Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
Ako ikog zanima nesto o Aluminiju….
http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=27765&Itemid=59
Prolazi i posljednji vlak za kupnju DLKV-R-a. Ako u privitku pogledate trgovinu, može se uočiti da su prodavatelji usitnili, izlaze samo super mali i neupućeni, a veliki se debljaju.[thumbsup]
Ako ikog zanima nesto o Aluminiju…. http://www.biznis.ba//index.php?option=com_content&task=view&id=27765&Itemid=59
Meni je dosta da u bilanci imaju knjizeno stado ovaca.
Nemres fulat..
gdje ste bili pametnjakoviči kada se cijena kretala oko 1.800 onda niste pisali da je precijenjeno,mislim da je pesimizam prevladal ali ja se nedam[proud]
Ja prodao na 820 jer je fundamentalno dionica bila u banani jos tada. [lol]
Sad cu ga cekat opet nisko. [cool]
ja ga imao, prodao, pa opet kupio….je..ga, sad sam postao dugoročni dioničar dalekovoda..
da je fundamentalno precijenjena i sada..-je
da tvrtka ima potenicijal…-ima
ništa nego hold tko je ima…
tko je nema, taj je sanja
[smiley]
ja ga imao, prodao, pa opet kupio….je..ga, sad sam postao dugoročni dioničar dalekovoda..
da je fundamentalno precijenjena i sada..-je
da tvrtka ima potenicijal…-ima
ništa nego hold tko je ima…
tko je nema, taj je sanja
[smiley]
Svega mi, istina je![thumbsup]
moje skromno misljenje je da je ovu dionicu kao i mnoge druge trziste povuklo dolje. dok sa druge strane, pozitivne vijesti se svakodnevno gomilaju a mislim da je to za dugorocne dionicare i najbitnije. novi poslovi su tu i nema zime…
sto se cijene tice, nju odreduje trziste i po tome se svi trebamo ravnati. kad je bila 1800 to je bila realna cijena, sada kada je malo vise od 1100 – to je realnost…
sve sto mozemo napraviti je cekati da jos malo padne i popravljati prosjek ulaska (tj onaj koji ima para) ali panici pesimizmu sigurno nije mijesto na ovoj temi
ako sam u krivu slobodno me ispravite
Evo nesto provjereno, a jos neobjavljeno.
Dalekovod izravnom pogodbom dobio izgradnju i postavljanje reflektora na stadionu Cibalije. Reflektori trebaju biti postavljeni do početka natjecateljske sezone 2008/2009, dakle do 8.-mjeseca ove godine.
Evo nesto provjereno, a jos neobjavljeno.
Dalekovod izravnom pogodbom dobio izgradnju i postavljanje reflektora na stadionu Cibalije. Reflektori trebaju biti postavljeni do početka natjecateljske sezone 2008/2009, dakle do 8.-mjeseca ove godine.
Ne volim citirati sam sebe, ali evo samo da se nadovezem…[proud]
Cijena navedenih radova krece se oko 6 milijuna kuna + PDV