DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 01:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,69
12.496
3,382
3,68
3,70
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

baš sam sada pročitao na business hr članak u kojemu analitičari hypo alpe adria banke pozivaju na kupnju ove dionice (napomenu bi samo da malo bolje pročitate koje banke to jevrlo bito) naime sve navedene vjesti u tom članu su već odavno anticipirane u ovu napuhanu ionicu. kada je bilo rječi o poslovima sa hep-om, ovo je naprosto smješno. interesiralo bi me samo koliko business-u plaćaju ove indirektne reklame.

moja preporuka ne kupujte ovu dionicu do se ne spusti na 500 kn i točka toliko i vrjedi sve osta lo je mazanje očinu iz sumljivih banaka. i sumljivih njihovih poslušnika. zato ako vam je s talo do Vašeg novca čekajte pravu priliku, za izaći još ime vremena.

jovica: ” Zanimljivo. Što analitičari HAAB-a preporučuju,taj dan dionica padne dosta. ” Oni preporučuju…”Kupite od nas jeftino…” [lol] [lol] [lol]

Preporučuju da si likvidnost poprave.
Sve ovo postaje veliki cirkus

preporuka ne kupujte ovu dionicu do se ne spusti na 500 kn i točka toliko i vrjedi sve osta lo je mazanje očinu iz sumljivih banaka.

Kojom metodom?[bye]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Hvala vipy na jučerašnjoj analizi dlkv

doodd:

preporuka ne kupujte ovu dionicu do se ne spusti na 500 kn i točka toliko i vrjedi sve osta lo je mazanje očinu iz sumljivih banaka.

Kojom metodom?[bye]

kombinirano grah i tarot[bye]

Postanite Eu-robovi

skidanje s aska…konačno…i support od 356 komada na 920 kn…

Čestitke svima koji su prodavali DLKV na 870 KN [cool][cool]

a jeste ovce …. c c c cc c

sve je lako kad si mlad :)

baš sam sada pročitao na business hr članak u kojemu analitičari hypo alpe adria banke pozivaju na kupnju ove dionice (napomenu bi samo da malo bolje pročitate koje banke to jevrlo bito) naime sve navedene vjesti u tom članu su već odavno anticipirane u ovu napuhanu ionicu. kada je bilo rječi o poslovima sa hep-om, ovo je naprosto smješno. interesiralo bi me samo koliko business-u plaćaju ove indirektne reklame. moja preporuka ne kupujte ovu dionicu do se ne spusti na 500 kn i točka toliko i vrjedi sve osta lo je mazanje očinu iz sumljivih banaka. i sumljivih njihovih poslušnika. zato ako vam je s talo do Vašeg novca čekajte pravu priliku, za izaći još ime vremena.

pustite čovjeka!možda ima 500 kn pa mu je 870 daleko za jednu dionicu.[thumbsup]

maslina je obrana![left][/left]

Čestitke svima koji su prodavali DLKV na 870 KN [cool][cool]

a jeste ovce …. c c c cc c

Nažalost stižu nove ovce na prodaju, opet guranac. A što je bio zbrisao onaj velik nalog s prodaje dok je bilo zagustilo.Ali se nakupoval cca 2000 komada po diskontu od 50%.[shocked]

ukupna prodaja do 950 iznosi manje od 200.000 kn.Koji “špekulanti”?

maslina je obrana![left][/left]

Opet mali lupaju po bidu. Koji glup narod.

skidanje s aska…konačno…i support od 356 komada na 920 kn…

Vidjet cemo sto ce biti kad se tih 356 komada istopi (trenutno jos 142 kom)
[bye]

New Report

Close