DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 21:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,62
7.111
1,965
3,58
3,64
1,69%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

super..i kaj sad to nesh znacajnije mijenja??[rolleyes]

Izgleda da ne, mada su neki to čekali i mislili da će utjecat na cijenu

14.04.2008.

super..i kaj sad to nesh znacajnije mijenja??[rolleyes]

da, narasla je cijena TLM-a!

free tibet

cao raja evo da vam javim da sam napustijo dalekovod na 1200 sa minusom od 20% i otiso sam u druge dionice možda sam pogrjesijo a možda nisam pokazat ce vrjeme želim vam sve naj naj na dalekovodu i ŽIVILI

cao raja evo da vam javim da sam napustijo dalekovod na 1200 sa minusom od 20% i otiso sam u druge dionice možda sam pogrjesijo a možda nisam pokazat ce vrjeme želim vam sve naj naj na dalekovodu i ŽIVILI

To je tvoje pravo. [bye]
ja se drzim one – STRPLJEN – SPAŠEN! [cool]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Sretno ti bilo. Hvala na svim analizama, insajderskim informacijama, preporukama………
***obrisano***

jomiii: ” cao raja evo da vam javim da sam napustijo dalekovod na 1200 sa minusom od 20% i otiso sam u druge dionice možda sam pogrjesijo a možda nisam pokazat ce vrjeme želim vam sve naj naj na dalekovodu i ŽIVILI ” Sretno ti bilo. Hvala na svim analizama, insajderskim informacijama, preporukama……… ***obrisano***
nisam napustijo sto ne vrjedi vec sto je ciav brod potonuo i usao sam u firme sa dobrim godisnjim fi koji imaju dobit jako jako dobro a dalekovod cu pratit nikad se nezna

A ja baš ušao u Dalekovod i to po cijeni od 1200kn, mislio sam ovo je stvarno nisko ali vidim sad da spušta još.[thumbsup]

Đuro me upropastio psihički i materijalno.

ja sam ga isto prodao malo preko 1200 i prekućer nadokupio za trećinu po 1131 jućer po 1150 sad ćekam za ostatak love da vidim šta ću sreća pa sam viro uspio prodat preko 1400 neki dan

koje iskrcavanje!Prestrašno!!!

bar je podrška na 1100

nije li barem utješno da netko i kupuje, dakle na svakog prodavača dolazi kupac koji vjeruje u budućnost [thumbsup]

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Sada nijedan mirovinski fond ne želi kupovati na 1100 kuna .A kupili su 10000 komada po 1600 kuna u 12 mjesecu tada im nije bilo skupo a sada kada cijena pala sad im je skupo. Nemojte biti naivni. Oni iznose takve činjenice da vide koliko će cijena pasti, kad se nakrcaju dovoljno onda će dionicu dići u mjesec dana na 2000 kuna

New Report

Close