DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,65
6.834
1,872
3,64
3,66
1,67%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

e ako nestane ovih 560 komada na prodaji po 1030,00kn onda bi se mogli nečemu nadati

DIONICE
Stojić: Dionici Dalekovoda opet oznaka ‘kupite’
Autor/izvor: Marina Šunjerga

Dalekovod d.d. nije mijenjao vodeće kadrove, sklopio je pet milijuna eura vrijedan posao u Norveškoj te je ugovoren posao na transformatoru na dalekovodu Podgorica-Tirana, a dionica je u jutarnjim satima narasla je za 3.63 posto na 1030 kuna.
Dalekovod d.d. (ZSE:DLKV-R-A) u posljednjih nekoliko mjeseci bilježi dobre poslovne rezultate, sklapa vrijedne poslove u Hrvatskoj i diljem Europe, međutim vrijednost njihove dionice konstantno pada.

Hrvoje Stojić, analitičar Hypo Investa, ostaje pri preporuci od prije mjesec dana u kojoj je ovoj dionici dao oznaku ‘kupite’. ‘Tržište je u recesiji, ali vjerujem da će se dionica Dalekovoda oporaviti jer je njezina fer cijena daleko veća od trenutne tržišne’ zaključio je Stojić.

Dalekovod d.d. nije mijenjao vodeće kadrove, sklopio je pet milijuna eura vrijedan posao u Norveškoj te je ugovoren posao na transformatoru na dalekovodu Podgorica-Tirana. Optimizam u budućnost ove tvrtke, daju i ugovori vrijednosti od 802 milijuna kuna potpisani s domaćim tvrtkama.

U vezu s lošom pozicijom dionice Dalekovoda možemo dovesti dvije situacije.
Investitori na tržištu dionica u Hrvatskoj očekuju brzu zaradu, što dokazuje i činjenica da dionice reagiraju na iznos dividende, pozitivnije i jače nego na same poslovne rezultate. Uzevši ovu pretpostavku u obzir, najava kupnje mostarskog Aluminija te investiranje u šibenski TLM nije honorirana pozitivnom reakcijom tržišta.

Situacija oko prodaje mostarskog Aluminija, izuzetno je zanimljiva. Sredinom mjeseca listopada prošle godine, najava kupnje bosansko-hercegovačke tvrtke od Konzorcija tvrtki, među kojima i Dalekovoda, izazvala je snažan rast vrijednosti Dalekovodove dionice. Isto tako potezi Vlade Bosne i Hercegovine, kojima se realizacija preuzimanja opetovano odugovlači mogli bi se dovesti u korelaciju sa cijenom dionice Dalekovoda koja je u tom periodu konstantno padala do prošlotjednih 996 kuna.

Danas je shodno rastu Crobexa, dionica Dalekovoda u jutarnjim satima narasla je za 3.63 posto na 1030 kuna.

DIONICE Stojić: Dionici Dalekovoda opet oznaka ‘kupite’

Jeli ovo p nekom nepisanom pravilu znaci prodaj

da

da/ne

Moja nepismena susjeda se više razumije u dionice od Stojića ali sad stvarno nema više nikoga tko neće reći da je DLKV najbolja investicija. Susjeda je dokupila na 1500 kn kao i ja.

da da kupuj je a oni konstantno izlaze koji kriminalci

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

MUka mi je od toga Stojića i one babe Gatare.
Nije mi jasno kako su ta dva lika dobila toliku medijsku pažnju.
Žalosno
[sad]

jedan profesor s mojeg faksa je savjetnik dalekovoda. jos prije par godina mi je savjetovao da kupim dalekovod

tada sam imao neke druge ideje

ali zadnje dane uglavnom kupujem bas ovu dionicu[thumbsup]

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

Ovo sa DLKV su igre. Znate zašto? Zato što namjerno prodaju jeftinije a mogli bi skuplje po 1100, 1200 pa i po 1500 samo da hoću. Umjesto da podižu prodaju po 10, 20 kn oni ju još spuštaju. Na Tisku se vidi kako se prodaje ako netko hoće dobro prodati. Prvo se 200 kn maknu gore, iz 1000 na 1200 kn i onda dok se skupi kupnja lupa se po bidu sve do 1200. Isto tako bi se radilo na DLKV da nisu u pitanju igre. netko neće da cijena poraste a kad se pusti s lanca ode to na 1500 kn za 2 dana, isto ko Ledo.

pa dobro, tenkista, neka su igre

igraj i ti, kupuj dok igra traje. prodaj pred blokadu kad poraste

pa opet kupi kad padne nakon blokade

pa opet prodaj

pa cemo vidjeti sto dalje

24g - liberel, ateist, anarhist, kapitalist...

http://www.vjesnik.hr/html/2008/03/27/Clanak.asp?r=gos&c=4

DALEKOVOD-Referene projektiranje
Istarski Y, II faza, dionice:Višnjan-Baderna, Baderna-Medaki, Medaki-Kanfanar, Kanfanar-Bale, Bale-Vodnjan, Vodnjan-Pula, Rogovići-Žminj, Žminj-Kanfanar

Projekt smo napravili, slijedi gradnja.

New Report

Close