DLKV (Dalekovod d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DLKV (Dalekovod d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 17:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
DLKV
3,66
18.177
4,964
3,64
3,72
-1,08%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

E sad počeo i AZ profit prodavati. Stvarno treba ove fondove ispratiti jednom zauvijek s tržišta i zabraniti im ulaganje u domaće dionice jer ga uništavaju.

amarananab, 31.07.2020. u 09:48

E sad počeo i AZ profit prodavati. Stvarno treba ove fondove ispratiti jednom zauvijek s tržišta i zabraniti im ulaganje u domaće dionice jer ga uništavaju.

Kolega, AZ profit na dan  01.07. imali 394 988 dionica, isti broj kao i 29.07… sorry ali ne prodaju.

A ako se udluce, nije problem uopce, dapace. Sjetite se kako je PBZ CO OIF laganini pao s 944 271 na 312 528 (znaci preko 600000 kom) dok si rekao keks…stoga neka mirovinci samo se igraju jer snaga tzv. malih uopce nije zanemariva, pogotovo na ovim razinama ce ponudjene dionnice biti zbrisane brzo…

Ide moj ljubljeni dlkv kao sjajna kometa u samo nebo!

lp

Ja mislim da se prodajom prvo vijetroelektrane, a sada i cinčaone samo krpaju rupe u tekućoj likvidnosti. Tko normalan prodaje vijetroelektrane kada su one proizvođači novca, o cinčaoni kao o sastavnom djelu čeličnih konstrukcija da se i ne priča. To da će Česi cinčati jeftinije nego sami sebi objesiti mačku o rep…

Uporedjujuci ovo izvjesce prosle godine i sad i citajuci pomalo komentare vezano za ovu dionicu, fascinantno je da isti ljudi davaju iste komentarene i onda i sada. Mozda nekad i upali. Necu raditi copy past jer se ne zelim raspravljati.

Ali eto, i corava koka nekad pogodi zrno, pa moram priznati da se ova firma vraca i ima potencijal, a plus ce samo biti gradjevinski boom koji sljedi kod nas.

Inace, nemam ovu dionicu ( mozda greska), u turistima sam.

greska kume, greska.

system, 01.08.2020. u 10:55

Ja mislim da se prodajom prvo vijetroelektrane, a sada i cinčaone samo krpaju rupe u tekućoj likvidnosti. Tko normalan prodaje vijetroelektrane kada su one proizvođači novca, o cinčaoni kao o sastavnom djelu čeličnih konstrukcija da se i ne priča. To da će Česi cinčati jeftinije nego sami sebi objesiti mačku o rep…

Kolega, naravno da se vjetroelektrane ne bi prodale da nije uglavljeno kao obveza u PSN, kada nismo prodali morali smo placati osjetne penale..to jest  steta ali nije bilo izbora. Napravit cemo nove za 3-4 godine i vrijednost kompanije dici za 50% vrijednosti. No o tom potom.

Lp

Graditeljski sektor biljezi veliki boom. Ovako puno poslova nismo imali nikad u povijesti.

Imam i Dlkv i Igh i prije 8kn ne bi prodavao Dlkv niti Igh prije 200kn.

Mia, 02.08.2020. u 08:37

system, 01.08.2020. u 10:55

Kolega, naravno da se vjetroelektrane ne bi prodale da nije uglavljeno kao obveza u PSN, kada nismo prodali morali smo placati osjetne penale..to jest  steta ali nije bilo izbora. Napravit cemo nove za 3-4 godine i vrijednost kompanije dici za 50% vrijednosti. No o tom potom.

Lp

…a bome ste optimistični, ajde ve razumijem, ali zašto se prodala cinčaonica kad je neophodna za proizvodnju konstrukcija…i kolike su uopće profitne marže na poslovima koji se odrađuju. pa ispada da se radi za 4-5 % , tu i najmanja greška u ponudi znači gubitak ..vidim da ste u tome pa bi bilo zanimljivo čuti koliko vam Valard uzima poslova…

Kolega System,

ja sam vec u vise navrata pisao da nikada nije dobro prodati bilo koju vrstu proizvodnje, i nacelno sam protiv toga ali ovdje su, izgleda, uocili da im cincaonica nosi gubitke sto se vidi pazljivim iscitavanjem prethodnih FI. Vjerujem Upravi..ha zapravo sto mi drugo i preostaje.

Sto se tice Valarda, nisam uzimao kalkulacije ali znam da smo s poslom do grse puni iduce tri godine i zapravo se mora vrlo oprezno javljati na raspisane natjecaje zbog mogucnosti placanja penala u slucaju otkazivanja dobivenog tenderskog posla.

lp

lp

nazad na 5 kn….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Koliko je BV od Dlkv?

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

…ma svaka čast, ja sam uvijek za optimizam, kamo sreće da se Dalekovod vrati na stare staze….

New Report

Close