DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
10.313
2,827
3,64
3,68
-1,62%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

tenkista:

dpdpdp: ” Kako je moguće da pri ovoj cijeni kupnja bude 30 puta manja od prodaje?[sad] ” Igre, igre i samo igre fondova jer s tim plaše male da se istresu a oni samo međusobno trguju.

igre, kakve igre ? … plaše male da se istresu, … znači fondovi prodaju da navuku male, znači fodovi prodaju 10 milja i onda se mali uplaši i proda 3 milje …. kakva je to igra?

fond A prodaje dionice po opadajućoj krivulju, a kupac gotovo svega toga
je fond B koji sve jeftinije kupuje, mali se takodjer istresaju usput i fondovi A i B prikupljaju njihove
dionice kojih ima puno vise nego ono sto su pri opadajucoj krivulji pocuclali drugi (mali pametni ulagaci)
a ne fond B.

kada zakljuce da je dosta tada fond B proda fondu A natrag njegove dionice po uzlaznoj krivulji
za prakticno iste pare.

meni se to čini moguće iako osobno nisam zagovornih takvih teorija ali barem ja to tako nekako dozivljavam… [proud]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

Ima li ovo više smisla[embarass]

Hoće li izvješće nešto popraviti ili idemo i dalje dolje[pray]

ovo što se dešava na našem tržištu vrijednosnih papira ,prelazi svaku granicu razuma
neki su kuhali i kuhali dok nisu i sami sebi skuhali da se iz istih nemogu sad ni sami izvući,pa sad prodaju dionice u bezcjenje jer moraju .
strašno [angry]

Zašto DLKV-R-A nije dao GFI još uvijek, iako je zakonski rok 3 mjeseca, i istekao je? Ja jesam dioničar drage mi dionice, ali zakon je zakon….

Dalekovod, dioničko društvo za inženjering, proizvodnju i izgradnju
1.4.2008-DLKV-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls – Godišnje izvješće 1Y., nerevidirano, nekonsolidirano,

Dobro je, iščupali su se bez pada dobiti.

No respect

Da li to znaći rast[huh]

SLK . jel jesi s nama u Dalekovodu ponovo ili?

Nisam, kolega, ali je na oku uvijek.

No respect

Da li to znaći rast[huh]

U ovakva vremena, bitno je da nije pad dobiti.

No respect

izvješće je po meni solidno s obzirom kako su se neki nadali lošem izvještaju…
[thumbsup]

meni izgleda neočekivano dobro. pogotovo ovo:

“U 2007 godini, posebno u zadnjem kvartalu ostvaren je značajan rast inozemnih prihoda od izgradnje i prodaje vlastitih proizvoda. Zadnji kvartal bilježi i značajan rast prihoda na domaćem tržištu. Nakon provedene reorganizacije društvo je osiguralo proizvodne kapacitete i kapacitete izgradnje u cilju izvođenja radova ugovorenih radova, što je rezultiralo rastom prihoda na planirani nivo.”

zadnji kvartal je zbilja bio bomba. a nekako imam dojam da se poslovanje od početka godine još zahuktava.

hajde jel zna netko više, kakav 1Q možemo očekivati?

New Report

Close