Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 2.323 | 636 | 3,64 | 3,70 | 1,09% |
Čudno, al mislim da fond koji se iskrcava ima jednu cijenu do koje će se iskrcavati.
Ajmo pogađati koju?
dpdpdp:
”
Kako je moguće da pri ovoj cijeni kupnja bude 30 puta manja od prodaje?[sad]
”
Igre, igre i samo igre fondova jer s tim plaše male da se istresu a oni samo međusobno trguju.
Ma moraju i oni jedoga dana stati s tim,a do tad nam je čekati i po mogućnosti nešto dokupiti .
Samo ne paničariti i prodavati po ovako smiješnim cijenama.
pozdrav svima [thumbsup]
dpdpdp: ” Kako je moguće da pri ovoj cijeni kupnja bude 30 puta manja od prodaje?[sad] ” Igre, igre i samo igre fondova jer s tim plaše male da se istresu a oni samo međusobno trguju.
igre, kakve igre ? … plaše male da se istresu, … znači fondovi prodaju da navuku male, znači fodovi prodaju 10 milja i onda se mali uplaši i proda 3 milje …. kakva je to igra?
e a mene jedino zanim kad ce ovi koji su kupovali po 1500-1600, 1700, nesto na ovim dionicama zaradit[huh]
nije tolko zapanjujuce kad pomislis da od 10 miliuna koje iskrca 9,6 kupi on sam od sebe, jelte? 🙂
ali ipak mislim da to nije razlog. dalekovod je na zalost likvidan. trguje se s njim, i to je njegovo prokletstvo. jer svaki dan ima netko ko je spreman kupit miliun kuna dalekovoda. u situaciji kad treba isplatiti udjelicare ne mozes prodavati hotele zivogosce, jer ce 10k kuna po bidu srusiti cjenu 50%. ostaju Ina, HT, Atlanska mozda, i Dalekovod. a ruku na srce, ni HT nije lako prodati kad znas da ti za mjesec dana stize 10% dividende, s kojom onda mozes isplatiti hrpu ljudi bez prodavanja.
nije tolko zapanjujuce kad pomislis da od 10 miliuna koje iskrca 9,6 kupi on sam od sebe, jelte? 🙂
ali ipak mislim da to nije razlog. dalekovod je na zalost likvidan. trguje se s njim, i to je njegovo prokletstvo. jer svaki dan ima netko ko je spreman kupit miliun kuna dalekovoda. u situaciji kad treba isplatiti udjelicare ne mozes prodavati hotele zivogosce, jer ce 10k kuna po bidu srusiti cjenu 50%. ostaju Ina, HT, Atlanska mozda, i Dalekovod. a ruku na srce, ni HT nije lako prodati kad znas da ti za mjesec dana stize 10% dividende, s kojom onda mozes isplatiti hrpu ljudi bez prodavanja.
Pametno![thumbsup]
108 kom. na 975 kn. Koje bezobrazno iskrcavanje.
108 kom. na 975 kn. Koje bezobrazno iskrcavanje.
A jos bezobrazniji je skriveni nalog od 53 komada na 975,00.
Jos ima 530-53 [undecid]
Baron: ” 108 kom. na 975 kn. Koje bezobrazno iskrcavanje. ” A jos bezobrazniji je skriveni nalog od 53 komada na 975,00. Jos ima 530-53 [undecid]
Kako vi prepoznate te skrivene naloge
tork:
”
Baron: ” 108 kom. na 975 kn. Koje bezobrazno iskrcavanje. ” A jos bezobrazniji je skriveni nalog od 53 komada na 975,00. Jos ima 530-53 [undecid]
”
Kako vi prepoznate te skrivene naloge
Nikako. Čeka na bidu pa lupa bezveze da napravi paniku. Za sada mu uspijeva.