DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 03:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Fenomenalno izvješće, tko ne vjeruje neka pogleda sam[shocked]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

kaj ćemo izdvojit iz izvješća?

kratkotrajna financijska imovina…sa 31 mil na 382 mil kn
novac na račun i blagajni…sa 17 mil na 32 mil kn
kapital i rezerve…sa 475 mil na 530 mil kn
kratkoročne obveze…sa 525 mil na 1m 46 mil kn
prihodi od prodaje u inozemstvu…sa 130 mil na 380 mil kn…posebno bode u oči posljednji kvartal…sa gubitka od 15 mil kuna na dobit od 257 mil kn…[thumbsup]
rashodi…mat troškovi i troškovi prodane robe…sa 396 mil na 1m 183 mil kn…
ostali troškovi iz osnovne dj. su srezani za cca 500 mil kn…

dakle, više nego solidno…

[thumbsup]

meni se najviše sviđa tih 60 mil dobiti u Q4.

to znači da je 40% ukupne dobiti 2006+2007 ostvareno u ta zadnja tri mjeseca!?

a izgleda i da su se zbilja polako uspjeli internacionalno smjestiti [thumbsup]

ispricavam se, malo sam kratak sa vremenom pa bi zamolio nekoga da mi posta link. Hvala puno!

dok ne stigne link ovo sto je marcipan prenio iz izvjecsa je opravdalo ono na sto sam sumnjao a to je da ce najveci prihodi biti ili u 4Q ili u 1Q ove godine…

i da, apsolutno sam zadovoljan!!! sada me zanima koju cijenu cemo dotaknuti sutra 🙂 cini mi se da je danas zadnji dan kada se trzilo na ovim razinama… a koliki ce tek biti promet [thumbsup]

ispricavam se, malo sam kratak sa vremenom pa bi zamolio nekoga da mi posta link. Hvala puno!

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/DLKV-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls

Hvala kolega…

http://www.poslovni.hr/75418.aspx

Odlično. Ostvaren je rast dobiti. Mislim da se malo tko tome nadao poslije 3Q, što zanači da je 4Q bio fenomenalan i da smo u uzlaznom trendu. Imamo ostvaren rast dobiti, Europa i Amerika se zelene kao trava u proljeće, tako da ako sutra nekrenemo prema gore, onda stvarno ne znam kada ćemo.

http://www.poslovni.hr/75418.aspx Odlično. Ostvaren je rast dobiti. Mislim da se malo tko tome nadao poslije 3Q, što zanači da je 4Q bio fenomenalan i da smo u uzlaznom trendu. Imamo ostvaren rast dobiti, Europa i Amerika se zelene kao trava u proljeće, tako da ako sutra nekrenemo prema gore, onda stvarno ne znam kada ćemo.

ne treba biti nestrpljiv, ja sam nakon ovog GFI fundamentalno sasvim miran, ovo bi ipak mogla biti godina dalekovoda, to mi je važno, i sada ako ga sutra sruše i na 900, uopće me neće dirati.

a to se lako može dogoditi, pogledaj samo JDPL, objavio povećanje dobiti 600% a cijena pala sa 645 na 615. prilike za dokup, ništa drugo.

p://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/prihod-raste-triput-brze-od-dobiti-dalekovoda,12061.html[kiss][rolleyes]

ali je zaduzivanje naraslo
drugim rijecima idemo u dokapitalizaciju?

trenutno nemam ovu dionicu mada se spremam za ulazak sutra ili prekosutra jer sutra ce se razgovarati oko aluminija ostaje li dalekovod u igri ili se ide na drugoplasiranog ponudjaca pratit cu malo vjesti iz BiH sutra

New Report

Close