DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A zašto bi radnici prodavali, kad imaju dobre plaće. Nisu ni oni više "ovce za šišanje" da bi davali vrijedne dionice u bescijenje. Danas se i prvaščići znaju služiti internetom. U ostalom vođeni su i razgovori sa radnicima, gdje ih se savjetovalo da drže dionice, jer ako posjeduju dionice firme u kojoj su zaposleni i motivacija za rad im je veća.[proud]

Ja radim u HT-u, a prije 15 dana sam prodao 707 kom HT i dokupio ATPL pa razmisli o tom.
[/quote]

Mogao bi i ti razmisliti o tom i tražiti drugi posao prije nego te otpuste…

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

A zašto bi radnici prodavali, kad imaju dobre plaće. Nisu ni oni više "ovce za šišanje" da bi davali vrijedne dionice u bescijenje. Danas se i prvaščići znaju služiti internetom. U ostalom vođeni su i razgovori sa radnicima, gdje ih se savjetovalo da drže dionice, jer ako posjeduju dionice firme u kojoj su zaposleni i motivacija za rad im je veća.[proud]

Ja radim u HT-u, a prije 15 dana sam prodao 707 kom HT i dokupio ATPL pa razmisli o tom.
[/quote]

Mogao bi i ti razmisliti o tom i tražiti drugi posao prije nego te otpuste…

[/quote]

Pa zato je i kupio dalekovod, sad je suvlasnik u firmi dalekovod…

:)))

Vaš link

Evo i dobrih novosti 🙂 Valjda neće ozbiljno potonit danas
[smiley]

Dalekovod dobio posao u vrijednosti od 420 milijuna kuna.
Igrajmo igru najbrži prst [proud]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Dalekovod dobio posao u vrijednosti od 420 milijuna kuna.
Igrajmo igru najbrži prst [proud]

gdje si to našao?

Hrvatske autoceste kao naručitelj i Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A) kao izvoditelj potpisali su sporazum za radove na elektoenergetskom napajanju i opremanju autoceste Beli Manastir-Osijek-Svilaj-Ploče na dionici Osijek-Đakovo u ukupnom iznosu od cca 420 milijuna kuna.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/hac-dalekovodu-dodijelio-posao-vrijedan-420-milijuna-kuna,15670.html

kad je aluminij vise, bilo je govora pocetkom 5 mjeseca da ce se rijesit te neke stvari

kad je aluminij vise, bilo je govora pocetkom 5 mjeseca da ce se rijesit te neke stvari

odgođeno do daljnjegajavascript:void(0);

Kako ovdje lijepo dižu cijenu i iskrcavaju se. Na prodaji u prvih 10 cca 1000 komada.

Pitanjce, zna li itko išta o dividendi ili o vremenu održavanja skupštine? Hvala.

"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi."

ae..

http://www.poslovni.hr/79950.aspx

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Ova vijest sa HAC-om mi je draža nego da je duplo veći ugovor potpisan negdje vani. Znamo da je najisplativije raditi doma, pogotovo zbog činjenice da će vjerojatno veliki dio posla odraditi manji kooperanti za nikakvu cijenu, a dalekovod će dobro dobro profitirati!

Ovakve vijesti su ono što bi trebalo dizati cijenu dionice, a ne aluminij i neznam šta. Po mojoj procjeni, dobit iz ovog posla bi trebala biti barem 30 %, s obzirom na cijene koje dalekovod inače ima sa HAC-om, HEp-om itd. Samo je pitanje koliko će zaista i rikazati dobiti, tj. da li će to dati rezultata obzirom na poslove koji su 0 ili čak gubitaški. Nadam se da će dobiti biti čim veća. Ostaje i problem naplate, no HAC bi trebao biti bolji platiša od ostalih mastodonata, obzirom da gotovo sve naplaćuje kešom.

Eto, nek je više ovakvih vijesti! [thumbsup]

New Report

Close