Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,61 | 42.127 | 11,670 | 3,56 | 3,62 | -3,78% |
a sta je ovdje lose
Daleko od lošeg. Ovo je napisano sa malom dozom ironije na post kolege Spade.
Prizma10: ” dali netko zna ko su ova prva cetvorica u top 10, dali su medjusobno povezani i dali je moguce da netko pozeli preuzet kontrolu ” BKM = Belamarić, Kraljević, Miličić KTL = Krešo, Tomslav, Luka CTG je jos uvijek nepoznanica ukoliko se ne varam.
CTG – Skansi , brat od slavnog trenera košarkaša. Prva 4-ica su Miličić, Belamarić, Kraljević i Skansi .. ovaj zadnji mi smrdi
BKM, KTL i CTG su d.o.o.-i osnovani sa ciljem da čuvaju radničke dionice kolko ja znam. Nešto kao ESOP. Tako da nitko ne može preuzeti Dalekovod
Izvješće izašlo na ZSE
zeko, jel ti to nas zezaš?!
[lol] [lol] [lol]
zeko: ” Izvješće izašlo na ZSE ” zeko, jel ti to nas zezaš?! [lol] [lol] [lol]
Inače nepratim ovu dionicu,slučajno naišao pa stavio
3.4.2008-DLKV-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls – Godišnje izvješće 1Y., nerevidirano, nekonsolidiran
u čemu je kvaka[shocked][shocked]
marcipan: ” zeko: ” Izvješće izašlo na ZSE ” zeko, jel ti to nas zezaš?! [lol] [lol] [lol] ” Inače nepratim ovu dionicu,slučajno naišao pa stavio 3.4.2008-DLKV-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls – Godišnje izvješće 1Y., nerevidirano, nekonsolidiran u čemu je kvaka[shocked][shocked]
pa, prelistaj dvije-tri stranice unatrag…
već smo prokomentirali izvješće…
zeko: ” marcipan: ” zeko: ” Izvješće izašlo na ZSE ” zeko, jel ti to nas zezaš?! [lol] [lol] [lol] ” Inače nepratim ovu dionicu,slučajno naišao pa stavio 3.4.2008-DLKV-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls – Godišnje izvješće 1Y., nerevidirano, nekonsolidiran u čemu je kvaka[shocked][shocked] ” pa, prelistaj dvije-tri stranice unatrag… već smo prokomentirali izvješće…
Uf,ispričavam se,pošto sam vidio današnji datum pa me je to zbunilo,tj,mahinalno sam stavio ovde[thumbsup]
Jesu li objavili datum Skupštine društva, kolika je dividenda??[rolleyes]
Ako objave konsolidirano onda idu još unutra grupe društva pa bi neto dobit mogla biti više nego duplo veća. O tome je pisala FIMA krajem 2006 g.[thumbsup]