DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dobro je skriven! Nitko ga ne vidi! [lol]
Ozbiljno: je tipa “sve ili ništa”?

Navodno skriveni nalog na kupnju od 882 kn ima 10000 komada!

Navodno ga je onda probilo

Podsjetimo se da su na Dalekovodu izbrisane sve stranice do 10.10.2007. g.
Tako da mlađi dioničari malo toga mogu saznati o ovoj zlatnoj dionici. Da li je i to bio dio igre da sruše cijenu? Pitam, se pitam.[undecid]

ok, ovo je ipak pretjeranuo..al, da fale te stranice, bome fale..
..a nema se niš pameno za pisati pa škrabamo i patimo…ulazili so jako visoko i svjesni smo da dionica mora poradti 50 posta a nekima i više da bi uopće bili na nuli i to boli..
..patimo zajedno…[tongue][bye]

živio monopol[thumbsup]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Podsjetimo se da su na Dalekovodu izbrisane sve stranice do 10.10.2007. g. Tako da mlađi dioničari malo toga mogu saznati o ovoj zlatnoj dionici. Da li je i to bio dio igre da sruše cijenu? Pitam, se pitam.[undecid]

moze biti.ovo je velika igra.toliko velika da izgleda nevjerovatna.samo mozda im se malo otela kontroli,pa postoji mogucnos da nas stranci preuzmu za saku dolara.mi cemo svoje rasprodati,a onda ce oni rasti.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

Navodno skriveni nalog na kupnju od 882 kn ima 10000 komada!

Sad vidim , napisao sam nulu previše. Sorry![proud]

pratim ovu dionicu i zaista mi je zanimljiva…posebno stoga sto su danas gradevinari dozivjeli dosta velike padove za razliku od dlkvoda..ne znam mozda je to moj subjektivan dozivljaj…kao sto sam procitao i na temi i danas je bilo vidljivo da se cijena brani na razinama oko 860kn..uz ugovorene poslove i postojanje obrane posebno zanimljiva dionica …jednia negativnost ovdje je sto uz veliku kupnju (i obranu) postoji i velika prodaja…cim se pojavi veca kupnja bude poklopljena od strane prodaje??? dal se ima saznanja tko i zasto prodaje?mozda neko prekrcavanje?
eh da..i kak dlkv stoji s fundamentima?(hvala!)[pray]

... otišli su bikovi uzalud ...

ovaj mesec se seli na slobodnu poziju oko 800 000 dionica koje su otplatili zaposlenici.to znaju pa cijenu malo drze dole.mislim da nema frke jer je to vec ukalkulirano u ovu cijenu.osim toga u firmi ne vlada neka euforija za prodaju na ovim cijenama.kao sta rekoh vecina je uvjerena u 3000,00kn[thumbsup]

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

[cry]ZSE uživo: Dalekovod se strmoglavio do 830 kuna
Dopunjeno 11.04 14:15!

U 13:20 promet dionicama na Zagrebačkoj burzi premašio je 77 milijuna kuna, a na vrijednosti je gubilo 76 od 95 trgovanih dionica; dok je Crobex u 13:45 opet potonuo ispod 3500 bodova – iznosio je 3497,90 bodova – i izgubio 1,75 posto.[bye]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

pogledajte kaj piše seebiz.eu za dlkv nema problema ,preporuka kupit[thumbsup]

NEMA PREDAJE

tenkista:

Podsjetimo se da su na Dalekovodu izbrisane sve stranice do 10.10.2007. g. Tako da mlađi dioničari malo toga mogu saznati o ovoj zlatnoj dionici. Da li je i to bio dio igre da sruše cijenu? Pitam, se pitam.[undecid]

moze biti.ovo je velika igra.toliko velika da izgleda nevjerovatna.samo mozda im se malo otela kontroli,pa postoji mogucnos da nas stranci preuzmu za saku dolara.mi cemo svoje rasprodati,a onda ce oni rasti.

Tako je bilo i s ERNT i ADRS kada su kupovani za sicu, sjecam se kada sam ERNT prodao za 420-450 kn, a on ode poslije za par mjeseci ode cijena na 1800 kn. Čim budu dionice dovoljno jeftine za strance eto njih brzo će nam pokupiti sa svojim kešom i onda skupo prodavati kada uđemo u EU. Tko nam je kriv.

Buš nas je “blagoslovio”, a sada kada se vratio u SAD, poslao investitore da nas popapaju do kraja sa džeparcem koji su ponijeli u jednoj aktovci. Mi smo inače poznati po tome da svoje ne cijenimo, a za tuđe nam rastu zazubice, pa kada ovo naše bude tuđe, činit će nam se to tuđe “jeftinije” od ovog našeg koje je trenutno “precijenjeno”. Prodat ćemo jeftino “podcijenjeno”, a onda ćemo skupo kupovati “precijenjeno”.
Ali tada će vlasnik “precijenjenog” biti neki Bil, Džo, Al, ili neko drugo “kaubojsko” ime, a “tobožnja” recesija od koje jedino Ameri imaju koristi, bit će stvar prošlosti ili više bih rekao da je to bio rezultat “naših strahova” koje su potakli “indijanci i kauboji” preko velike bare da bi se jeftino ušuljali u naš vigvam i obležali našu “skvo” (ZSE), koja je u međuvremenu postala jeftina “kurva” koju možeš kupiti za “šaku dolara”.
[rolleyes]

Buš nas je “blagoslovio”, a sada kada se vratio u SAD, poslao investitore da nas popapaju do kraja sa džeparcem koji su ponijeli u jednoj aktovci. Mi smo inače poznati po tome da svoje ne cijenimo, a za tuđe nam rastu zazubice, pa kada ovo naše bude tuđe, činit će nam se to tuđe “jeftinije” od ovog našeg koje je trenutno “precijenjeno”. Prodat ćemo jeftino “podcijenjeno”, a onda ćemo skupo kupovati “precijenjeno”. Ali tada će vlasnik “precijenjenog” biti neki Bil, Džo, Al, ili neko drugo “kaubojsko” ime, a “tobožnja” recesija od koje jedino Ameri imaju koristi, bit će stvar prošlosti ili više bih rekao da je to bio rezultat “naših strahova” koje su potakli “indijanci i kauboji” preko velike bare da bi se jeftino ušuljali u naš vigvam i obležali našu “skvo” (ZSE), koja je u međuvremenu postala jeftina “kurva” koju možeš kupiti za “šaku dolara”. [rolleyes]

svaka cast!!!nemam ama bas nista za dodati na ovo….

[thumbsup][thumbsup]

OBAMA................SPASITELJ

New Report

Close