Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 6.834 | 1,872 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Tu smo dakle. Netko je izmislio radničke dionice. Ha ha ha. Tko će im dati? Moja baba? HFP nema udjela a ja i svi ostali koje poznam nemaju namjeru nikom poklanjati dionice. A i da stvarno postoji neki zatezni rok( što bi bio jedinstveni slučaj jer nek mi netko kaže takav slučaj u Hrvatskoj) nitko nebi prodavao po 900 kn ono što će za godinu dana vrijediti 5000 kn.[lol] [lol] [lol]
Tenkista, to očito radnici još uvijek prodaju svoje dionice- uprava čeka da dionice padnu još malo, uletjet će u
kupovinu – IONDA TEK OBJAVITI GFI – koje mora biti pozitivno ……jaaaaako ! Nadam se….
Tu smo dakle. Netko je izmislio radničke dionice. Ha ha ha. Tko će im dati? Moja baba? HFP nema udjela a ja i svi ostali koje poznam nemaju namjeru nikom poklanjati dionice. A i da stvarno postoji neki zatezni rok( što bi bio jedinstveni slučaj jer nek mi netko kaže takav slučaj u Hrvatskoj) nitko nebi prodavao po 900 kn ono što će za godinu dana vrijediti 5000 kn.[lol] [lol] [lol]
Da razjasim malo neukima. Ja sam kupio(ne dobio) dionice u svojoj firmi 1993. g. Isto tako je bilo i u svim ostalim firmama, tko je htio kupio je, tko nije, nije. I nikakvih naknadnih upisa nikad nije bilo. Slučaj s DDJH je u vezi branitelja a tamo je HFP bio suvlasnik(i još uvijek je) i on im je dao. A kad su zaposlenici Dalekovoda dobili/kupili dionice. Za Valentinovo 2008?
I od koga?
ufff…od jutra pritisak na prodaji…iako smo na 1600 utvrdili da je dlkv super kupnja…ovo više nema smisla…a od ath je skoro na 50 posto u minusu…smiješno..čak se ni hypo ne iskrcava unatoč očiglednom druku..s kojim se hmm ipak slažem…
Za dioničare DLKV je bolje da se Aluminij ne kupi. I dok se još nije čulo za njega bili smo na 1600-1700 kn.
mislim da je ovo trenutno najinteresantnija dionica.razmisljam da udjem 100%.neke sam vec prodao sa vecim gubitkom i polako rokam u dlkv.
Za dioničare DLKV je bolje da se Aluminij ne kupi. I dok se još nije čulo za njega bili smo na 1600-1700 kn.
hmmm akvizicija, istina kratkoročno negativno utječe na cijenu dionice…ali dugoročno , to je +
Bilo je tako bolje i za Todine perjanice kad nisu uspjeli dobit Migros…[lol] [lol] [lol]
Mislim da Uprava putem dionica rješava stare dugove …………. bit će sve u redu !
GRADIMO
Suvremena javna rasvjeta
Igor Divjak, ing.el.
Postojeća rasvjeta u Zagorskoj i Magazinskoj ulici izvedena je na starim drvenim stupovima, nadzemnim neizoliranim vodom sa svjetiljkama zastarjelog tipa. Nakon izgradnje nove rasvjete, stara će biti demontirana, a vizura prometnih ulica postat će modernija i primjerenija današnjem izgledu Zagreba
Ovoga puta upoznat ćemo se sa modernom javnom rasvjetom u urbanom dijelu grada Zagreba, točnije Zagorskoj ulici na Trešnjevci.
IZRAŽAJ Kvaliteta projekta doći će do izražaja kad cijeli posao oko javne rasvjete bude gotov
Zahvat
Projekt javne rasvjete Zagorske ulice obuhvaća osim dijela Zagorske od Selske do Vodovodne ulice i njen nastavak prema istoku Magazinsku ulicu zaključno do Petračićeve. Sklop ulica Zagorska-Magazinska važna je komunikacija između Centra i zapadnog dijela grada jer u prometnim špicama rasterećuje glavne prometnice Ilicu na sjeveru odnosno Tratinsku i Ozaljsku ulicu na jugu.
Osim glavnih ulica, projektom je predviđeno rasvijetliti još neke površine s južne strane koje prema glavnim ulicama gravitiraju, „naslanjaju“ se na njih ili pak imaju također zastarjelu rasvjetu koja je energetski vezana za rasvjetu u glavnim ulicama.
To je u prvom redu dječji park na raskrižju Selske i Zagorske ulice koji je do sada bio u mraku, zatim parkiralište sa zapadne strane Doma sportova koje je nekvalitetno osvijetljeno jednim reflektorom sa stupa u Magazinskoj ulici te sve ostale pješačke i parkirne površine prema istoku do kraja zahvata. Treba još spomenuti i Jonkeovu ulicu koja izlazi na Magazinsku i u kojoj se također planira promijeniti postojeća rasvjeta.
“…Za nosače svjetiljaka odabrani su vruće pocinčani stupovi tipa CRS, konsnog oblika proizvođača Dalekovod iz Zagreba…”