Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Peritas:
”
Bio je debelo podcjenjen, a ne precjenjen. Još nije kasno za kupnju dalekovoda, to je dionica koja će daleko dogurati. Mislim da toliko podcjenjivački o ovoj dionici govore samo oni s manjkom strpljenja, koji su i sami uvidjevši dosege dalekovoda, brže bolje kupili po 1300,1400 kn nadajući se brzoj zaradi i nasukali se. Istina je da već duže vrijeme stižu većinom dobre vijesti koje po meni dalekovod svrstavaju u jednu od trenutno najprosperitetnijih domaćih dionica.
”
Valjda se prije svega čovjek prestavi u svom prvom postu…..[rolleyes]
Ih da je DLKV jedina podcjenjena, šta je onda s drugima, neću navodit mislim da svak ko ovdje čita i piše je naučio što je pod ili precijenjeno. Pogotovo u ovoj krizi koja se još nije stabilizirala.
Na 1900 je bio debelo precijenjen (tada), ali za godinu-dvije možda i ne. Doduše tada se govorilo da je za DLKV sve ispod 2000 kn jeftino. A i sam sam razmišljo, ako je ingra tada bila 40-50 kn što ne bi dalekovod bio 10000 kn. Kasnije sam shvatio zašto nikad neće bit (nikad ne reci nikad). Ali i tada se govorilo kako je sve jeftino, pa je ekipa (računajući i mene) sumanuto kupovala da ne bi propustila zaradu.
Bio je debelo podcjenjen, a ne precjenjen. Još nije kasno za kupnju dalekovoda, to je dionica koja će daleko dogurati. Mislim da toliko podcjenjivački o ovoj dionici govore samo oni s manjkom strpljenja, koji su i sami uvidjevši dosege dalekovoda, brže bolje kupili po 1300,1400 kn nadajući se brzoj zaradi i nasukali se. Istina je da već duže vrijeme stižu većinom dobre vijesti koje po meni dalekovod svrstavaju u jednu od trenutno najprosperitetnijih domaćih dionica.
jesi ti ozbiljan ili samo drukaš ?
kolega kohut vam je sve fino objasnio … , ali vi rađe poslušajte dobročinitelje iz HAAB
pozdrav svim forumasima. imamanemam za sada predstavlja moje ime a u buducnosti nadam se da ce biti samo imam! http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/45.gif
http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/45.gifMalo sam pratio dalekovod kojeg posjedujem od 1995 i sada kad je doslo vrijeme za prodaju ,opssss 980-1000kn ,nije li to malo smijesno.Ima li netko mozda saznanja sto je sa dionicama dalekovoda koje su radnici 2005 mislim, potpisali ugovor o neprodavanju 3godine .Kada to vrijeme prodaje istjece ?
Netko marljivo skuplja po 1 000kn..nadam se da ce se
i ona ubrzo vratiti na zasluzne razine.
Saludos!
nisam nikada prodavao a imam odredjeni broj dionica koje bi htio prodat, kakva je procedura ako neko ima volje malo mi opisati ? zahvajlujem na zivcima , mozda i postavim koje glupo pitanje po vasem misljenju ali ja sam ovdje novi i svaki savijet ce mi dobro doci, naravno ako je dobronamjeran!
nije ti ovo bas tema za to; probaj na opcenito bez cenzure.
ustvari evo par crtica pa se ti prepoznaj gdje si:
-ako nemas registrirane dionice kod neke brokerske kuce mozes preko OTC trzista ako imas poznatog kupca;
-mozes registrirat svoje dionice u nekoj brokerskoj kuci i onda putem brokera on ti ih proda na zse,
[thumbsup]
iskreno ——— Dobra i perspektivna dionica ALI malo me zabrinjava istek zabrane prodaje dionica sto radnici posjeduju i zato se malo pribojavam uci [undecid]
http://www.fbihvlada.gov.ba/hrvatski/video/play.php?id=85
Nadajmo se da će ovi novi, znatno povećani prijedlozi konzorcija o cijeni struje biti prihvatljivi za FERK
(Regulatorna komisija ze električu energiju u Federaciji BiH)
[pray]