Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
u dlkv sam 90%[pray]
..i ja skoro isto , ali se više ne molim nego čekam niže cijene da još dokupim.
bob rok: ” u dlkv sam 90%[pray] ” ..i ja skoro isto , ali se više ne molim nego čekam niže cijene da još dokupim.
pa nadokupljujem vec 3 mjeseca!?
Izvješće čekamo u ponedjeljak.[thumbsup]
ima kakvih glasina?
Malo mi čudno je da nema špekulanata(iako smo svi mi špekulanti) koji bi kupovali dionicu u isčekivanju FI, pa da bar je veći pritisak na kupnju pa i cijena da malo raste, ovako situacija ne izgleda baš najbolje[undecid]
Sadašnja cijena je manja nego prije godinu dana, a toliko ugovora potpisano i poslova obavljeno. Zar je moguće da imaju tolike troškove, gubitke da kratkoročno ova dionica nije isplativa??
Sadašnja cijena je manja nego prije godinu dana, a toliko ugovora potpisano i poslova obavljeno. Zar je moguće da imaju tolike troškove, gubitke da kratkoročno ova dionica nije isplativa??
Pitanje je kada ce stvari sjesti na naplatu i kojim ritmom se obracunavaju situacije. Nije nuzno da imaju takve troskove. Bumo vidjeli kada izadje FI ali vec se neke stvari daju naslutiti kroz protekla 3 kvartala prosle godine.
90 ptc sam u Dalekovodu, da li je izvješće stvarno u ponedjeljak, zar se očekuju loši rezultati[cry]
90 ptc sam u Dalekovodu, da li je izvješće stvarno u ponedjeljak, zar se očekuju loši rezultati[cry]
pa ne očekuju se loši rezultati a i sam direktore Miličić je rekao negdje krajem 2007. da će rezultati biti na razini 2006. tj da će prihod biti na toj razini; pa pretpostavljam da će i dobit biti na sličnim vrijednostima ili lagano iznad onih ostvarenih u 2006. ..
mislim da je ta izjava došla u trenutku kad je cijena dionice Dalekovoda naprosto divljala; sa 1300 kn je skočila na 1500-1600 i čak do 1900 kn .. to je zapravo bio fer potez čelnog čovjeka prema dioničarima tj. potencijalnim dioničarima; on je objasnio da nema razloga za tako dramatičan porast cijene dionice i da nema takvog pomaka u poslovanju .. dosta odgovorno od njega ; ali ni to nije spriječilo događanja na burzi .. krdo je odradilo svoj stampedo ..