Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,69 | 12.496 | 3,382 | 3,68 | 3,70 | 0,00% |
Dalekovodom se trenutno trguje po 925 kuna pa njegov pad iznosi 2,69 posto. 2600 protrgovanih dionica ove naftne kompanije vlasnike je mijenjalo u rasponu od 870 do 945,99 kuna.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a28256a5-46e6-4577-bd9d-32d5dc24d58c
Ne mogu vjerovati da se ne može naći nitko da pokupi ovih 390 kom s prodaje. Ima tko za posudit novce?
Ovime si sve rekao. Može se nać onaj tko bi htio pokupiti ali taj nema love.
Dalekovodom se trenutno trguje po 925 kuna pa njegov pad iznosi 2,69 posto. 2600 protrgovanih dionica ove naftne kompanije vlasnike je mijenjalo u rasponu od 870 do 945,99 kuna. http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=a28256a5-46e6-4577-bd9d-32d5dc24d58c
Svatko danas piše članke po medijima.
Svaki put kad pomislim da je vrijeme da se vratim u DLKV, HAAB izda priopćenje da savjetuje kupnju, pa se ne usuđujem [lol]
Slažem se čim Stojić savjetuje kupi treba prodati pa makar i DLKV, možda se vode logikom ako oni kažu kupi , ljudi će prodati pa će oni moći kupiti)))-[smiley]
Svaki put kad pomislim da je vrijeme da se vratim u DLKV, HAAB izda priopćenje da savjetuje kupnju, pa se ne usuđujem [lol]
Hehe, svatko ima drugačiju strategiju…………………..ja čim vidim da Stojić i ostali analitičari nešto hvale samo spustim naloge na kupnji, i uglavnom mi prođe nalog[shocked][shocked]
Malo sam “naštimava” cijenu dlkv na PE 20 i po tome ispada negdi cijena oko 690 kn,PBV pri toj cijeni je negdje oko 3 a P/S 0.9
Kad će taj konsolidirani izveještaj[lol]
Malo sam “naštimava” cijenu dlkv na PE 20 i po tome ispada negdi cijena oko 690 kn,PBV pri toj cijeni je negdje oko 3 a P/S 0.9
Kad će taj konsolidirani izveještaj[lol]
ajde pronadji sto znaci tangible P/E i FF P/E
pa se onda pokusaj igrati[yawn]
***obrisano***
DLKV kako kaže nikson bi imao po 2007. P/E 20 malo ispod 700 kn, ali kupujemo ono što će zaraditi u budućnosti a ne što je zaradio u prošlosti. a za DLKV svi očekujemo, a siguran sam najviše baš ti [cool], da će po GFI za 2008. P/E 20 biti puno puno više, bar oko 1300. a za građevinare i to pogotovo u hrvatskoj i s ovakvim perspektivama za širenje P/E 20 je nizak, jako nizak, i ne vjerujem da bi se DLKV za godinu dana mogao tržiti samo s P/E 20.
Ma gle, ne vjerujm da ce dlkv pasti na 100 kn kao u linku. To mi je SF. Da budem iskren SF mi je puno toga ovih dana pa je ipak realnost. Dakle, po meni je nastupilo ludilo ali u drugu krajnost. Koliko ce trajati? Nemam pojma. Ono sto se meni osobno cini je da ce biti jos pada. Dolazi ljeto i mrtvilo na ionako mrtvu burzu. Osobno mislim da ce najveci problem na ljeto biti odabrati sto kupiti od silne ponude i jeftinoce. IMHO.
Krdo postaje depresivno i pesimisticno samo je pitanje koliko ce medvjedima trebati vremena da to prepoznaju i koje ce im cijene biti prihvatljive za ulaz. Osobno mislim da nece ulaziti na fair cijenama nego ce traziti diskont. Ljeto donosi i povlacenje dodatnih sredstava iz fondova – treba ipak platiti ljetovanje i to bi moglo potvrditi teoriju izlaska na dnu.
Naravno uvijek postoji mogucnost da US grunu onako muski nakon silnog stampanja para proteklih par mjeseci pa da dodje jos jedan tsunami.
Svasta je moguce. Ja se za sada drzim one narodne: “hvali more drzi se kraja”….