Oni znaju kako se računa DCF metoda
[thumbsup]
http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=32463&Itemid=2 to znaci da u ovome nadolazecem tjednu ceka VJEST oko aluminija i nadam se i da ce biti pozitiva