Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
Uh… kakav “pozitivan pomak ”
tocno mi je isti k… jel dionica 700 ili 800 ili 850.. ne pratim skokove od 10% dok ne dodje na 1500
Uh… kakav “pozitivan pomak ” tocno mi je isti k… jel dionica 700 ili 800 ili 850.. ne pratim skokove od 10% dok ne dodje na 1500
Slično razmišljamo![rolleyes]
Kupnja naprosto podivljala!
POSLOVNI
HRVATSKI BREND UKUPNA VRIJEDNOST 10 VODEĆIH HRVATSKIH BRENDOVA, PO ISTRAŽIVANJU EUROBRANDA, 730 MILIJUNA EURA
Hrvatska u svijetu poznata po industrijskom brendu
Vlasta Kroflin-Fišer ističe kako se u priči o brendovima zaboravlja na tvrtke poput Dalekovoda
Nedavna izjava predsjednika Hrvatske gospodarske komore i predsjednika Uprave Kraša Nadana Vidoševića u kojoj kaže da u Hrvatskoj unatrag više od 15 godina nije proizveden nijedan svjetski brend, uzburkala je duhove.
Također, dodao je da u Hrvatskoj nema velikih razvojno-istraživačkih potencijala. Vlasta Kroflin-Fišer iz GfK smatra da je Vidošević djelomično u pravu, ali samo zbog toga što u Hrvatskoj ne postoji istraživanje koje bi potvrdilo ili opovrgnulo tu izjavu. Ona smatra da bi se sadržaj koji čini neki brend svjetskim trebao analizirati, a što još u Hrvatskoj nije učinjeno. Kroflin-Fišer napominje da se svi uvijek osvrću na robu široke potrošnje, ali da još nitko nije provjerio industrijske brendove koji su veoma uspješni na međunarodnom tržištu, kao što su Tesla ili Dalekovod.
Gledajte u dlkv sam uša “dugoročno” ali ako cijena sutra ili prekosutra prođe 900 kn prodajem ,skoro 20% u par dana više nego dobar posao.
Gledajte u dlkv sam uša “dugoročno” ali ako cijena sutra ili prekosutra prođe 900 kn prodajem ,skoro 20% u par dana više nego dobar posao.
jedan od najjačih postova ikad!
nikson:
”
”
jedan od najjačih postova ikad!
iskren…vjeruj kolega i mi bi, al mi smo ulazili kratkoročno na 1600 i 1400 tako da smo sad postali dugoročni…a ti nemoj prodavati i rušit cijenu..prodaj skupa s nama na 2000kn..i svi sretni…[thumbsup]
ma sjajno, samo reci mi šta ćeš onda s tim novcima od prodaje napraviti.
kad prodaš pa malo proslaviš tih 20% pa počneš razmišljati što ćeš sada dalje s tom novcima… skužit ćeš da ih je najbolje investirati u dalekovod. pa ćeš požuriti da uspiješ kupiti po 1200.