DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 15:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.poslovni.hr/75929.aspx

jel dosegnut “prag boli” ? velik promet i ne tako veliki pad; možda je dosegnut nivo na kojem se odvija veća trgovina ..

tamo negdje u trećem mj. prošle god. dlkv je bio na ovim razinama…i baš negdje u to vrijeme počeli se fondovi bijesno krcati…najprije ga igli do 1200 pa 1600..a čak išlo i do 1900…
znači, ovo im je bio triger prd god. dana…a ko zna…možda si žele smanjit ulaz pa će pustiti da još padne..[proud][tongue]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

To vipy:
Slažem se sa tobom da u normalnim uvjetima treba uračunati u cijenu i buduće zarade ali u ovakvim uvjetima traži se i diskont.Kupio sam dlkv na 1350 i proda ga na 1270 te kapitalizira gubitak,jedan čovjek me je uvjerio u to nekonsolidirano društvo tako da je bio spreman iskočit iz vatre u vodu da dlkv vrijedi cca 2000 kn.Interesira me koje je to društvo i što ono radi i koliko stvarno zarađuje,kod dlkv postoji mogućnost dokapitalizacije pa me isto interesira što se tada zbiva sa firmom

Gledam prvih 10 vlasnika, sastav skoro isti kao i prije 3 mjeseca. Ukupno 60,74 % danas a 24.1. 60,87%. Pa tko onda prodaje?[shocked]

Baš zbog toga mislim da nema brige, takvo je medvjeđe tržište, ljudi rasprodaju zbog panike ili zbog nade da će još niže kupiti![cool]

@nikson,

Prihvacam ako mi kazes gdje u teoriji mozes naci da se u ovim trenucima trazi diskont, ili pricas napamet?

– ovo sto se tice dokapitalizacije je cista drukerska prica i uopce necu komentirati
[bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

@nikson
,

Prihvacam ako mi kazes gdje u teoriji mozes naci da se u ovim trenucima trazi diskont, ili pricas napamet?

– ovo sto se tice dokapitalizacije je cista drukerska prica i uopce necu komentirati
[bye]

Više puta je pisalo za dokapitalizaciju u poslovnom dnevniku tak da to nije drukerska priča nego činjenica, očito ne pratiš pažljivo Dalekovod pa onda bolje da ni ne komentiraš. Ne mogu vjerovati da ga nude već po 870 kn.
Gasim to sranje i idem s psom u šetnju. [bye]

DLKVu ni odlični rezultati TLMa ne pomaže u plus. [undecid]

vipy: ” @nikson, Prihvacam ako mi kazes gdje u teoriji mozes naci da se u ovim trenucima trazi diskont, ili pricas napamet? – ovo sto se tice dokapitalizacije je cista drukerska prica i uopce necu komentirati [bye] ” Više puta je pisalo za dokapitalizaciju u poslovnom dnevniku tak da to nije drukerska priča nego činjenica, očito ne pratiš pažljivo Dalekovod pa onda bolje da ni ne komentiraš. Ne mogu vjerovati da ga nude već po 870 kn. Gasim to sranje i idem s psom u šetnju. [bye]

hebemti,
napadaju me ovi koji vicu down, down
napadaju me ovi koji vicu up, up

zasto bi dokapitalizacija znacila automatski dizanje cijene?

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

tenkista: ” Gledam prvih 10 vlasnika, sastav skoro isti kao i prije 3 mjeseca. Ukupno 60,74 % danas a 24.1. 60,87%. Pa tko onda prodaje?[shocked] ” Baš zbog toga mislim da nema brige, takvo je medvjeđe tržište, ljudi rasprodaju zbog panike ili zbog nade da će još niže kupiti![cool]

u ovom trenutku treba imati vise hrabrosti za prodaju nego za kupnju…zar moze biti i nize od ovoga…zar toliko gubitnika imamo na burzi…pa ko ce opet kupovati po 2000[wink]

OBAMA................SPASITELJ

Šala: ” tenkista: ” Gledam prvih 10 vlasnika, sastav skoro isti kao i prije 3 mjeseca. Ukupno 60,74 % danas a 24.1. 60,87%. Pa tko onda prodaje?[shocked] ” Baš zbog toga mislim da nema brige, takvo je medvjeđe tržište, ljudi rasprodaju zbog panike ili zbog nade da će još niže kupiti![cool] ” u ovom trenutku treba imati vise hrabrosti za prodaju nego za kupnju…zar moze biti i nize od ovoga…zar toliko gubitnika imamo na burzi…pa ko ce opet kupovati po 2000[wink]

Nitko barem godinu dana, problem je sto kod ovakvih kriza ne postoje ni fundamenti niti ista nego samo strah od gubitka

…danas po prvi puta vidimo značajniju obranu na dlkv…
..izgleda da je 865 dno dna i da ga veći igrači čuvaju…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

pricekajte kolega….josh dlkvd nije rekao svoje sto je imao za rec[thumbsup]

New Report

Close