DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
2.323
636
3,64
3,70
1,09%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čudno, al mislim da fond koji se iskrcava ima jednu cijenu do koje će se iskrcavati.
Ajmo pogađati koju?

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

dpdpdp:

Kako je moguće da pri ovoj cijeni kupnja bude 30 puta manja od prodaje?[sad]

Igre, igre i samo igre fondova jer s tim plaše male da se istresu a oni samo međusobno trguju.

Ma moraju i oni jedoga dana stati s tim,a do tad nam je čekati i po mogućnosti nešto dokupiti .
Samo ne paničariti i prodavati po ovako smiješnim cijenama.
pozdrav svima [thumbsup]

dpdpdp: ” Kako je moguće da pri ovoj cijeni kupnja bude 30 puta manja od prodaje?[sad] ” Igre, igre i samo igre fondova jer s tim plaše male da se istresu a oni samo međusobno trguju.

igre, kakve igre ? … plaše male da se istresu, … znači fondovi prodaju da navuku male, znači fodovi prodaju 10 milja i onda se mali uplaši i proda 3 milje …. kakva je to igra?

Cookie Monster

e a mene jedino zanim kad ce ovi koji su kupovali po 1500-1600, 1700, nesto na ovim dionicama zaradit[huh]

nije tolko zapanjujuce kad pomislis da od 10 miliuna koje iskrca 9,6 kupi on sam od sebe, jelte? 🙂

ali ipak mislim da to nije razlog. dalekovod je na zalost likvidan. trguje se s njim, i to je njegovo prokletstvo. jer svaki dan ima netko ko je spreman kupit miliun kuna dalekovoda. u situaciji kad treba isplatiti udjelicare ne mozes prodavati hotele zivogosce, jer ce 10k kuna po bidu srusiti cjenu 50%. ostaju Ina, HT, Atlanska mozda, i Dalekovod. a ruku na srce, ni HT nije lako prodati kad znas da ti za mjesec dana stize 10% dividende, s kojom onda mozes isplatiti hrpu ljudi bez prodavanja.

nije tolko zapanjujuce kad pomislis da od 10 miliuna koje iskrca 9,6 kupi on sam od sebe, jelte? 🙂

ali ipak mislim da to nije razlog. dalekovod je na zalost likvidan. trguje se s njim, i to je njegovo prokletstvo. jer svaki dan ima netko ko je spreman kupit miliun kuna dalekovoda. u situaciji kad treba isplatiti udjelicare ne mozes prodavati hotele zivogosce, jer ce 10k kuna po bidu srusiti cjenu 50%. ostaju Ina, HT, Atlanska mozda, i Dalekovod. a ruku na srce, ni HT nije lako prodati kad znas da ti za mjesec dana stize 10% dividende, s kojom onda mozes isplatiti hrpu ljudi bez prodavanja.

Pametno![thumbsup]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

108 kom. na 975 kn. Koje bezobrazno iskrcavanje.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

108 kom. na 975 kn. Koje bezobrazno iskrcavanje.

A jos bezobrazniji je skriveni nalog od 53 komada na 975,00.
Jos ima 530-53 [undecid]

Mea parvitas.

Baron: ” 108 kom. na 975 kn. Koje bezobrazno iskrcavanje. ” A jos bezobrazniji je skriveni nalog od 53 komada na 975,00. Jos ima 530-53 [undecid]

Kako vi prepoznate te skrivene naloge

tork:

Baron: ” 108 kom. na 975 kn. Koje bezobrazno iskrcavanje. ” A jos bezobrazniji je skriveni nalog od 53 komada na 975,00. Jos ima 530-53 [undecid]

Kako vi prepoznate te skrivene naloge

Nikako. Čeka na bidu pa lupa bezveze da napravi paniku. Za sada mu uspijeva.

jel netko prati top 10 ??? može li objaviti podatke ?

sve je lako kad si mlad :)

Igramo se skrivaca na 980,00 cini mi se.
Sad ce porcija.

Mea parvitas.

New Report

Close