Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
super..i kaj sad to nesh znacajnije mijenja??[rolleyes]
Izgleda da ne, mada su neki to čekali i mislili da će utjecat na cijenu
super..i kaj sad to nesh znacajnije mijenja??[rolleyes]
da, narasla je cijena TLM-a!
cao raja evo da vam javim da sam napustijo dalekovod na 1200 sa minusom od 20% i otiso sam u druge dionice možda sam pogrjesijo a možda nisam pokazat ce vrjeme želim vam sve naj naj na dalekovodu i ŽIVILI
cao raja evo da vam javim da sam napustijo dalekovod na 1200 sa minusom od 20% i otiso sam u druge dionice možda sam pogrjesijo a možda nisam pokazat ce vrjeme želim vam sve naj naj na dalekovodu i ŽIVILI
To je tvoje pravo. [bye]
ja se drzim one – STRPLJEN – SPAŠEN! [cool]
Sretno ti bilo. Hvala na svim analizama, insajderskim informacijama, preporukama………
***obrisano***
jomiii: ” cao raja evo da vam javim da sam napustijo dalekovod na 1200 sa minusom od 20% i otiso sam u druge dionice možda sam pogrjesijo a možda nisam pokazat ce vrjeme želim vam sve naj naj na dalekovodu i ŽIVILI ” Sretno ti bilo. Hvala na svim analizama, insajderskim informacijama, preporukama……… ***obrisano***
A ja baš ušao u Dalekovod i to po cijeni od 1200kn, mislio sam ovo je stvarno nisko ali vidim sad da spušta još.[thumbsup]
ja sam ga isto prodao malo preko 1200 i prekućer nadokupio za trećinu po 1131 jućer po 1150 sad ćekam za ostatak love da vidim šta ću sreća pa sam viro uspio prodat preko 1400 neki dan
nije li barem utješno da netko i kupuje, dakle na svakog prodavača dolazi kupac koji vjeruje u budućnost [thumbsup]
Sada nijedan mirovinski fond ne želi kupovati na 1100 kuna .A kupili su 10000 komada po 1600 kuna u 12 mjesecu tada im nije bilo skupo a sada kada cijena pala sad im je skupo. Nemojte biti naivni. Oni iznose takve činjenice da vide koliko će cijena pasti, kad se nakrcaju dovoljno onda će dionicu dići u mjesec dana na 2000 kuna