DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prodat ćemo jeftino “podcijenjeno”, a onda ćemo skupo kupovati “precijenjeno”. Ali tada će vlasnik “precijenjenog” biti neki Bil, Džo, Al, ili neko drugo “kaubojsko” ime [rolleyes]

bit će možda i bil i džo i al, ali meni je važno da ću biti ja.

a baš me jako boli što anto i jozo i mate i ne znam tko neće. samo bi mi oni još falili [lol] [lol] [lol]

ja znam da jesam i bit ču u vlasništvu svojih dionica dlkv, nemogu propast[thumbsup]

NEMA PREDAJE

Građevinske dionice padaju zbog smanjenja poslova, međutim to kod Dalekovoda nije slučaj. Prvo Dalekovod nije ni tipičan građevinar, zatim on ima poslova ko nikad , ugovorenih za 5 milijardi kn ove i iduće godine.Zatim zaposlio je novih 160 radnika a što je najbitnije nema konkurenciju u regiji a i šire. Nije mi jasno tko to sada prodaje.[shocked][shocked][shocked]

blokada je na 755,00 kn…
ma nek ode čim prije u blokadu…da ne moramo gledati ova sr****

ja sav sretan kupio po 800… a eto nas i ispod. hahaha, ovo je smiješno.

ja mislim da će vam biti jos smijesnije kada dionica jos padne, pogledajte prihode dalekovoda unatrag 3 godine, pogledajte obujam poslova koje je obavio unatrag 3 godine i kako se gibala cijena dionice. pogledajte multiple. pa ni na ovoj cijeni i uz rast prihoda u 2008 jos uvijek ima prostora za fini pad. pogotovo uz ovakav sentiment na trzistu.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

O čemu ti pišeš FerengiHr, pa Dalekovod je još do prije dvije godine tri puta za redom proglašen NAJBOLJOM HR velikom tvrtkom, a nakon toga i najboljom dionicom, zbog toga sada nemože konkurirati za isto. Ti pišeš kao da si stvarno popšrimio karakterne osobine Ferengia iz “Zvjezdanih staza”.

krivulja rasta dobiti ne prati krivulju rasta cijene dionice. i to je cijela mudrost. a u ovakvoj panici na trzistu i sveopcem slobodnom padu svih precijenjenih dionica, samo sam komentirao da kolegi netreba biti smiješno sto je kupio ispod 800, moglo bi se dogoditi da sutra kupujemo ispod 700 kako je krenulo.

Obey Ferengi Rules of Acquisition

ma ako pogedalo pokazatelje o finaancijskoj stabilnosti ili likvidnosti dalekovoda dd, vidi se da to poduzeće ima ogromna ne naplaćene potraživanja, loše stanje likvidnosti veliku zaduženost, i teško pokriva obaveze ,po kamatnoj osnovi zato nije ni čudno da smo tako nisko, a mislim da ćemo mi i 600 kn dotaknut

ma ako pogedalo pokazatelje o finaancijskoj stabilnosti ili likvidnosti dalekovoda dd, vidi se da to poduzeće ima ogromna ne naplaćene potraživanja, loše stanje likvidnosti veliku zaduženost, i teško pokriva obaveze ,po kamatnoj osnovi zato nije ni čudno da smo tako nisko, a mislim da ćemo mi i 600 kn dotaknut

Ako to sto pises stoji,i ako je to realnot,ja te pitam bili dotaknuli 600 kn,bili uopce bili na 1000 i ispod toga,da nema krize svjetskih razmjera???Bi li i tada dlkv bio 600,ili ne???bi li tada na 2500 kn,pisao da vrijedi 600,ili bi tada uz sve fundamente vrijedio tek 1800 kn??
Kolega,dajte malo postovanja sami prema sebi pokazite..novac necete u grob ponjeti.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

slobodnom padu svih precijenjenih dionica, ispod 700 kako je krenulo.

eh da je to nebi rekel ni riječi, kod nas je neselektivni pad, i upravo to je razlog zašto misli da je to sve velika mučka

od početka godine svega 4 dionice su u plusu, ak to nije neslektivni pad nezna kaj je:
Evo:
EKOM-R-A 1851,00 2500,00 35,06%
RIZO-R-A 520,00 547,99 5,38%
KTKA-R-A 220,00 229,51 4,32%
VERN-R-A 104,79 105,50 0,68%
BLSC-R-A 853,00 855,00 0,23%
SSNC-P-A1 1458,00 1459,96 0,13%

[undecid]

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Počelo se tući danas iz svih raspoloživih oružja. Pitanje je samo koliko ima municije?[rolleyes]

New Report

Close