DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 00:10
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,61
42.127
11,670
3,56
3,62
-3,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Reklo bi se ; pripreme za odličnu 2008.-u godinu a rezultat narihtan da bude isti kao i 2006.

Znate sta je meni smjesno, ovo liparenje na dionici koja kosta 1000 kn

nemogu da vjerujem da je ovoliki pritisak na prodaji

Znate sta je meni smjesno, ovo liparenje na dionici koja kosta 1000 kn

da, u tome ima ljubo jurčić pravo, kad govori danas o tim špekulantima. pa koliko bolesno kratkoročan investicijski horizont moraš imati da sada lipariš na dionicama koje su tako jeftine. da ti ne bi slučajno za jedan sat otišlo još kunu dolje. da sam sad u cashu, sve bih pokupovao po asku i ugasio komp.

Jeli se dobro sjecam ili sam nesto pomjesao ali u DLKV je u 12 mj bila blok transakcija od cc 10 000 kom po nekih 1500-1600kn od strane mirovinaca

Jeli se dobro sjecam ili sam nesto pomjesao ali u DLKV je u 12 mj bila blok transakcija od cc 10 000 kom po nekih 1500-1600kn od strane mirovinaca

a čuj , njih manje boli, ulažu tuđu lovu…[bye] prodaja se povlači…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

ne pitam se ja koga boli ili ne nego samo koliko onda treba proc dionica na ovim cijenama da bi oni smanjili cijenu. Dali netko ima podatak koliko je od tih famoznih blok transakcija do danas proslo dionica DLKV po manjim cijenama nego sta su oni kupovali

prodaja se povlači…

Da, po kupnji.[lol] [lol] [lol]

Sorry, nisam mogao izdržati.

Pa dokle ovo tone, pa nije firma još propala.[sealed]

Fondovi danas nisu ništa prodali već samo mali koji se guraju ispred njih na prodaji. A fondovi su ti koji kupuju. Kako vas ne boli srce prodavati po duplo manjoj cijeni od stvarne? A plaćali ste skuplje dionicu![cry]

Večina ulagača ima svoj donji limit (odnosno gubitak) ispod kojeg ne želi ili ne smije ići, bez obzira što će se dionica jednog dana vratiti (možda) na primjereniju cijenu.
[bye]

HAAB: Kupiti dionice Dalekovoda; ciljana cijena čak 1680 kuna

http://www.seebiz.eu/hr/analize/haab-kupiti-dionice-dalekovoda%3b-ciljana-cijena-cak-1680-kuna,12259.html

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

New Report

Close