DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dobra uprava i firma općenito, nema šta
malo priče puno rada, baš kako treba

zanimljivo kako radnici dalekovoda ne dijele mišljenje forumaša
[/quote]

Kako koji. Moj frend ultrazadovoljan a nije manager niti je u upravi.

dobra uprava i firma općenito, nema šta
malo priče puno rada, baš kako treba

zanimljivo kako radnici dalekovoda ne dijele mišljenje forumaša
[/quote]

Kako koji. Moj frend ultrazadovoljan a nije manager niti je u upravi.
[/quote]

ovo je jedna od boljih informacija, barem u zadnje vrijeme [thumbsup]
ako ništa drugo; obećava

samo što nije...

nažalost vrijednost dionice na našem tržištu najmanje ovisi o vijestima,jedan sat ili najviše dva ti je dignu za nekoliko postotaka,a onda ti je vrate niže nego što je bila

Dobro pročitajte u Odluci uprave, pri sazivu skupštine u mjesecu srpnju pod točkama 7. i 8. spominje se samo stjecanje vlastitih dionica, prema tome, … [lol] [lol] [lol]

Ljudi mirno spavajte.

Dobro pročitajte u Odluci uprave, pri sazivu skupštine u mjesecu srpnju pod točkama 7. i 8. spominje se samo stjecanje vlastitih dionica, prema tome, … [lol] [lol] [lol]

Ljudi mirno spavajte.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ove dvije zadnje vijesti o sklapanju fantastićnih ugovora su zaista odlične,ali mene interesira nešto drugo..nije li država investitor i kakav je platiša ?
Da nebi bili super ugovori a od love ništa [bye]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Ljudi mirno spavajte.

Nekako mi ovaj smijeh ne ide skupa sa tekstom,ili to ja nisam skužila..

Ove dvije zadnje vijesti o sklapanju fantastićnih ugovora su zaista odlične,ali mene interesira nešto drugo..nije li država investitor i kakav je platiša ?
Da nebi bili super ugovori a od love ništa [bye]

100-tka za pitanje.

Već sam više puta pisao o tome problemu, pa i sinoć.
U HEP-u je katastrofa vezano za naplatu (čak i do 250 dana), nisam bio siguran za HAC.

Danas sam malo divanio sa poznanicima i kažu mi da je trenutno najbolje (od državnih firmi) raditi za HAC. Naplata uredna, naglašavam uredna za RH, što bi značilo cca 45 dana valuta + 20-30 dana kašnjenje. To je zaista danas fenomenalan rok!

To me veseli i siguran sam da su ovo za dalekovod bili krucijalni ugovori, s obzirom da već duže muku muči sa likvidnošću (sjetimo se i izdavanja blagajničkih zapisa). Ovaj prvi ugovor za opremanje na osječkom autoputu, ako sam dobro pročitao, možemo očekivati 80% naplatu do kraja ove godine, to je velika stvar. A uvijek dođu i aneksići. 10% na ova dva ugovora vam je cijela godišnja (prijavljena) dobit.

Priznajem da kad sam se već počeo brinuti za Dalekovod, L.M. me ugodno ugodno iznenadio. Još kad bi netko tko zna javio šta se događa sa ugovorom sa HŽ-om…

Lijep pozdrav, laku noć

900 milijuna kuna poslova u dva dana.
90% firmi na ZSE ne dobije toliko posla u 10 godina.
Ovo je firmetina.
Igrač širih razmjera.
Nemojte se zavaravati današnjom i jučerašnjom letargijom na burzi.
Ono kao to je već uračunato u cijenu i slično.
Mene neće uhvatiti na spavanju [thumbsup]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

mare.mar to ti znači da možeš imati lijep i miran san.

Može li onda ovako, [thumbsup]

mare.mar to ti znači da možeš imati lijep i miran san.

Može li onda ovako, [thumbsup]

hahaha,sad si me smirio…odoh aj onda u mirne snove..svima laka i mirna noć. [smiley]

…, and still new jobs this year to come, one by one, …

ovo se tek zahuktava, još će DLKV morati i u akvizcije, … [wink]

New Report

Close