Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Jucer na Bh tv spomenuli Glencor kao buduceg kupca Aluminija.
a kak su ga spomenuli? kao mogao bi bit ili gotovo sigurno?
Glencore je u konzorciju s Dalekovodom http://www.poslovni.hr/78293.aspx
Vidjeti ćemo najprije izviješće,za prvi kvartal,pa ćemo vidjeti reakcije na tržištu,jer u prvom kvartalu je obavljeno preuzimanje TLM,koji ima 12% vlasništva Aluminija,a što bi sve skupa trebalo povećati kapital DLKV,a nadam se i vrijednost dionice…..osim ako se opet veliki ne poigraju malima[proud]
Pa, naravno da je DLKV s Švicarcima, odakle Vam uopće ideja da su sami Švicarci i koliko ja vidim, čujem i znam to je gotova stvar, upravo gledate u nove vlasnike Alumnijskog kombinata Mostar, pa vi idalje analizirate koliko god želite.[proud]
Pa, naravno da je DLKV s Švicarcima, odakle Vam uopće ideja da su sami Švicarci i koliko ja vidim, čujem i znam to je gotova stvar, upravo gledate u nove vlasnike Alumnijskog kombinata Mostar, pa vi idalje analizirate koliko god želite.[proud]
Onda ću i ja biti novi vlasnik Aluminija.[cry]
Vidjeti ćemo najprije izviješće,za prvi kvartal,pa ćemo vidjeti reakcije na tržištu,jer u prvom kvartalu je obavljeno preuzimanje TLM,koji ima 12% vlasništva Aluminija,a što bi sve skupa trebalo povećati kapital DLKV,a nadam se i vrijednost dionice…..osim ako se opet veliki ne poigraju malima[proud]
tlm nema 12% vlasnistva nad aluminijem
dalmatico:
”
”
tlm nema 12% vlasnistva nad aluminijem
Ima hrvatska država.
vipy: ” dalmatico: ” Vidjeti ćemo najprije izviješće,za prvi kvartal,pa ćemo vidjeti reakcije na tržištu,jer u prvom kvartalu je obavljeno preuzimanje TLM,koji ima 12% vlasništva Aluminija,a što bi sve skupa trebalo povećati kapital DLKV,a nadam se i vrijednost dionice…..osim ako se opet veliki ne poigraju malima[proud] ” tlm nema 12% vlasnistva nad aluminijem ” Ima hrvatska država.
tocno tako, to je Franjino djelo [wink]
tenkista: ” vipy: ” dalmatico: ” Vidjeti ćemo najprije izviješće,za prvi kvartal,pa ćemo vidjeti reakcije na tržištu,jer u prvom kvartalu je obavljeno preuzimanje TLM,koji ima 12% vlasništva Aluminija,a što bi sve skupa trebalo povećati kapital DLKV,a nadam se i vrijednost dionice…..osim ako se opet veliki ne poigraju malima[proud] ” tlm nema 12% vlasnistva nad aluminijem ” Ima hrvatska država. ” tocno tako, to je Franjino djelo [wink]
Koliko je TLM ulozio u Aluminij trebalo je biti puno vece vlasnistvo, a sta sad, po meni velika grjeska
Koliko je TLM ulozio u Aluminij trebalo je biti puno vece vlasnistvo, a sta sad, po meni velika grjeska
necemo o tome javno[proud]