Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
Ovaj misterij prodaje na Dalekovodu, da mi je razriješiti…Nisam zlopamtilo ali dabogda pocrkali od gladi ovi koji ga sad prodaju.
Ovaj misterij prodaje na Dalekovodu, da mi je razriješiti…Nisam zlopamtilo ali dabogda pocrkali od gladi ovi koji ga sad prodaju.
ajde, lijepo je vidjet da se skida s ask-a..ali stavljaju se novi nalozi na prodaju…
..a i promet za sad nije neš…vidjet čemo da kraja dana..jel ovo trap ili napokon oporavak, za sad može lako u bilo kojem smjeru….
Koja firma ima skupstinu 21 travnja u ciboni, a tri dana prije moras kupit dionicu(tj 19tog) da bi na taj dan bio upisan u SDA, i sad zbroji dva i dva + likvidnost i promisli sta dobijes
[/quote]
a gdje se može naći službena info o tome?
probao sam na sda,zse i njihovoj,ali nisam našao.
imate li predviđanja o dividendi?
zasto bi dokapitalizacija znacila automatski dizanje cijene?
Nažalost nitko od ovih samozvanih gurua ti nije odgovorio… i mene ovo čisto iz znatiželje zanima [smiley].
http://www.poslovni.hr/75929.aspx
IPO kada tržište naraste
Na potencijalnu javnu ponudu kao način dokapitalizacije Dalekovoda do daljnjeg ne treba računati. Prižmić objašnjava da važu razne izvore financiranja, a zbog loših prilika na tržištu kapitala prije svega je riječ o dužničkim oblicima. “Sve dok budemo mogli financirati rast i razvoj Dalekovoda kroz povoljno zaduživanje, nemamo preveliku potrebu za emisijom kapitala. Taj bi se pristup mogao promijeniti ako tržište bude sposobno podnijeti takvu emisiju po znatno višim cijenama od današnjih”, kaže Prižmić. Time se potvrđuju procjene analitičara da će na javne ponude, njihov broj i vrijeme izlaska na tržište u 2008. presudno utjecati prilike na burzi. One su sada vrlo nestabilne, a stabilizacija se očekuje tek u drugoj polovici godine.
Inače mi se ne da reagirati na totalne nebuloze naših novinara i neupoznatost s ekonomskim, pogotovo financijskim izrazima, ali eto ovaj put se to nalazi u podnaslovu. Izgleda da je ta skraćenica IPO postala jako popularna u zadnje vrijeme. Zanima me samo koliko ljudi u Hrvatskoj zna njezino pravo značenje [rolleyes]…
Koja firma ima skupstinu 21 travnja u ciboni, a tri dana prije moras kupit dionicu(tj 19tog) da bi na taj dan bio upisan u SDA, i sad zbroji dva i dva + likvidnost i promisli sta dobijes
[/quote]
Pricam o Ht u jer osobno mislim da ce se dosta ekipe prebacit tamo na par dana samo da bi pobrali dividendu a ovdje ce se nadat da ce ostat na razumnoj razini za ponovno kupit
Podsjetimo se da su na Dalekovodu izbrisane sve stranice do 10.10.2007. g.
Tako da mlađi dioničari malo toga mogu saznati o ovoj zlatnoj dionici. Da li je i to bio dio igre da sruše cijenu? Pitam, se pitam.[undecid]
Kuži ovo
Najbolje ponude [ DLKV-R-A ] Kupnja Cijena
330 891,00
100 882,00
14 881,00
50 880,02
30 880,00
Cijena Prodaja
890,00 200
895,99 50
899,00 16
900,00 51
914,88 92
Vrlo je nepravedno platiti nekome 4 dionice Dalekovoda po 891 kn a dao je na prodaju po 889,50 kn. Za kaznu trebalo mu je prodati po 800kn. Takve stvari mene smetaju.[undecid]