Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 10.313 | 2,827 | 3,64 | 3,68 | -1,62% |
tenkista:
”
dpdpdp: ” Kako je moguće da pri ovoj cijeni kupnja bude 30 puta manja od prodaje?[sad] ” Igre, igre i samo igre fondova jer s tim plaše male da se istresu a oni samo međusobno trguju.
”
igre, kakve igre ? … plaše male da se istresu, … znači fondovi prodaju da navuku male, znači fodovi prodaju 10 milja i onda se mali uplaši i proda 3 milje …. kakva je to igra?
fond A prodaje dionice po opadajućoj krivulju, a kupac gotovo svega toga
je fond B koji sve jeftinije kupuje, mali se takodjer istresaju usput i fondovi A i B prikupljaju njihove
dionice kojih ima puno vise nego ono sto su pri opadajucoj krivulji pocuclali drugi (mali pametni ulagaci)
a ne fond B.
kada zakljuce da je dosta tada fond B proda fondu A natrag njegove dionice po uzlaznoj krivulji
za prakticno iste pare.
meni se to čini moguće iako osobno nisam zagovornih takvih teorija ali barem ja to tako nekako dozivljavam… [proud]
ovo što se dešava na našem tržištu vrijednosnih papira ,prelazi svaku granicu razuma
neki su kuhali i kuhali dok nisu i sami sebi skuhali da se iz istih nemogu sad ni sami izvući,pa sad prodaju dionice u bezcjenje jer moraju .
strašno [angry]
Zašto DLKV-R-A nije dao GFI još uvijek, iako je zakonski rok 3 mjeseca, i istekao je? Ja jesam dioničar drage mi dionice, ali zakon je zakon….
Dalekovod, dioničko društvo za inženjering, proizvodnju i izgradnju
1.4.2008-DLKV-fin2007-1Y-NotREV-N-HR.xls – Godišnje izvješće 1Y., nerevidirano, nekonsolidirano,
SLK . jel jesi s nama u Dalekovodu ponovo ili?
Nisam, kolega, ali je na oku uvijek.
meni izgleda neočekivano dobro. pogotovo ovo:
“U 2007 godini, posebno u zadnjem kvartalu ostvaren je značajan rast inozemnih prihoda od izgradnje i prodaje vlastitih proizvoda. Zadnji kvartal bilježi i značajan rast prihoda na domaćem tržištu. Nakon provedene reorganizacije društvo je osiguralo proizvodne kapacitete i kapacitete izgradnje u cilju izvođenja radova ugovorenih radova, što je rezultiralo rastom prihoda na planirani nivo.”
zadnji kvartal je zbilja bio bomba. a nekako imam dojam da se poslovanje od početka godine još zahuktava.
hajde jel zna netko više, kakav 1Q možemo očekivati?