Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
DLKV | 3,62 | 7.111 | 1,965 | 3,58 | 3,64 | 1,69% |
Za one koji zele pratiti razinu certifikata u Stuttgartu…
http://www.rt.boerse-stuttgart.de/pages/search/main.html?searchterm=AT0000A08U41&LANG=en
ne kažem da neće rast, ali kad vidim ekipu koja je budućnost dalekovoda sve nade padaju u vodu, također kad vidim koliko zarade od poslova vani tipa, norveška, albanija, kazahstan itd .. neznam oće li bit za gablec …
ovo što kod nas uhvate , super, ali takvih je sve manje …
neznam ali eto , nemojte me pljuvat ali moje mišljenje o dlkv nije najbolje, ali to je samo moje, naravno da nemoram biti u pravu.
a ove što si ti naveo, pa ima tu boljih prilika od dlkv-a … pogotovo za budućnost:)
ja bi kupovao dlkv, krajem 5-og … puno dioničara je orplatilo svoje dionice i sad i još za koji mjesec će to prodavat … tada treba kupovat jer će ziher srušit cijenu … , jedino ako fondovi navale pa sve to maknu u tjedan dana, ali nisu ni oni ludi, oni to znaju…..
Oznaka Industrija P/E P/BV
DLKV 56,68 5,60
Ulazak na ovim razinama je dosta riskantan. Evo čak i INGRa ima p/e 33, a Bv 2,96 pa pada.[bye]
Da bi bila na INGRinim vrijednostima, DLKV bi trebao biti oko 800kn. Nažalost takvi su fundamenti
Na HRadiju je bila uprava Dalekovoda. Pričali su o isteku roka za neprodaju dionica koje su dobili radnici 200x godine. Ima li netko informaciju?
gdje ste bili pametnjakoviči kada se cijena kretala oko 1.800 onda niste pisali da je precijenjeno,mislim da je pesimizam prevladal ali ja se nedam[proud]
gdje ste bili pametnjakoviči kada se cijena kretala oko 1.800 onda niste pisali da je precijenjeno,mislim da je pesimizam prevladal ali ja se nedam[proud]
Pitaj tenkistu, on je bio glavni i odgovorni na ovoj temi na tim cijenama.[lol]
Oznaka Industrija P/E P/BV DLKV 56,68 5,60 Ulazak na ovim razinama je dosta riskantan. Evo čak i INGRa ima p/e 33, a Bv 2,96 pa pada.[bye] Da bi bila na INGRinim vrijednostima, DLKV bi trebao biti oko 800kn. Nažalost takvi su fundamenti
Neusporedivo.
Ingra je izdala 10,000 novih dionica i automatski im je bolji p?B i losiji P/E zbog nizeg EPS, tj. broja dionica.
dajte amlo dublje zagrebite a ne jednostavne matematicke racune sa neta usporedjujete.
Zbog dokapa se fundamenti INGRA i DLKV nemogu usporedjiavti.
Sorry, u pravu sam…
Neusporedivo. Ingra je izdala 10,000 novih dionica i automatski im je bolji p?B i losiji P/E zbog nizeg EPS, tj. broja dionica. dajte amlo dublje zagrebite a ne jednostavne matematicke racune sa neta usporedjujete. Zbog dokapa se fundamenti INGRA i DLKV nemogu usporedjiavti. Sorry, u pravu sam…
Kažeš da su fundamenti prilično dobri ili?