DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
7.233
1,981
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=30797&Itemid=59

1.090,00 472

Spustio ga je niže al ipak sad ga grickaju
[/quote]

Već je na 363

Pa nestao, jupi….

davor07: ” Saladin: ” ovo boldano ti je krivo ! NHF ” Moze malo vise detalja o ovom? Koje su tocnije info od onih boldanih? ” best buy nije sigurno! .. a poslovi vani donose jako malu dobit ako uopće i donose dobit … to je više kao referenca i karta za budućnost.

a sto JE best buy?[proud]

whatever

Nestao nalog od 500 kom, ovaj koji je kupio nema pojma, to sigurno nije best bay

Nestao nalog od 500 kom, ovaj koji je kupio nema pojma, to sigurno nije best bay

vjerovatno čovijek ne očekuje rast od 50 % već će se zadovoljiti sa 20% ….

na 4300 sve prodajem...

Saladin: ” davor07: ” Saladin: ” ovo boldano ti je krivo ! NHF ” Moze malo vise detalja o ovom? Koje su tocnije info od onih boldanih? ” best buy nije sigurno! .. a poslovi vani donose jako malu dobit ako uopće i donose dobit … to je više kao referenca i karta za budućnost. ” a sto JE best buy?[proud]

neznam što je , ali moje je mišljanje da dlkv nije.. nhf

Cookie Monster

Naravno, moj prošli post je bio šala na ovu situaciju i raspravu koja se danas vodi, ja sam kupovao prije desetak dana i još mislim da je cijena dobra i da ču još kupiti, a onaj tko misli da je cijena previsoka neka kupi nešta drugo

Dugo sam na burzi ali nikakko da shvatim. Što ljude tjera da sad daju na prodaju Dalekovod ispod ovog strašila od 500 komada. Da li su imali u planu i bez toga prodavati? Da li nisu imali u planu nego sad misle ako netko puno prodaje da ne valja? Da li…da li…nisu mi jasni. Da mi treba za kruh tek sad nebi prodavao.
Pa pustite čovjeka ak hoće prodati 10000 komada nek proda, što se to vas tiče?[shocked]

Ma, tko govori uistinu nema pojma da poslovi u inozemstvu nemaju skoro pa nikakve zarade!???

Upravo suprotno, radi se o poslovima najviše maržne razine, te su profiti iznimno visoki i plaćeni u EUR-ima, trenutna potreba za takvim poslovima u EU iznose 354.000.000.000,00 EUR-a, budite uvjereni da DLKV će dobivati dobar dio tih poslova, te ostvarivati promete i dobiti kao nikada do sada!

Ovo su diskontne blok transakcije koje smo imali prilike vidjeti i na ATPL, to znači da dolazi izuzetno dobro ozračje, a ne loše!!!

Jer, ako inv. kuće aktivno ovih dana kupuju za sebe, mišljenja sam da bi daljnji razvoj događaja pratiti sa osmjehom.[wink]

Pozdrav.

Ma, tko govori uistinu nema pojma da poslovi u inozemstvu nemaju skoro pa nikakve zarade!???

Upravo suprotno, radi se o poslovima najviše maržne razine, te su profiti iznimno visoki i plaćeni u EUR-ima, trenutna potreba za takvim poslovima u EU iznose 354.000.000.000,00 EUR-a, budite uvjereni da DLKV će dobivati dobar dio tih poslova, te ostvarivati promete i dobiti kao nikada do sada!

Ovo su diskontne blok transakcije koje smo imali prilike vidjeti i na ATPL, to znači da dolazi izuzetno dobro ozračje, a ne loše!!!

Jer, ako inv. kuće aktivno ovih dana kupuju za sebe, mišljenja sam da bi daljnji razvoj događaja pratiti sa osmjehom.[wink]

Pozdrav.

Pametnom dosta![thumbsup]
Imam iskustva s dionicama gdje je mjesecima bila velika prodaja. I onda dok sam dionice prodao otišle su 100 % gore. Siguran sam da je i ovo takav slučaj. Jučer sam nadokupio 9. puta u godini dana. Pardon u srijedu.[thumbsup]

Netko s ovim strašilom na 1095 zbilja želi jeftino dokupiti.

Pa tko normalan ide prodavat toliko količinu u uvjetima rasta tržišta.

” firma ima budućnost definitivno, samo uz male promjene unutar same firme! … dobro je da rade vani naravno, referenca više.

Ja imam vremena čekati, a da nešto vrijedi, to je sigurno, pa Dalekovod je jedna od rijetkih firmi koja koristi CATIA-u u HR (cijela autiindustrija i dobar dio avio industrije je koristi).
Koliko znam za razvoj modela ovjesa za kablove, vidio sam prije par godina lijepu prezentaciju.
Ma želi reći da se ulaze i u razvoj tak da nema brige.. a bude nekaj i od zeljznica valjda skoro, grcnuli jesmo ne?

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

New Report

Close