Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,70 | 120.753 | 32,649 | 3,66 | 3,74 | -1,06% |
[cry] Još malo rasprodaje na Dalekovodu.[cry]
Mozda Tenkista dodje na svoje:
http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=29737&Itemid=59
Kostolany:
“Kada okorjeli pesimist postane optimist, mora se što je moguće brže otići s burze.”
[cool]
Mačketina ušla u Dalekovod, bježi glavom bez obzira iz ove iznimno skupe dionice.
Mačketina ušla u Dalekovod, bježi glavom bez obzira iz ove iznimno skupe dionice.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Heh evo i ja se jučer uvalja u dlkv sad ću i ja drukat da je to najbolja firma na svijetu pa i malo šire.
Ups evo i iveka u dlkv bit će para ko blata[lol]
cuvajte se firmi kojie kupuju druge firme .
a i ovako im likvidnost nije pozitivna ,
tu jedino mozete igrati na politicku likvidnost .
uff , nesto se kotrlja iza brda [thumbsup]
Heh evo i ja se jučer uvalja u dlkv sad ću i ja drukat da je to najbolja firma na svijetu pa i malo šire.
Ups evo i iveka u dlkv bit će para ko blata[lol]
Da, usao sam. Ne puno ali jesam. Ali ako je suditi po mojem zadnjem ulazu u VIRO od prije koji tjedan onda je R&B dok te nisu oglodali do kosti. [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Svidja mi se kako je malo gore Valentine okarakterizirao ovaj moj ulazak. [lol] [lol] [lol] [lol]
RIB na kvadrat[bye]
valentine: ” Mačketina ušla u Dalekovod, bježi glavom bez obzira iz ove iznimno skupe dionice. ” RIB na kvadrat[bye]
Briga tebe Sančo, kolko puta mjesečno kupiš DLKV, kad SDA koverte prodaš u stari papir, to je 1 dodatna dionica
[lol] [lol] [lol]