DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 30.10.2024. u 14:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,70
120.753
32,649
3,66
3,74
-1,06%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

[cry] Još malo rasprodaje na Dalekovodu.[cry]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Mozda Tenkista dodje na svoje:

http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=29737&Itemid=59

skype - ivek1234

Kostolany:

“Kada okorjeli pesimist postane optimist, mora se što je moguće brže otići s burze.”

[cool]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Mačketina ušla u Dalekovod, bježi glavom bez obzira iz ove iznimno skupe dionice.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Mačketina ušla u Dalekovod, bježi glavom bez obzira iz ove iznimno skupe dionice.

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Heh evo i ja se jučer uvalja u dlkv sad ću i ja drukat da je to najbolja firma na svijetu pa i malo šire.
Ups evo i iveka u dlkv bit će para ko blata[lol]

Sretan ko beba jučer kupio po 790 a danas plakao na 718

Prognoza za sutra?

Prognoza za sutra?
[/quote]

prodaj na 790 kupi na 718

[thumbsup]

Postanite Eu-robovi

cuvajte se firmi kojie kupuju druge firme .
a i ovako im likvidnost nije pozitivna ,
tu jedino mozete igrati na politicku likvidnost .
uff , nesto se kotrlja iza brda [thumbsup]

najvrednije stvari u životu su besplatne

Heh evo i ja se jučer uvalja u dlkv sad ću i ja drukat da je to najbolja firma na svijetu pa i malo šire.
Ups evo i iveka u dlkv bit će para ko blata[lol]

Da, usao sam. Ne puno ali jesam. Ali ako je suditi po mojem zadnjem ulazu u VIRO od prije koji tjedan onda je R&B dok te nisu oglodali do kosti. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Svidja mi se kako je malo gore Valentine okarakterizirao ovaj moj ulazak. [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

RIB na kvadrat[bye]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

valentine: ” Mačketina ušla u Dalekovod, bježi glavom bez obzira iz ove iznimno skupe dionice. ” RIB na kvadrat[bye]

Briga tebe Sančo, kolko puta mjesečno kupiš DLKV, kad SDA koverte prodaš u stari papir, to je 1 dodatna dionica
[lol] [lol] [lol]

New Report

Close