Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,65 | 7.233 | 1,981 | 3,64 | 3,66 | 1,67% |
Brojke su dokaz koliko su ove rasprave isprazne. Dionice u Hrvatskoj su bile prenapuhane i sada se normaliziraju to je jedina istina
Usput ja sam ulazio na 1500 i na 1800 i nešto itno na 1250 ali nema namjeru prodat jer mi nije o glavu a smatram da sranje prave oni koji idu logiko danas prodam po 900 sutra ću kupit za 700 s tim da ne razmišljaju o dvije stvari da su in dan prije kupili po 1100 i da će ono sa 700 netko spustit na 500 koristeći se istom ne/logikom!
Eh da nam je više takvih,no filter će dovesti i do toga jer koliko vidim ljudi već naočigled pucaju.[sealed]
Brojke su dokaz koliko su ove rasprave isprazne. Dionice u Hrvatskoj su bile prenapuhane i sada se normaliziraju to je jedina istina
Vrlo jednostavno zar ne?No vodeći se tom logikom mogli bismo izbaciti ovaj dio “..u Hrvatskoj..” pa da dobijemo univerzalnu istinu.[tongue]
dobro da danas nisam isao dokupiti, treba cekati cetvrtak… vidim da se ameri polako stabiliziraju ali daleko smo od pravog oporavka….
dobro da danas nisam isao dokupiti, treba cekati cetvrtak… vidim da se ameri polako stabiliziraju ali daleko smo od pravog oporavka….
Mislim da ste kolega u pravu. Čitav dan gledam kako po ovom blue chipu lupaju fondovi po bidu.
dionica nisu prenapuhane,i ovi padove koji traju vec mjesecima,ne maju veze s balonom…Diionice su sada,vise manje sve zestoko podcjenjene..Ne laprdaj gluposti kolega luigi,jer nema potrebe..Dionice su jeftine,ako su i bile skupe,bile su max 15-20 %napuhane,i to ne sve,vec samo neke,a pale su sve..
… vidim da se ameri polako stabiliziraju ali daleko smo od pravog oporavka….
??????????
DOW – 1%
NASDAQ -2%
i futuresi su u minusu,a NIKKEI – 3,71%
O kojem oporavku pričate kolega?
hrca11:
”
”
??????????
DOW – 1%
NASDAQ -2%
Možda našim tržištem upravljaju drugačiji mehanizmi. Možda market mejkeri zaključe da je ovo dno, ili zaključe da će se ići još malo, a možda su u šumi
da stvarno ako je ovo oporavak kako izgleda pad:
Dow -0,8%
Nas -1,8%
jjoj joj biti ce sutra sranja jos jedno ista meta isto odstojanje [cry]
hrca11:
”
”
??????????
DOW – 1%
NASDAQ -2%
u vrijeme kad sam pisao post situacija je bila malo bolja