Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,73 | 37.463 | 10,044 | 3,70 | 3,72 | -1,07% |
ja sam danas slusa na radiju o planovima HEP a za gradnju elektrana(sto hidro sto termo), mislite da DLKV nece bit i tamo ukljucen. vridit ce ova dionica za neko vrime vise od ingre
Evo došlo je vrijeme da svi vjerni imaoci DLKV otvore šampanjac i ostanu ovdje što duže, IGH sa DLKV-om je dobila najjači posao u povijesti Hrvatske države u Rusiji vrijedan 2.500.000.000,00 EUR ili u kunama 17.500.000.000,00 kn., ja cijelo vrijeme govorim, ali vidim da ima i drugih mišljenja. Iskoristio bih još jednom priliku da pozdravim kolegu krespa i zutog. Ako sutra ne odradimo 50%, da dobro ste čuli 50% onda ne znam što!? Da li možete izbrojati te nule!? Ja pričam, govorim, da su ovi poslovi bitni, a ne aluminij Mostar i TLM, ko ih šiša i da ih ne bude, ako bude, a biti će opet dobro. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
zašto pišeš takve nestine? posao je dobio IGH i slovenci i posao je od 100 milja Eura a ne 2.5 milijardi…
misli imeni je DLKV drag, al takve nebuloze ne vode ničemu. NHF
P.S zšto se to uopće pušta na forum?
vjerojatni razlog zašto ne idemo gore je sazivanje izvanredne skupštine koja bu se održala 19.5.2008g a na kojoj ce biti po svemu sudeci veoma vatreno[thumbsup]
odtkud taj info?
zar nije 05.07.2008?
bmw: ” vjerojatni razlog zašto ne idemo gore je sazivanje izvanredne skupštine koja bu se održala 19.5.2008g a na kojoj ce biti po svemu sudeci veoma vatreno[thumbsup] ” odtkud taj info? zar nije 05.07.2008?
Definitivno je u središnjem dnevniku htv-a spomenuto da je IGH dobio posao u Rusiji i da okuplja hrvatski konzorcij za izvođenje poslova, a od kojeg bi najviše koristi trebali imati dlkv i končar.
[thumbsup]
Dajte mi jedno suvislo objašnjenje zakaj nam nedaju gore[undecid]
dokup, svako malo se pojavi neko strašilo s 500 ili 1000 kom, a naivni zagrizu
ja sam danas slusa na radiju o planovima HEP a za gradnju elektrana(sto hidro sto termo), mislite da DLKV nece bit i tamo ukljucen. vridit ce ova dionica za neko vrime vise od ingre
HEP nemože kihnuti a da mu dlkv ne zeme neku kintu
Evo došlo je vrijeme da svi vjerni imaoci DLKV otvore šampanjac i ostanu ovdje što duže, IGH sa DLKV-om je dobila najjači posao u povijesti Hrvatske države u Rusiji vrijedan 2.500.000.000,00 EUR ili u kunama 17.500.000.000,00 kn., ja cijelo vrijeme govorim, ali vidim da ima i drugih mišljenja.
Iskoristio bih još jednom priliku da pozdravim kolegu krespa i zutog.
Ako sutra ne odradimo 50%, da dobro ste čuli 50% onda ne znam što!?
Da li možete izbrojati te nule!?
Ja pričam, govorim, da su ovi poslovi bitni, a ne aluminij Mostar i TLM, ko ih šiša i da ih ne bude, ako bude, a biti će opet dobro.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Od kud ti takva informacija?
Bushmen: ” bmw: ” vjerojatni razlog zašto ne idemo gore je sazivanje izvanredne skupštine koja bu se održala 19.5.2008g a na kojoj ce biti po svemu sudeci veoma vatreno[thumbsup] ” odtkud taj info? zar nije 05.07.2008? ” Definitivno je u središnjem dnevniku htv-a spomenuto da je IGH dobio posao u Rusiji i da okuplja hrvatski konzorcij za izvođenje poslova, a od kojeg bi najviše koristi trebali imati dlkv i končar. [thumbsup]
prosim te malo gledaj na kaj delas reply,
btw, Dnevnik nije apsolutno nikakava referenca za vijesti, tak je šprajc prošle godine u nedjeljnom dnevniku izvalil da je Dalekovod preuzel Aluminij, drugi dan smo imli ATH….. tak da [angry]
Dnevnik nije apsolutno nikakava referenca za vijesti, tak je šprajc prošle godine u nedjeljnom dnevniku izvalil da je Dalekovod preuzel Aluminij, drugi dan smo imli ATH….. tak da [angry]
[/quote]
Prošle godine je bilo brutalno za sve dioničare, nadam se da sad neće biti isto.
Iako imam dosta dlkv-a, ovaj snažan rast me malo plaši.
Dnevnik nije apsolutno nikakava referenca za vijesti, tak je šprajc prošle godine u nedjeljnom dnevniku izvalil da je Dalekovod preuzel Aluminij, drugi dan smo imli ATH….. tak da [angry]
[/quote]
trebao bi te jedino plasit snazan pad…nevidim zasto nebi rastao…dalekovod cesto suraduje s igh tako da cemo mi tu sigurno uzeti dio kolaca…
Vidim da je danas bilo dosta burno a i napredak je vidljiv.
IGH spominje konzorcij s DLKV… za rusko tržište[thumbsup]
Mislim da bi tu moglo biti nešto zato što su DLKV i IGH odavno “prijateljske” firme.[wink]