DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 17:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ne obecava ovo danasnje otvaranje

vidim da danas nema puno postova na ovoj nasoj temi. to cu shvatiti da svi kupujemo – samo naprjied ekipa [thumbsup]

Isuse kolki promet!

Zasad se cijena brani na 880 kn,no kako je krenulo ,a ako se ovaj negativni trend na ZSE ne zaustavi,do kraja tjedna smo na 700-750 kn. Nažalost,ali ovaj scenarij mi niti malo nije drag ali nije nemoguć

AL ga momacki kupuju naravno na bidu

kako prče na dalekovodu.auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

neko jebeno brani cijenu kak mi se cini, ali decki ovi imaju municije…. Samo neka bude par dana na ovim prometima i na cijeni na 880. tu je jesini spas

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

jel dosegnut “prag boli” ? velik promet i ne tako veliki pad; možda je dosegnut nivo na kojem se odvija veća trgovina ..

neko jebeno brani cijenu kak mi se cini, ali decki ovi imaju municije…. Samo neka bude par dana na ovim prometima i na cijeni na 880. tu je jesini spas

moš mislit bilje stavi na 600 kn nalog

Gledam prvih 10 vlasnika, sastav skoro isti kao i prije 3 mjeseca. Ukupno 60,74 % danas a 24.1. 60,87%. Pa tko onda prodaje?[shocked]

Lako je moguće da do kraja dana završimo u plusu![rolleyes][thumbsup]

zg28: ” neko jebeno brani cijenu kak mi se cini, ali decki ovi imaju municije…. Samo neka bude par dana na ovim prometima i na cijeni na 880. tu je jesini spas ” moš mislit bilje stavi na 600 kn nalog

a gle ja nebu stavljal nista dok se nekaj ne promjeni posteno a ti stavi pa odi na odmor kada si tako siguran. pada ce jos bit u to ne sumnjam ali kada i bas do 600 tesko mi je vjerovat

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

New Report

Close